2009 Aralık Anneleri

cnm sende mi inşaat mühendisiydinnn

yok canım ben belediyede çalışıyorum aslında zabıta memuruyum ama ihale sorumlusu olarak çalışıyorum

ara ara uğra şeker
valla şiştik şiştik sonrada yürüdük

fatmacım afiyet olsun

ohhh afiyet olsun meralcim

hayırlı cumalar aralık anneleri........

hayırlı cumalar canım

kıslaaaaaaaaar uykumuz gelmeye başladı

uyku yokkkkkkkkkkkkkk lmaz:

Yarin kontrolum var benim . Heyecan yapiyo insan . Kizimi gorcem hihoyyytUclu test filan yaparim demedi ama yapcakmi acaba ?

hadi gözün aydın canım ben haftaya cumartesi gideceğim offf offffff daha çok var

ben geldimmmmmmmmm huuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrr naparsınız bakemm

bende gelddimmmmmm bakınnn burdayımmmmm :sm_cool:

aaaaaaaaaa ama olmazki canlanın canım:mymeka:
bakın bugün haftanın son günühihoyyytkaydirigubbakcemile2
yarın bol bol yatıcaz hadi canlanın:teytey::sm_cool::teytey::sm_cool:

demi ama hadi bakalımmm hopppp kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :sm_cool:

ben uyumuyorum canım çalılışıyorum çoooooooooook yoğunum ya ben birde hafta sonuuuuu kafamçokkarıştı

bende hergün elevit içiyorum benim dr.temmuzda 3 lü testten sonra kasiuma başlıcanı söyledi kızlar asıl kilo kan ilacı+kalsiyum+vitamin onlar bizi şişerecek ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN:gitme:

olsun anacım kiloda olsuni göbekte olsun, bebekte olsun
bu annelik herşeye değer beeeeeeeeeeeeee:sm_cool::sm_cool:

anladım nerimancım bende ihale falan deyince mesletaşız sandımmm.senin işinde iimiş .ama bişeyden sorumlu olmakta zor oluyor değilmi tüm sorumluluk senin üstüde oluyor.
kaç kilo aldınız kızlar siz ben 4 kilo almışımmmmmmmm 4 ay 4 kilo herkes normal diyor sizler kaç kilo aldınzız

benim bebeğim için herşeye değerrr ben onun için kilo almaya ağrı çekmeye razıyım yeter ki sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin yavrumm, nasılsa unutucaz kucağımıza alınca sonra birtane daha isticez belki demi meralimm. kuzucuklarrrr yaa mis gibi kokucaklarrr doğduklarında ay ay ay yerim ben onlarıı :1hug:

ben ilk iki ay tam 5 kilo aldım sonra 1 kilosunu verdim şimdi tam 69 kiloyum kızlar son iki aydır hiç kilo almıyorum bebeğimde 140 gr olmuş nasıl sizce normal mi aceppp

:) Valla benim hic kilo , catlak patlak dusuncem yok nedense. Tek istedigim kizimi zamaninda saglikla kucagima alip koklamak . Gerisi bos zaten alinan kilolar verilir.

3 kilo almıştım en son 2 hafta önce doktora gittiğimde şimdi nooldum bilmiyorum.
çok genişlemiş hissediyorum kendimi ama heryerim şişti sankiii..

ama bende 4 kılo çok farketti çok şişmanlamış duruyorum sizler

benmde karnım bayağı şişti .4kg aldım ama dediğin gibi sanki daha fazla almışım gibi.ben hergün tartılıyorum tartı aldım hamile olunca sabahları ve akşamları tartılıyorum.1 kg fark ediyor sabah ve akşam arası.

yaşşaaa lennn meralll
yürüüü beee arkadaşım kim tutar seniiiiiii :dance:
tutmayın beni uleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyynnn

yürü be meral değer tabiii bir iki ay sonra kocaman olacağız zaten şimdiden kendimizi hazırlayalım :CüvCüv:
allah allah nidalarıyla geliyorum
canını seven kaçsıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
bahaar sen uyudun galiba bize uyanıın derkennn :sm_cool:
uyumaz benim arkadaşım
bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hadi yazın kızlar toplam kaç kılo aldınız ben 4
ben en son kontrolümde 800 gr almıştım ama şimdi kaç oldu bilmiyorumhihoyyyt
ay bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee yerim

3 kilo almıştım en son 2 hafta önce doktora gittiğimde şimdi nooldum bilmiyorum.
çok genişlemiş hissediyorum kendimi ama heryerim şişti sankiii..

şiş anacım şiş doğurunca gider hepsi

bende en son iki buçuk kilo almıştım bakalım haftaya kaç kilo olmuşum öğrenicezben de kendimi çok almış gibi hissediyorum dün sağlık ocağından geldiler kontrole bana dediki ödemin başlamış ama daha çok erken şimdiden başladıysa ilerki aylarda nasıl olurum bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…