2009 Aralık Anneleri

sorup öğreneceğiz canikom

Ben yarin gidiyorum doktora bunu sorarim mutlaka bu konu cok onemli cunku . Dun de yazmistim bir arkadasim erken dogum yapti tansiyondan dolayi bebegi akcigerden dolayi kaybettiler.
Ton baligini da sorarim not aldim kucuk defterime :)
burcu hepimiz soralım bakalım neler diyecekler anacım
deniz ara ra yiyoruz ama zararı var ise tüketmemekte fayda var tabi
hepimiz kontrole gittiğimizde soralım doktorlarımıza canım

süpeeeeeeeeeeeeeeeer pelin
valla süper olur
kıs sonra pişman olup kaçmasın aman haaaaa diyeyimyasakkelime

rica ederim canım, süpermiş, eee 2.ye artık kardeşine teslim edersin kendini.

3 ayda 3,5 aldım, ne olacak sonumuz mafoldumben

yaa ama ben yoğurt sür yiyemiyorum pek midemi bulandırıyor

yaaa varmıdir acaba bir yan etkisi

daha bilmediğimiz neler var kimbilir araştırmak lazım sağol denizz

rica ederim canım, bu arada herkes yine doktoruna sorsun tabii

evet haklısın, çünkü her doktorun görüşü farklı olabiliyo ve burda toplanıp konuştuğumuzda aklımız karışabiliyo. Herkes doktoruna güvensin :lepi:

Denizcim iş yerindeki en yakın arkadşım doğum yapıcak bu aralar. ismini deniz koyucaklar... bende çok severim çok istemiştim kız da olsa erkek te ama şimdi efe ismine de çok alıştım

iyiyim denizcimmmm biraz önce karnıma çok fena ağrı girdi uzandım biraz sen nasılsın cnm benimmm herşey yolunda mı?

aman dikkat et kendine, bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamıştın ya tekme atmış olmasın, ne de olsa erkek

yolunda canım bu hafta çok stersli geçti, çok ağladım, üzüldüm bugün iyiyim şükür :dance:

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın çooooooooooooook öpüyorum ben sizi tabi bebişlerede iiyi bakın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…