nehir süpersin yaa =)) ellerine sağlık valla cnm... okuyayım biraz ben geçmişi... malum 1 haftadır yokum =)))
Sağolun kızlarr.Benim de hoşuma gitti renkli renkli hevesle yaptım valla.Ben de ahh kendimi de eklediğim günü iple çekiyorumkaydirigubbakcemile2bencede cızelge boyle cok ıyı olmu sher nekdr ben daha bebısımın cınsıyetını ogrenemesemde harıkakaydirigubbakcemile3
Ekledim canım.Gözün aydın kız anası:CüvCüv:canım benımde KIZ eklersen sevınırımm
Ekledim canım hoşgeldin aramızayerimsenibenAma bizi habersiz bırakma gel sürekli sohbete..Merhaba canım; ellerine sağlık çok güzel olmuş...
bizi de eklermisin sat:14 mart, muhtemel doğum tarihi:19 aralık ilk kalp atışları 7. hafta :ecrin_bebek:
Çok sağol canım.nehircim liste çok güzel ellerine sağlık
nehircim merhaba,beni de eklemeni isticem bu arada benim adım selda... sat:10 mart muhtemel doğum 15 aralık cinsiyet erkek.kese 5 haftalıkken görüldü 6 haftalıkken kalp atışı duyuldu.eklersen çok sevinirim ben kpss sınavına kadar çok sık giremiyorum ama o geçince daha sık ziyaret edicem siteyi...şimdiden saol cnm
canım benim kayınvalide girdi arayayaaa meral Allah sizi =))))) sevenleri ayırmayın kız... girmeyin çocukların arasına =)) :roflol:
canikom selamını bu akşam ileteceğim. mesajı yeni okudumopuyorumnanaktanvalla ben çok özledim sizi meral... =) Allah kavuştursun bacım =)) iice dinlenesin öpüyorum, eşine de selamlar unutma bu kez =)))) mucukkkk
hayırlısı ne ise o olsun tatlişkomYaa o kadar merak ediyorum ki bebeğin cinsiyetini aklımda sürekli o var desem yeridir.ayh daha 3hafta beklemem gerek 3lü için dr.a gitmeyi.Sanırım dayanamıcam 1hafta sonra dayanırım dr.un kapısına.Cinsiyet öğrenmesemde görmek istiyorum bebeğimi sürekli acaba iyimim büyüyomu ay bunları düşünmekten mi bilmiyorum 2-3 gündür çok uyku sorunu çekiyorum uyuyamıyorum bi türlü:sm_confused:
canım benim 31 yada 32 li bir rakamdıKızı olacaklar 2li testte free beta hcg 50nin üstü mü çıktı gerçekten.Aslında herzaman tutmuyormuş ama merak ettim işte.Benimkisi 30larda erkek mi olacak yani şimdi
kıslaaaaaaaaaaar
canlarıııııııııııııııııııııııııım
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Ya ben çok özledim sizleriiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
canım benim kayınvalide girdi araya
günahı onun boynuna
ben ne desem boş artık
canikom selamını bu akşam ileteceğim. Mesajı yeni okudumopuyorumnanaktan
kısım bizde seni özlüyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz
hayırlısı ne ise o olsun tatlişkom
sağlıklıya önemli olan bu işte.
Nasıl olsa birkaç hafta sonlara kızım ya da oğlum diye seveceksin pıtırcığı
canım benim 31 yada 32 li bir rakamdı
cumartesi gunu doktor kontrolumuze gittik . Sorun yok sukur. Kizimiza baktik bol bol . Hatta tutumuzu gorduk kaydirigubbakcemile3 parmaklarini saydik :) cok fazla hareket ediyor ama doktor bir yakaliyor hemen kaciyor. Konus bol bol dedi . Ismi konusunda elvin'di kararim sanirim degistircem ama . Isminle seslen ona dedi :) 4 agustos'ta ayrintili ultrason icin cagirdi eklicem resimlerini bakalim
maşallah cnm ne güzel ya seninşle aramızda 2-3 gün var bnm ayrıntılı ultrasonum 3 temmuzda seninki 1 ay sonra neden acaba.yoksa benimki erken mi normalde kaç aylıkken çekiliyor acaba bilgin varmı cnm
evet aramizda bayaa bir zaman var neden acaba bi bakayim ne kadarlikkken cekiliyomus
Günaydın herkese yılın en güzel anneleriturkbayragiŞimdilik listemizde 3 erkek 3 kız varopuyorumnanaktan bakalım son durum ne olacak çok merak ediyorumhihoyyyt
Cumartesi gunu doktor kontrolumuze gittik . Sorun yok sukur. Kizimiza baktik bol bol . Hatta tutumuzu gorduk kaydirigubbakcemile3 Parmaklarini saydik :) Cok fazla hareket ediyor ama doktor bir yakaliyor hemen kaciyor. Konus bol bol dedi . İsmi konusunda Elvin'di kararim sanirim degistircem ama . İsminle seslen ona dedi :) 4 Agustos'ta ayrintili ultrason icin cagirdi eklicem resimlerini bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?