2009 Aralık Anneleri

Kızı olacaklar 2li testte free beta hcg 50nin üstü mü çıktı gerçekten.Aslında herzaman tutmuyormuş ama merak ettim işte.Benimkisi 30larda erkek mi olacak yani şimdi

canım benim çıktı 40tı ve oğlum olcak

Hmm canım benim de tam olarak 32.4 müş şimdi baktım.sitede aradım zaten çok da tutmuyor ya sonuçta %50 ihtimal var.Bakalım sağlıklı olsunda farkermez cinsiyeti ama biran öncede öğrenmek istiyorum bugünlerde öyle bir takıntım var.Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş bebeklerimizi :1hug:

öğrenirsin aslında 12 haftalıkken öğrenen arkadaşlarımız var gerçi ben 15 haftalıkken öğrendim

öğrenirsin aslında 12 haftalıkken öğrenen arkadaşlarımız var gerçi ben 15 haftalıkken öğrendim

canım 1hafta sonra falan dr. giderim sanırım dayanamam 3lüye kadar bekleyemem ben.Belki dr. birşey söyler ama kesin olmayıncada öğrenmek istemiyorum aslında kesin olunca öğrenmek istiyorum kendimi birisine alıştırıp sonradan değişmesini istemiyorum.Bakalım ne olcak.Zaten dr.umda kesin olmadan söylemez sanırım.Çok garantici kendisi hiç bişeyi riske atmak istemiyor:ecrin_bebek:

KIZLAR IYI AKSAMLAR
2 GUNDUR GIREMIYORUM INTERNETIMDE SORUN VAR OKUYABILDIGIM KADR GERIYE DONUK OKUDUM
HERKES IYIDIR UMARIM ..
BEN IYIYIM KARNIMDA BIRAZ KIPIRTILAR VAR AMA TAM NE OLDUGUNU KESTIREMIYORUM SIZEDE OLUYORMU????alkisalkisalkis

KIZLAR IYI AKSAMLAR
2 GUNDUR GIREMIYORUM INTERNETIMDE SORUN VAR OKUYABILDIGIM KADR GERIYE DONUK OKUDUM
HERKES IYIDIR UMARIM ..
BEN IYIYIM KARNIMDA BIRAZ KIPIRTILAR VAR AMA TAM NE OLDUGUNU KESTIREMIYORUM SIZEDE OLUYORMU????alkisalkisalkis

iyi akşamlar cnm sanırım şu an sadece ikimiz varız:)

bernacım allah hayırlı güzel uzun ömürler versin kızına ve size çok sevindim gözün aydıın...

selam kızlar ben de aralık annesi olucam inşallah. Şuanda 15+1 im. Doktor 3 hafta önce yüzde 70 erkek dedi. Ama bu çok büyük bir ihtimal olmadığı için kıza da erkeğe de hazırız biz. haftaya gidicem kesinleşir heralde.Fikri olan varmı

bende bende bı ogrensem:dance:

günaydın kızlar ya bende öğrenmek istiyorum salı günü üçlü teste gideceğim ozamn umarım belli olur artıkk.ve test sonuçlarım inşallahhh ii çıkar cinsiyet pek önemli değil benm için ilk çocuk sonuçta hiç farketmez ama sadece merak ediyorummmm

iyi sayılır işte çalışıyorum bugünde.
Bende hala cinsiyetini öğrenemedim ve çok merak ediyorum ama 4 temmuza kadar bekleyeceğim malesef
:sinifsinif:

benım ıcınde cınsıyet onemlı degıl ama yınede merk edıo ınsan
alısverıse baslamak ıstıyorum sankı yetıstıremıycekmısım gıbı gelıyor o kdr cok yapacak sey var kı heyecanlanıyor ınsanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…