iyi sayılır işte çalışıyorum bugünde.
Bende hala cinsiyetini öğrenemedim ve çok merak ediyorum ama 4 temmuza kadar bekleyeceğim malesef
:sinifsinif:
benım ıcınde cınsıyet onemlı degıl ama yınede merk edıo ınsan
alısverıse baslamak ıstıyorum sankı yetıstıremıycekmısım gıbı gelıyor o kdr cok yapacak sey var kı heyecanlanıyor ınsanopuyorumnanaktan
ultrasondaki farklar sürekli değişiyo benimde bi hafta büyüktü sonra 3 güne düştü çarşamaba gidince ne olacak kimbilir ama seninki geç döllenme galiba adet döngülerin hep uzun mudurarkadaşlar merhaba..
bir sorum var. 16 haftalık gebeyim fakat ultrasonda görünen hafta 14+3. böyle büyük bir uyuşma farkı yaşayan var mı aranızda?
ultrasondaki farklar sürekli değişiyo benimde bi hafta büyüktü sonra 3 güne düştü çarşamaba gidince ne olacak kimbilir ama seninki geç döllenme galiba adet döngülerin hep uzun mudur
adetlerim oldukça düzenli idi. 21 günde 1...
umarım bir sorun yokturüçlü testte anlaşılır dedi doktor ama ben biraz kaygılandım işte.
arkadaşlar merhaba..
bir sorum var. 16 haftalık gebeyim fakat ultrasonda görünen hafta 14+3. böyle büyük bir uyuşma farkı yaşayan var mı aranızda?
merhaba arkadaşım, ben 12 haftalıkken öğrendim cinsiyetini oğlum olacak inşallh bu arada benim beta hcgem75 çıkmış:)
nehir süpersin yaa =)) ellerine sağlık valla cnm... okuyayım biraz ben geçmişi... malum 1 haftadır yokum =)))
Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla cinsiyet ekledim.Öğrenenler söylerse eklerim sizleri deopuyorumnanaktan
Gözün aydı canım darısı başımıza en kısa zamanda biz de öğreniriz inş.:smiley-cool:kıızzzlaaaaaaaar ben geldiim =)))) kaydirigubbakcemile5
haftasonu tek tek okuyacağım. kaçırdığım önemli bişi var mı?
bu aradaaa kızlar sıkı durun, cinsiyetimizi söylüyorum
kııızzzzz =)))))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3
3lü taramam için kan verdim salı günü hayırlısıyla haberlerini alıcam kızımın =))))
yaa erkek demezler herhalde bi daha di mi? dr. kesin dedi ama =)) çoook sevinçliyiz , eşim kız istiyordu, Allah biliyo ben de kız istiyordum, eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlar da inşallahhh!!
hee bi de bi anormallik yok dedi ölçümlerde.. kan testini bekliyoruz şimdilik..
sizler nasılsınız yavrugilleriimm??? Şeniz
Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla cinsiyet ekledim.Öğrenenler söylerse eklerim sizleri deopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?