• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Dün sabah koştura koştura Cerrahpaşa perinatoloji bölümüne gittim. Zaten sabahı sabah etmişim gideyim randevum 9'da bir an önce muayenemi olayım rahatlayayım diye. 8:30'da oradaydım ve bekleyiş başladı. 9-10-11 herkes bekliyor. Neymiş hoca sınavdaymış bekleyin. Ne zaman çıkar? Bilmiyoruz bekleyin. Saat 12 ' de asistanlar aldı içeri baktılar kisti bile göremediler. Bir de hoca görsün bekleyin dediler.
Bekle bekle hoca tam 15: 30' da teşrif etti. Toplam bir dakika baktı 30 saniye konuştu. O da benimle muhattap bile olmadı. Bakarken Asistanlarına söylediği küçük bir kist var, karyotip önerin, fetal MR yazın, başka anomali yok. Bana döndü burada yapılmıyor dışarda yaptırın. Bir de imza attırdılar bana riskler anlatıldı ( çok anlattılar ya) ben kabul etmedim amniyosentezi diye. Yallah. Tam yedi saatlik bekleme sonucu hocayı bir buçuk dakika ancak görebildim. Nasıl da suratsız, nursuz bir şey. Bu mudur yani millet orada riskli gebelik bölümünde bekliyor, devamlı yatması gereken preeklampsi hastaları vs var yedi saat beklettiler. Neymiş sınav varmış. Erteleseydiniz randevuyu ya da söyleseydiniz öğleden sonra gelseydik. Kimin umurunda biz bekleriz ne olacak.

Yaa bildiğiniz gibi değil arkadaşlar çok sinirlendim. Orada beklerken zaten bir sürü insanın hikayesini de dinliyorsunuz ve iyice moraliniz bozuluyor. Allah kimseyi düşürmesin vallaha.

Bugün kendi doktoruma gittim. Sonuçlara baktı, kendisi de tekarar ultrasonla baktı. Bu arada yavrumun 17. haftasında 12. ultrasonu oldu bu.
Hiçbir problem görünmüyor kistlerden başka, testin de iyi bence bu bebek sağlıklı amniyosentez yaptırıp riske atma bebeğini dedi. İçimi rahatlattı.
Cerrahpaşa da da problem göremediler başka.

Yalnız dün girdiğim ultarason çok gelişmiş bir model olduğundan bebeğimi kocaman ve çok net gördüm. Kıpır kıpır maaşallah elleri ayakları hiç durmuyor.
Bugün bir üçüncü doktor olarak kendi doktorum da oğlum olacağını onayladı.

Biraz uzun oldu farkındayım arkadaşlar ama işte içimi dökmek istedim. İnşallah hiçbirimiz bunlarla muhattab olmak zorunda kalmayız.

ebrucum çok haklısın sinirlenmekte allah böyle insanların eline düşürmesin işte
ama neyseki herşey yolundaymış çok sevindim güzel haberlere.
sağlıkla gelsin güzel oğlun.

Dün sabah koştura koştura Cerrahpaşa perinatoloji bölümüne gittim. Zaten sabahı sabah etmişim gideyim randevum 9'da bir an önce muayenemi olayım rahatlayayım diye. 8:30'da oradaydım ve bekleyiş başladı. 9-10-11 herkes bekliyor. Neymiş hoca sınavdaymış bekleyin. Ne zaman çıkar? Bilmiyoruz bekleyin. Saat 12 ' de asistanlar aldı içeri baktılar kisti bile göremediler. Bir de hoca görsün bekleyin dediler.
Bekle bekle hoca tam 15: 30' da teşrif etti. Toplam bir dakika baktı 30 saniye konuştu. O da benimle muhattap bile olmadı. Bakarken Asistanlarına söylediği küçük bir kist var, karyotip önerin, fetal MR yazın, başka anomali yok. Bana döndü burada yapılmıyor dışarda yaptırın. Bir de imza attırdılar bana riskler anlatıldı ( çok anlattılar ya) ben kabul etmedim amniyosentezi diye. Yallah. Tam yedi saatlik bekleme sonucu hocayı bir buçuk dakika ancak görebildim. Nasıl da suratsız, nursuz bir şey. Bu mudur yani millet orada riskli gebelik bölümünde bekliyor, devamlı yatması gereken preeklampsi hastaları vs var yedi saat beklettiler. Neymiş sınav varmış. Erteleseydiniz randevuyu ya da söyleseydiniz öğleden sonra gelseydik. Kimin umurunda biz bekleriz ne olacak.

Yaa bildiğiniz gibi değil arkadaşlar çok sinirlendim. Orada beklerken zaten bir sürü insanın hikayesini de dinliyorsunuz ve iyice moraliniz bozuluyor. Allah kimseyi düşürmesin vallaha.

Bugün kendi doktoruma gittim. Sonuçlara baktı, kendisi de tekarar ultrasonla baktı. Bu arada yavrumun 17. haftasında 12. ultrasonu oldu bu.
Hiçbir problem görünmüyor kistlerden başka, testin de iyi bence bu bebek sağlıklı amniyosentez yaptırıp riske atma bebeğini dedi. İçimi rahatlattı.

Yalnız dün girdiğim ultarason çok gelişmiş bir model olduğundan bebeğimi kocaman ve çok net gördüm. Kıpır kıpır maaşallah elleri ayakları hiç durmuyor.

Biraz uzun oldu farkındayım arkadaşlar ama işte içimi dökmek istedim. İnşallah hiçbirimiz bunlarla muhattab olmak zorunda kalmayız.
geçmiş olsun bu hastane işleri çok uyuz ya ben hastanemi o yüzden asla değiştirmem insan gibi muamele yapıyolar bekletme yok bişey yok bu yetiyo bana artık iyi doktor yüksek teknoloji gibi şeylerden geçtim ilk sorduğum hastanede sıra bekliyomusun doktor gülüyo mu.ya kız anneleri doktorlar size kızınız olacak dediğinde en azından bi cinsel organ gösterdimi aha bu diye.benim doktor yüzde 97 kızın olacak dedi göz kırptı ama asla bebeğin bacak arasına bakmadı zaten bebek hareket etmiyodu elleriyle oynüyodu benim kafam karıştı geçen aylarda eşime hep takılıyodu sen erkek istiyosun kızın olacak diye anlamadım şakamı yaptı ciddi mi söyledi sizde durum nasıldı

bilgeee sen çalışıyomusun

canım çalışıyorum esasen ama bu hafta torpilliyim o yüzden bu kadar vakit bulabiliyorum... hamileyim diye şımartıyor işyerindekiler, geçen hafta hastaydım kıyamıyorlar bir de yarın izne çıkıyorum yani 3 katmerli yayılıyorum bu hafta kaydirigubbakcemile3

en önemli kısmı sağlıklı olması ve doktorun da öyle gördüğünü söylediğine göre artık keyfini sür arkadaşım kaydirigubbakcemile5

maalesef böyleler karşısındakinin ruh ve fiziksel güç hali nedir ne değildir neyi kaldırabilir neyi kaldıramaz kimsenin umru değil... bir duyarsızlık bir körelmişlik gidiyor... doktor dediğin hastasının duygularını ön planda tutar değil mi? yok öyle bir şey bunların karşısında gördüğü maket sanki... duygun varmış korkuyormuşsun endişeliymişsin umurlarında değil :kızgın:

ama onların yüzünden sen sinirlenip de bebişini üzme olur mu yerimseniben sağlıkla sana gelmeye çalışıyor annesi boşver elalemi sen :emir_bebek:

Sırf marka bu marka ismini beğenmediğimden hiçbir ürününe bakamıyorum. Dünyada onca isim varken fakir diye marka koymuşlar. Sinir oluyorum yaaa. Tabu gibi bende. Yıkamayacağım. Yoksa harika.

al(a)masan da beğendin ya sağol arkadaşım yetti bana kaydirigubbakcemile5 ya vardı onun bir hikayesi de şimdi hatırlamıyorum ben de merak etmiştim çünkü niye bu isim başka isim mi kalmadı diye CADIARZU

evet çok güzelmişşş

tosba di miCADIARZU

ya kızlar bıberon almayı dusunuyormusunz

ben boyle şeyleri en son aşamada 7 8 aylıkken almayı düşünüyorum eşimle sadece cinsiyetini öğrendiğimiz gün birer parça bi şey alıcaz hatıra niyetine gerisini son aylarda biberonuda gerekliyse alıcam ki gerekli olur herhaldede ben en son ana kadar almamaya çalışıcam emzikte öyle ya kız annesi yokmu aranız bi soru sormuştum

Back
X