• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

burcuu günaydın canım nasılsın başladınmı çalışmaya

Bugun basladim . Doktora cuma gunu gittigimde baslamasan iyi olur dedi ama artik iste sorun olmaya basladi mecburen basladim . Zorlancam gibi gozukuyor . Deli gibi bel agrim var 4-5 gun oldu . Kendimi hucum botu gibi hissediyorum artik :)

günaydıın kızlar
cumartesi doktora gittim bende gördüm bebişimi ama oda ne erkek değil kızzzzzz
nasılda alıştırmıştık kendimizi erkek bebeğe çokk şaşırdık
tabi cinsiyeti hiç farketmez ben kız olmasından da çok memnunum sositososito sositososito sositososito

öznurcugum kızın hayırlı olsun
çok vakit geçmeden ögrenmenızde ıyı oldu
şimdi alışmıştık diyorsun cnm ama 7.8.ayda cınsıyetı farklıymış diyenler var
şanslısın sız yınede :)

öznurcugum kızın hayırlı olsun
çok vakit geçmeden ögrenmenızde ıyı oldu
şimdi alışmıştık diyorsun cnm ama 7.8.ayda cınsıyetı farklıymış diyenler var
şanslısın sız yınede :)

öyle tabi de 1 hafta arayla iki doktordan farklı şey duydum bunada inanamıyorum yani artık önümüzdeki aya kadar bekliycez bakalım
Gerçi bu doktorum %99 dedi hatta gösterdi iki çizgiyi
amaan böyle işte sağlıklı olsunda gerisi önemli değil zaten zemuszemus zemuszemus

Kızlar benimde bebeşimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş ALLAH kucağımıza almamızı nasip etsi.Kızlar bide özel hastanemi olsun yoksa şevket yılmazmı yardımcıolursanız çok sevinirim özel hast özel bahar dr:gönül duras...şevket yılmaz dr:cenk aşkallı saolun kızlar

Son düzenleme:
öyle tabi de 1 hafta arayla iki doktordan farklı şey duydum bunada inanamıyorum yani artık önümüzdeki aya kadar bekliycez bakalım
Gerçi bu doktorum %99 dedi hatta gösterdi iki çizgiyi
amaan böyle işte sağlıklı olsunda gerisi önemli değil zaten zemuszemus zemuszemus

Ne kadar da güzel. Keşke doktorum bana da aynısını söylese. Şaka bir yana, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

gunaydın seçil nasılsın
bebiş nasıl
meral ve bahardan ses çıkmıyor sen konuşursan bizide haberdar edermisin

a tamam canım ben bi arayım ikisini de ..bebişim iyi çok şükür teyzesi.. akşamları nerde olduğunu bulmaya çalışıyoruz artık:) senin nasıl bebişinnn?

Kızlar benimde bebeşimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş ALLAH kucağımıza almamızı nasip etsi.Kızlar bide özel hastanemi olsun yoksa şevket yılmazmı yardımcıolursanız çok sevinirim özel hast özel bahar dr:gönül duras...şevket yılmaz dr:cenk aşkallı saolun kızlar

canım tebrik ederimmm çok sevindimm..sen bursada mıydınnn?şevket yılmazı okuyunca jeton düştü:)ben özelde istiyorum canımm jimerde yapacağım ALLAH izin verirse sen şimdi nerde muayene oluyorsun?

a tamam canım ben bi arayım ikisini de ..bebişim iyi çok şükür teyzesi.. akşamları nerde olduğunu bulmaya çalışıyoruz artık:) senin nasıl bebişinnn?

iyi benım kızımda teyzesi
bazen o kadar sert hıssediyorum kı ayy falan oluyorum hareketinden
bazende hiç kımıldama bıle yok sanırım uykucu bıraz benım kız :)

ayy bahar ne yaptı acaba en son çok kusuyodu doktor yatırabiliriz demişti bidaha haber vermedi dimi.
Seçil sen konuşta haber ver bari merak ettim bende şimdi..

Back
X