Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zamn cektıreceksınız 3 boyutlu?
Önümüzdeki haftalarda yani yirmili haftalarda istiyorum canım. Hem bebişin yüzü de iyice belirginleşir o zamana kadar.
canım benim yaaaaaaabizde senı özledik valla
çok merakta bırakma
çok işin olursada iyiyim yaz çık cnm
bak sen yoksun baharı da merak ettık
seçil girmese haber alamayacaktık
merakta bırakmayın bizi
25 temmuzda görücez kısımızı bakalım teyzesisagol teyzesi
öykununde beklıyoruz fotojenık fotosunu bu ay
fırtıkım güzel haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:Kizlar bende ogleden sonra 3 gibi gidicem doktor kontrol icin insallah iyi seyler soyler artik.
kızlar slm...sıze bısey sorcagm ..bıkacgundur kasıklarıma hafıf hafı sızlamalar gelıyo ve belımde agrıyo aynı zamanda akıntımda artıyor...akıntı koku yapmaya basladı aksama dr gıdıcem...ama korkmaya basladım ..bılgısı olan varmı b u konuda?
merhaba realist.
muhtemelen dr olur boyle şeyler hamilelikte diyecek (inş tabi)
ama neyse ki akşama gidiormuşsun dr a. bizlerden bilgi açısından bu konuda hayır çıkmaz bacım.senden tecrübelencezz biz de akşama buraya yazdığında:)yerimseniben
kızlar slm...sıze bısey sorcagm ..bıkacgundur kasıklarıma hafıf hafı sızlamalar gelıyo ve belımde agrıyo aynı zamanda akıntımda artıyor...akıntı koku yapmaya basladı aksama dr gıdıcem...ama korkmaya basladım ..bılgısı olan varmı b u konuda?
Ben akintidan cekenlerdenim. Akinti renkli yada kokulu oldugunda iyi degilmis. Mutlaka doktora git. Ben 1 hafta hastane de yattim![]()
neden canım ne gıbı bı tehlıke ıcerırmıss acba ?
Ben akintidan cekenlerdenim. Akinti renkli yada kokulu oldugunda iyi degilmis. Mutlaka doktora git. Ben 1 hafta hastane de yattim![]()
bnnde daha once fıtıl kullndım ama banamısın demıyor....![]()
gıdıcem bırazdan kocıs gelck almaya...of allahım ne olur bısey olmasın ...dua edın bıze kızlar..
realist korkma bişey olmaz içini rahat tut .çoğu hamilede oluyormuş zaten.bu arada kızlar bebnim oğlum 5 gün önden gidiyormuş sizdede varmı böle farklılıklar sat ve ultrason arasında