Ayni sorun bende de var simdi bol bol su :)
canım iç sen iç mis gibi ımmmmmmmmmmm. tatlı meleklerimiz için herşeyi yaparız biz dimiiiii tam gaz devamm içmeye.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni sorun bende de var simdi bol bol su :)
günaydın gülşahcım
nasıl keyifler
doktorum banada bol bol su içmemei öneriyor. hem havalardan dolayı hemde hamilelik için önemli olduğu için.:1hug:
yok teyzesi henüz tekmeler sert değilkaydirigubbakcemile3günaydın canım, şimdiden alıştırıyo mu seninki uykusuzluğa kaydirigubbakcemile3
Ben bu su içme olayını çok ihmal ediyorum işte. Hele evdeyken hiç aklıma gelmiyor ihtiyaçta hissetmiyorum ama çok önemli gerçekten de.
günaydın gülşahcım
nasıl keyifler
doktorum banada bol bol su içmemei öneriyor. hem havalardan dolayı hemde hamilelik için önemli olduğu için.:1hug:
Ben bu su içme olayını çok ihmal ediyorum işte. Hele evdeyken hiç aklıma gelmiyor ihtiyaçta hissetmiyorum ama çok önemli gerçekten de.
Bende normalde hayatta icemem . İcemedigim icinde eskiden bobrek sorunu yasamistim kum filan dokmustum 10 sene once. Simdi endol diye bi ilac verdi doktor bu kasilma icin tehlikesi de bebegin suyunu azaltmasiymis gunde en az 4 lt iceceksin dedi. Ben ki icemeyen burcu nasil ictim anlatamam :) Aman ihmal etmeyin arkadaslar cok cok onemliymis. Bende sevmiyorum icmeyi ama ne yapcaz icicez :)
ebrucum suyu gözünün önüne bir yere koy aklına gelir zorla iç mecburuz bebişler için tatlım
Amniyon sıvısı çok önemli tabii içmez mi insan böyle bir durumda haklısın galon galon içer vallah.
İşte sıcaklar su gözünün önünde oldu mu ısınıyor. Dolaptayken de aklıma gelmiyor. Su sebili mi alsam ne yapsam eve CADIARZU
bak ben iş yerinde ne yapıyorum su sebilinden yarım litre su dolduruyorum tam karşımda duruyor içiyorum sürekli.sen de yarım litrelik şişeyi dolaba koy soğoduktan sonra göz önünde bir yere koy iç bacım hemen de sıcak olmaz elbet 4 tane yarım litre dolaba koy bittikçe yenisiyle değiş.
Herkeslere gunaydin hihoyyytDun doktora gittim . Enfeksiyon durumu icin testlerin sonuclarini filan bakti kum da dokuyomusum :) Ust uste gelir dedikleri boyle bisey olsa gerek . Gerci buna sukur rahimde kasilma filan yok . O yuzden tehlikem gecti sayilir. kaydirigubbakcemile2
Masama koydum bile.
HERKESE MERHABA, ÇALIŞANLARA ALLAH KOLAYLIK VERSİN, TATİLDEKİLERE DE STRESSİZ EĞLENCELERopuyorumnanaktan
İciyorum bol bol valla . Wc den gelirken tekrar wc ihtiyacim doguyo kaydirigubbakcemile3
merhaba canım hoşgeldin güzel dileklea.s.rin için teşekkür ederiz nasılsın ?
Ben dün gece tatlı bir şeyler yiyip yattım. Böyle karnımın bir iki değişik yerinde pıt pıt sanki damar atışı gibi bir kıpırtılar oldu ama bir dakikadan az sürdü geçti. Bilemiyorum ki o bebek hareketleri miydi, yoksa gaz mıydı? Çünkü 14 haftalık falanken de oluyordu böyle. Of yaaa kafayı yiyeceğim artık.
MR sonucumda 1' de çıkacak. Onunda stresi bastı. Ama inşallah bu artık yaşadığım son stres olacak.
Ah bebişim bir tekmelesede gece beni uyutmasa razıyım ben yahu. İNşallah o günleri de göreceğiz.
keyfim önceki üç hafta çok kötüydi canım. benim kayınpeder rahatsızdı yoğun bakımda kaldı daha sonra eve gideyim diye tutturmuş eve geldi sedyeyle ben mahvoldum resmen adamı öle görünce 2 gün evde kaldıktan sonra tekrar fenalaştı yine hastaneye kaldırdık bu kez daha iyi bir hastanenin yoğun bakımına şimdi iyi çok şükür şimdiye kadar geçirdiğim en kötü günlerdi diyebilirim bebeğime üzüntüden bişi olcak diye çok korkuyodum ama rabbim korudu çok şükürrrrr işte böle meralcim
burcu geçmiş olsun canım.
ne güzel birşey; şükredebilmeyi öğrendik bu hamilelik olayıyla. dolayısıyla gülümsemenin her daim olabileceğini:icecream:
ebru canım yaa sen de epey çektin.benneyaptımki Günahlara keffarettir inş. Allah kimseye taşıyabileceinden fazla yük vermezmiş. dediğin gibi inş sonnnn stres olur bu senin için.
artık '' offff kızlarrr bu bebek dışarı fırlaycak ne bu tekmeler '' şikayetlerini dinleriz umarımkaydirigubbakcemile5
Hiç sorma canım yaa. Bu bebiş gelene kadar beni öldürdü zaten. Dört yıl bekletti annesini. Çok şükür geldi ama sorunlar bitmiyor bir türlü. Hele bir doğsun ben ona yapacağımı biliyorum ama poposunu ellerini ayaklarını her tarafını ısıracağım vallaha.
Yav arkadaşlar ben artık duramıyorum. Hazırlanıp çıkacağım. Orada beklerim ne yapayım. Bana dua edin şu MR'ın sonucu da iyi çıksın inşallah. Bir de üçlünün sonucu da belli olacak bugün. Gerçi ben dörtlü de yaptırdım onun sonucu iyiydi, o zaman üçlününki de iyi olur diye düşünüyorum zaten dörtlü üçlüyü de kapsıyor ya.
Hadi ben gittim iyi haberlerle dönerim inşallah.