• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Doktor iyi dediyse hiiiççç canını sıkma. Birincisi bu bebeklerin kiloları çok geniş bir yelpazede normal sayılıyor. Alt ve üst sınır bayağı bir farkedebiliyor. O yüzden diyorlar ya birbirinizle sakın kıyaslamayın diye.
İkincisi bu kilo ölçümleri baş ve karın çapının ölçülerine göre hesaplanıyor ve her zaman doğru sonucu vermiyor.
O yüzden eğer haftasıyla uyumluysa üç aşağı beş yukarı olması hiç mühim değil. Zaten bir uyumsuzluk olsa doktor söyler mutlaka gelişme geriliği var diye. Böyle bir şey demediğine göre boşuna kendini üzme canım.

ay ne biliyim ya anne olmak böle bişey herhelde herseyin eniyisi güzeli onun evladının olmasını istiyosun beni eniyi sizler anlarsınız..doktorum çok ii dedi ama arkadaslarla karsılaştırınca az gibi neyse takmamaya çalışcammmmm

Selaam arkadaşlarr nasılsınız bakalım?Arkadaşım gelecek beni görmeye onu bekliyorum.Uyuyunca iyi uyuyorum ben de ama uyanınca uyuyana kadar canım çıkıyor zaten en geç 3-4 saatte uyanıyorum bebişlere hazırlıyr vücutlar bizi.Yarın ben de oğluşumu görecem ayyyy çok heyecanlıyım.Hemen yarın olsun.Kalktım evi toparladım toz aldım falan.Arkadaşım hiç bişey yapma dedi ama kek yaptım ben.Hadi siz de geliin otururuzzkaydirigubbakcemile5

aslında kafama takılan bişey var gecen hafta yani 33+6 da doktor kontrolünde oğlum 2460 gramdı boyuda 45.5 du ama benle aynı olan bikaç arkadasın 3 kilo ya birininde 2800 falan acaba bizim bebiş küçükmü biraz gerci doktor ii dedi ama canım sıkıldı yaaaaaaaaa
canım bak ben de 32+larda gittim 33 e yakınken. 43 cm e , 1880 gr falandı...
3 hafta sonra gittiğimde nolmuş bak yazayım da şaşır..
51 cm.e , 3030 gr. tabi bunlar yaklaşık değerler... ben de çok taktım üzüldüm. herkes maşallah 2500 üstü, biz da 1900 bile değiliz. ama inan hem büyüyorlar hem de kilo ile olmuyor sırf.. dr. ok derse durumuna takma boşuna geriyoruz kendimiz de bebeğimizi de;)
Eheheheh ikili üçlü dörtlüyü bile yaptırdım Bernacığım. lülülülülülü

O perdeyi koymazlarsa sen de görürsün kız kesilip biçildiğini dayanabilecek misin ona?
Bir de tepedeki ışıklardan yansıyormuş birisi öyle yazmıştı oradan seyrettim her aşamasını demişti.
Yavv ilk çıkınca çooook acaip oluyorlar böööyle yaratık gibi buruş buruş şiş bi şey.
Ayy heyecan yaptım bak yine.
kesilirken bakmam da çıkmaya yakın bakarım... ya ne biliiim Ebru beni de kan tutar ama kan görmek değil. böyle yarık tarzı şeyler. içteki dokuları görmemem lazım.. ama kendi tenimde de değil. başka tendekileri görünce çok kötü oluyorum.
ben de becerememiştim sonunda öğrendim :)))))) beğendiysen güle güle kullanın bu arada doğumlarımız aynı benim de ya 23 ya 24 aralık normal istiyorum gerçi o yüzden pek belli olmaz

yaaaa 8 gün mü ayyyy heyecana bak Allah rahat ve sağlıklı bir doğum nasip etsin ne güzel bebiş geliyooooooooooooooooooooo :emir_bebek: :ecrin_bebek:
evet yaa.. seçil de benden 1 gün önce :D

canım bak ben de 32+larda gittim 33 e yakınken. 43 cm e , 1880 gr falandı...
3 hafta sonra gittiğimde nolmuş bak yazayım da şaşır..
51 cm.e , 3030 gr. tabi bunlar yaklaşık değerler... ben de çok taktım üzüldüm. herkes maşallah 2500 üstü, biz da 1900 bile değiliz. ama inan hem büyüyorlar hem de kilo ile olmuyor sırf.. dr. ok derse durumuna takma boşuna geriyoruz kendimiz de bebeğimizi de;)

kesilirken bakmam da çıkmaya yakın bakarım... ya ne biliiim Ebru beni de kan tutar ama kan görmek değil. böyle yarık tarzı şeyler. içteki dokuları görmemem lazım.. ama kendi tenimde de değil. başka tendekileri görünce çok kötü oluyorum.

evet yaa.. seçil de benden 1 gün önce :D

haklısın cnm masallah ya ii kilo almış kızın maşallah:))bakalım bizde 10 gün sonra dedi ama sanırm 15gün sonra gidebilicez ya bide benm bebşin hareketleri biraz azaldı son iki günde yine ii ama azaldı acaba büyüyolar diyem yaa normalmiş internette öle yazıo ama.........

Ablam 2-3 gündür görmüyordu alttarafı beni.Dün gördü o kadar sürede büyümüş karnın dedi.Geç çıktı ama hızla gidiyor benim göbek ve tabi kilo daaakannehir

ne oldu ya ben geldim kimse yazmadı cevap vermedisenağlama beni beğenmiyor musunuz yoksamirmirmirmir

ne beğenicez seni şişkoooooooo canım f5 yapmadan göremiyorum bu arada meyvalarım olmuş onları topladım aynen canım annem 2 gün görmeyince değişmiş diyor artık gün gün büyüyoruz

ne beğenicez seni şişkoooooooo canım f5 yapmadan göremiyorum bu arada meyvalarım olmuş onları topladım aynen canım annem 2 gün görmeyince değişmiş diyor artık gün gün büyüyoruz
Sizsiniz şişkoooooolülülülülülü Ben tığ gibiyim bi keresırnaşık şey Yalandan kim ölmüşş
Evet ya ama ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştimkafamçokkarıştı Daha bir ayım var ne olacam ben acepfisfisfis

sizsiniz şişkoooooolülülülülülü ben tığ gibiyim bi keresırnaşık şey yalandan kim ölmüşş
evet ya ama ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştimkafamçokkarıştı daha bir ayım var ne olacam ben acepfisfisfis

valla kilo olarak çok almadım ama acayip bir göbek oldum hiç kıpırdıyamıyorum bazen

slam annelerr,,nasılsınız..gecmışı okıyım gelıyorum..
bu arada benım kız dun gece resmen sağ kaburgamı oyduuu...bırden cığlık attım ya acıdan,,eşimde doğuruyorum sanmışş,,nası korktu bağırınca yerınden sıçradı,,sonra ben başladım gülmeyekaydirigubbakcemile3
bebişler bı doğsaydı,,ıyıce şaşırdım kendımıııı:)

selam kızlaar
herkes iyi gördüğüm kadarıyla
ben yine çok hastayım yatıyorum..Bidaha hasta olmayayım diye iznede çıktım ama nafile korkuyorumda bu hastalıkların bebişe bi zararı olurmu diye:((
seçiiiil bernaaa çok az kaldı bebişleri görmenize ne güzel ya...hayırlısıyla alın kucaklarınıza inşallah
arzuu sen karar verdinmi doğum şekline ben heran cayabilirim normal doğumdan..
çok geçmiş olsun ya hayırdır?
evet canımmm az kaldı.. hepimiz sağlıkla kavuşalım inşş...
Berna doğumdan sonra ne yapacaksın hemen dönmene izin verecekler mi peki Ağrı'ya?
canım 24 ünde ya doğum, ben 1 gün önceden gidicem tetkikler için. hastanede yatıcam. 2 gün de doğum sonrası yatıcam. aslında ertesi gün taburcu ediyoruz ama siz uzakta olduğunuz için kalın dedi. gidip geri dönmektense bir gece fazladan kalalım diyoruz. yollarda sürünmek de var. zaten kontrolleri için de artık sık sık en azından ilk 2-3 ay Van'a gideriz. sonra da aylık kontroller için arada Van arada burdaki hastane falan takılırız... onu da Arya'nın gidişatı belirleyecek...
Selaam arkadaşlarr nasılsınız bakalım?Arkadaşım gelecek beni görmeye onu bekliyorum.Uyuyunca iyi uyuyorum ben de ama uyanınca uyuyana kadar canım çıkıyor zaten en geç 3-4 saatte uyanıyorum bebişlere hazırlıyr vücutlar bizi.Yarın ben de oğluşumu görecem ayyyy çok heyecanlıyım.Hemen yarın olsun.Kalktım evi toparladım toz aldım falan.Arkadaşım hiç bişey yapma dedi ama kek yaptım ben.Hadi siz de geliin otururuzzkaydirigubbakcemile5

anaaaaammm ben geliom anamı da alıp :D:lepi::teytey:

ellerine sağlık bebeiş!

Esraa yaa nerdesin sen? geçen yine aklıma takıldın.. ne mail ne tel var.. anam dedim noldu bu kıza? iyi misin herşy yolunda mı? doğumdan haber var mı? ay yaz bişiler :Dne çok oldu görüşmeyeli..

NEHıR arkadaşımız ben seni beğeniyorum :D

kıslarrrr nerdesinizz yaff,,uyuya mı kaldınız pc başında:)isimler burda kendılerı nerde

evet kız asya koyucaz adını nasipse 34. haftada 2350 gr dı sizinkiler nasıldı ağırlık olarak

Ya sorma vallahi, 34. haftada 2278kg olan oğlum, 38.haftada 3300 gr olmuş durumda. Normal doğum konusunda ısrarcı olan ben, yavaş yavaş çekinmeye başladım:) Henüz bir kasılma bir hareket yok doğum habercisi olarak. 40 haftada doğarsa 4000'e yakın olma ihtimali yüksek görünüyor, günde 30 gr. filan alıyor çünkü. Hemşire bugün bana öyle bir baktı ki vah yazıııkkk, normal doğurcan sen bunu öyle mi filan dedi, valla öyle ısrarcıyım doğuracağım:)

selam karular uzuuuun aradan sonra ben geldım
36+3 deyız bebegım 35. haftada 2.890 gr dı
38 de sezeryanla dogum olucakkısmetse normalde 11 aralık ama sezeryan olunca kasıma gelıyo
ne war ne yok herkes ıyımı

Back
X