Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm herkese
kızım daha ıyı çok şukur
çok koymaya basladı bu sabah acayıp agladım
ama rahaladım çok kasmışım kendımı güçlü olacagım dıye
tekrar hepinizden Allah razı olsun dualarınız için
benden gızlemişler ama ilk dogdugunda çok kötuymuş durumu
geçen eşim uyurken sut vermeye gıttım doktorla konuştum
doktor ümidimiz azdı çok iyi topladı maşallah dedı
hepsi dualar sayesinde
o yuzden kzım ve kendım adına teşekkurlr tekrar
Ah içim bir tuhaf oldu yaaa. Demek doğduğunda çok kötüymüş durumu.
Allah korudu yavrucuğu. Böyle ayrılık çok zordur eminim ama durumun iyi olduğunu biliyorsun ya, kavuşacağınızı biliyorsun çok şükür. Kendini de kasma tabii ki içinden geldiği gibi davran canım. Zaten hormonlar ve lohusalık durumu insanı yeterince duygusal yapıyormuş. O yüzden böyle hissetmen çok normal. Neyse ki şimdi rahatlamışsın.
slm herkese
kızım daha ıyı çok şukur
çok koymaya basladı bu sabah acayıp agladım
ama rahaladım çok kasmışım kendımı güçlü olacagım dıye
tekrar hepinizden Allah razı olsun dualarınız için
benden gızlemişler ama ilk dogdugunda çok kötuymuş durumu
geçen eşim uyurken sut vermeye gıttım doktorla konuştum
doktor ümidimiz azdı çok iyi topladı maşallah dedı
hepsi dualar sayesinde
o yuzden kzım ve kendım adına teşekkurlr tekrar
öyle ebrucum çok şukur şu halımıze yanında yatan bebiş var mınanın 600 gr.
Allah şifa versin hepsine
binlerce şukur mınamın durumu iyi
canım yaaa kıyamam ben ikinize de sıkma kendini sadece sütün azalmasın yoksa rahatlatıyorsa ağla inşallah dualarımızla mina cığımız bizimle olacak yakında gelecek evinize konuşmak kolay biliyorum ama sağlıklı olsun da biraz daha kalsın gözlem altında dualarımız onunla
Pelin sen epidural anesteziyle oldun sanıyorsam. Ben de öyle istiyorum şiddetle hem de ama taktığım bir şey var. Böyle dümdüz yatırıyorlarmış masaya yani videolarda resimlerde falan hep öyle görüyorum.
Ben hayatta öyle dümdüz yatamam nefesim daralır boğulacak gibi olurum. Acaba başının altına yastık falan yükseltici bir şey veriyorlar mı?
Bir de ağrı pompası taktırdın mı sen ameliyattan sonra çok iyi oluyormuş ağrı kontrolü açısından. Benim de büyük ihtimal haftaya salı olacakta heyeacanı sardı işte şimdiden.
slm arkadaşlar bende bugün doktora gittim bebişim 2205 grm olmuş doğum hakkında konuşmak istedim ama doktorum ayın 10na çağırdı ve ozamna konuşcamızı söledi ben epidural anesteziyle sezeryan istiyorum ama çok korkuyorum çünkü kesinlikle sırt üstü yatamıyorum hemen fenalık hiissi oluyo midem bulanıyo ateş basıyo oyüzden acaba nasıl olur ne yaparım çok acı ağrı oluyomu çok mmerak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden ççoook teşekkür ederim pelin arkadaşım sanada çok geçmiş olsun ve bebişini allah en kısa zamnda sana kavuştursun koynunda uyut inşa.s.
ben bıraz bahsettım sezeryandan ebruya
çok memnun kaldım ben ama doktorunada danış tabı yatma sıkıntını
dualar ve ıyı nıyetın için sagol
saol cnm çook teşekkür ederim ne demek küçüük minacık hepimizin bebeği sayılır evet cnm okudum doktorum ulltrasondaada mecburi yan yatırarak bakıyo çünkü bayılma riskim varmış bu şekilde baskı olduu için konuşucam inş ya ben ilk bebeğimi görmeyi ve onu duymayı çook istiyorum ya yapmmazsa bu durumdan dolayı epidural ne yaparım bilmiyorum umarım yapar ve bi sorun çıkmaz inş :sinifsinif:
evet cnm inş gittiğimde artık her detayıyla konuşuruz bide bişey daha sorucam cnm ameliyattan önce herhangi bi tetkit yapılıyomu kan idrar hani hamileliğin ilk başında yapılan tetkitler gibi bide belden vurulan iğne çok acıtıyomu cnm ayy bende çok soru sordum amaçok taktım buaralar kusura bakma cnm:kedi: