Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım yararlı bilgiler için çok saol! önceki sayfalarda da hande mi yazmış hayat mı? okumaktan kimin yazdını bile farketmemişim bakın pardon !
iyi oluyor bunları öğrenmemiz... hemen word de kopyalamak lazım
evet az kaldı yaa..
fd7 arkadaşımız da 19u diye hatırlıyorum doğumunu ama... o da bu aralar işte..:lepi::lepi:
:Saruboceq: sağlıckla gelir hepimizinde yavrularıı iiiiiinşallaaaaaaaah! opuyorumnanaktan
bencede bu bilgileri birleştirip biriktirmek gerek.
ne olur ne olmaz belki lazım olur.
Tekrardan merhabalar herkese.
Bana geldiler sabah atladım çıktım. Sarıyer e gittim sahilden doğru bir boğaz havası aldım çok iyi oldu. Evde otur otur ciddi manada psikolojim bozulmaya başlamıştı. İstinye Parkta dolandım biraz. Sonra da döndüm geldim evime.
Bir yandan da düşünüyorum şu an geziyorum haftaya bu saatlerde inşallah çok büyük ihtimal oğluşumla koklaşıyor olacağız diye.
Fatma canım Allah hayırlısıyla kurtasın yarın sekizde dualarımız seninle olacak. Fırsat bulduğun ilk an gelip tecrübelerini aktar ama bize de.
Berna kız haftaya bugün ben belki niyeti bozar pazartesi de yaptırabilirim belli olmaz.
Burcu canım çooook geçmiş olsun kızına. Şimdi nasıl ateşi düştü mü?
Yaa bütün griplerde domuz gribi değil ya bunun bin türlü virüsü var bakterisi var. İnşallah biran önce atlatır.
canıııım senindemi haftaya geliyo miniğiiiin opuyorumnanaktan
ay ben sabırsızlanmaya başladım nasıl geçcek benim şu son 1 ay!!!!! klava: sen hasta değilmiydinnn
ne gezmesiymiş şimdi bu lmaz:
dikkat et bacım, tam iyileşmeden çıkma dışarı öylee :mymeka:
Ben İstanbul Bahçelievler deyim. Oğlan doğduktan sonra rüyamda görürüm uzun zaman oraları diye son bir veda turu yapayım dedim.
Nerdeymiş kadayıfçı Sarıyer de ben hiç duymadım. Börekçisi muhallebicisi meşhur da kadayıfcıyı bilemedim vallaha.
kara gözlü yar söyle derdini ne bileyim ben senin cama geldini camdan sevdini gönül verdini ama benim ki onu koca ..ötlü yar diye söylüyor münasebetsiz ama bu arada benim arkanın da maşallahı var bütün kiloyu oraya aldım
canıııım senindemi haftaya geliyo miniğiiiin opuyorumnanaktan
ay ben sabırsızlanmaya başladım nasıl geçcek benim şu son 1 ay!!!!! klava: sen hasta değilmiydinnn
ne gezmesiymiş şimdi bu lmaz:
dikkat et bacım, tam iyileşmeden çıkma dışarı öylee :mymeka:
Hem de ne hastaydım. Ama bir hafta oldu iyileşeli çok şükür. İşte diyorum ya son veda turları artık bunlar. Doğuma kadar yeniden hastalanırım diye de aklım gidiyor aslında ama çok sıkıldım yaaa. :kedi:
Ben İstanbul Bahçelievler deyim. Oğlan doğduktan sonra rüyamda görürüm uzun zaman oraları diye son bir veda turu yapayım dedim.
Nerdeymiş kadayıfçı Sarıyer de ben hiç duymadım. Börekçisi muhallebicisi meşhur da kadayıfcıyı bilemedim vallaha.
muhallebici var ya... ana caddeden o sokağa girince sağda küçük bi dükkan.. çok sık giderdik oraya.. maslakta idim ya ben de.. sarıyer diyince bi garip oldum bee... kaç yıl oldu..
muhallebici var ya... ana caddeden o sokağa girince sağda küçük bi dükkan.. çok sık giderdik oraya.. maslakta idim ya ben de.. sarıyer diyince bi garip oldum bee... kaç yıl oldu..
Anıların depreşti desene. Benim de sen Bursa yı anlatınca depreşiyor. Ben de ünv.yi okumuştum orada.
Hey gidim hey yıllar su gibi akıp geçiyor gerçekten de.
kara gözlü yar söyle derdini ne bileyim ben senin cama geldini camdan sevdini gönül verdini ama benim ki onu koca ..ötlü yar diye söylüyor münasebetsiz ama bu arada benim arkanın da maşallahı var bütün kiloyu oraya aldım
ay ne güldüüüüm :roflol:
ne yaratıcı eşin :roflol: benimkininde var öyle münasebetsiz benzetmeleri kaydirigubbakcemile3
nerdende gelmiş aklına kaydirigubbakcemile3
amaaaaan boşver hemencik gitcek o kilolar kendin bile şaşcan bak opuyorumnanaktan
Hem de ne hastaydım. Ama bir hafta oldu iyileşeli çok şükür. İşte diyorum ya son veda turları artık bunlar. Doğuma kadar yeniden hastalanırım diye de aklım gidiyor aslında ama çok sıkıldım yaaa. :kedi:
ay ne güldüüüüm :roflol:
Ne yaratıcı eşin :roflol: Benimkininde var öyle münasebetsiz benzetmeleri kaydirigubbakcemile3
nerdende gelmiş aklına kaydirigubbakcemile3
amaaaaan boşver hemencik gitcek o kilolar kendin bile şaşcan bak opuyorumnanaktan
Evet evet şöyle bir altı yedi aylık olupta hep ele gelir hem de artık etrafı anlar hale geldiklerinde inşallah bol bol gezeriz diye düşünüyorum ben de. İnşallah hayırlısıyla görelim o günleri de.
Evet evet şöyle bir altı yedi aylık olupta hep ele gelir hem de artık etrafı anlar hale geldiklerinde inşallah bol bol gezeriz diye düşünüyorum ben de. İnşallah hayırlısıyla görelim o günleri de.
ÇOK GÜZEL ZAMANDA DOĞURUYORUZ BEBİŞLERİ ZATEN ŞİMDİ KIŞ GELİYOR AMA YAZIN BEBİŞLERLE BOL BOL GEZERİZ HEM ONLAR BÜYÜR HEM HAVALAR ISINIR OHHHHHHH zemuszemus
ÇOK GÜZEL ZAMANDA DOĞURUYORUZ BEBİŞLERİ ZATEN ŞİMDİ KIŞ GELİYOR AMA YAZIN BEBİŞLERLE BOL BOL GEZERİZ HEM ONLAR BÜYÜR HEM HAVALAR ISINIR OHHHHHHH zemuszemus
sanki daha zor olur gibi geliyo bana yazın sıcaklarda diş çıkarmaya başlıcak bıcırıklar ateşlencek ishal olcaklar.gerçi kışında olcak aynısı ama yazın dahamı zor olurki?
selam karularr
sımcık hastaneden geldım nst sonucum da sancı cıkmadı alalha sukur
ama ne hareket 30 dakıkada 121 kere hareket ettı fazlasınıda sayamadık yanı
masallahnazar:
kılosu 4 war bunun dedı ebe anam bu kadar hızlı kılo almıs olabılırmı acana ya
doktor yalandan baktı sonuca hgayet ıyı haftaya alırız dedı
yuh dedım daha 38 olmadan alıcam dıyo
21 ınde kesınlessın yazacam kızlar