AMİİİNNN.. aLLAHIM SEN KORU YARABBİİM.. BÖYLE ŞEYLER DUYDUKÇA ÇOK DAHA FAZLA ETKİLENİYORUM ARTIK
evet insan yani beterin beteri var diye dusunuyo rabbim kimseyi elden ayaktan koymasin halimize binlerce sukru allah kimseye evlat acisi göstermesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİİİNNN.. aLLAHIM SEN KORU YARABBİİM.. BÖYLE ŞEYLER DUYDUKÇA ÇOK DAHA FAZLA ETKİLENİYORUM ARTIK
Biktim vallahi biktim yani tansiyonum suan firladi hamileligim basinda sikinti yasadim sonunda sikinti yasiyorum ney bu benim kaderim ya evlendim evleneli 1 gun yuzu göremedim tam hersey yoluna girdi isimiz ayri evimiz ayri bebegimiz olacak dedim ama olmuyo bize huzur haram ya gurbete geldim geleli evlendim geldim 3 ay sonra abisinin yaninda calsiyodu tartistilar anlsamadilar ayrildi 2 ay issiz durdu sonra geri baristilar sonra yine anlasamadilar tamam dedik artik herseyi birakip turkiyeye donecektik yani turkiyyeye donecez ama ortada ne ev var ne is var nede para var yani bide donerken arkamizda borc birakip donecektik tam osiradada korunmamaya hamile karar vermistik tartismadan once tartisdilar ben valislari toparliyorum kanamam oldu yani dusurdum sandim oysaki ustune görmusum biyandan dönsek ev yok bark yok dönmesek napicaz derken kizim rizkiyla geldi ve tam biletimizi alacamiz gun bi isyeri acma sansi dogdu ama ortaklikti ortak olacamiz kisi duzgun biri degildi ama denize dusen yilana sarildi derken topladigim esyalri baska bir eve baska bir sehre tasindik hamile hamile isyeri kuruldu bi duzene girdi derken 8 ay ayni bebegimin gelisiyle beraber isyeride kuruldu buzamana geldi ama ortagi tabi ise gelmedi gec geldi ksadan para caldi derken yine sikinti icinde gecti ama napalim dedik rizkimiz icin sustuk ama olmadi simddide ben anlasamiyom diye oglan bize dusman birinin gazina geldi anlasmiyom diyo halbukine isyerine gec gelen idare edilen kendi ama suclu bizgibi ortalik karistirdi ee dukkaninda acilirken borcla harcla acildi suanda isleride iyi gitmedide azda olsa gecinip gidiyoduk ama suan dukkanin bankaya borcunu bile zor odeniyo dukkani devretsek napicaz devretmesek tek basina o borcu nasil odeeceyez yani suan duydum zaten tansiyon yuzune sikintiliydim simdi daha beter oldum yani turkiye donsek burda nasil olsa isyeri kurduk diye herseyimizi aldik daha kizimin besigini bile yeni aldim odasini duzleyecektim ama simdi herseyi birilerine dagitip dönecez ve dondumuzde degil evimiz kizimi dogudugunda yatiracam besigi bile olmicak cok ama cok kötuyum uzulmeyim kizimi uzmeyim diyorum ama elimde degil
Sağol canımm.Nerelerdesin sen özlettin kendini.Nasılsınız kızınla bakalımmyerimseniben
dilekcim üzülme diycem ama üzülmemek elde değil yaşadıkların kolay şeyler değil ama şunu unutma alllaha şükür ki bebeğin ii eşin ii sen iyisin herşeyin bni çaresi vardır cnm gelen rızkıyla gelir derler belki türkiyeye gitmeniz daha hayırlı olacak bebeğin eşyası beşik falan için hiiç üzülme bak bnde kıbrısa gidicem almak istediğim bi çok şeyi alamıyorum çünkü 3-4 ay durup geri dönücem 1,5 aydır burda eşimden evimden ayrı yaşıyorum kolay değil anne evinde kayınvalide evinde durmak ama napalım borç dersen bizimde dünya kadar borcumuz var ama allaha şükür sağlığımız yerinde napalım allah beter dert vermesin senin şuan düşünmen gereken bi kızın var sakin ol bebeğini germe sabret herşey yoluna girecektir
bn 55le başladım 65im sonunda nolcaz bakam karnım kocaaaman oldu yaa kapıdan girerken önce bnm göbüş girio içeriii kaydirigubbakcemile3Amanın 65 ne kiii kaydirigubbakcemile3 ben 65 le hamileliğe başladım şimdi 80 oldum:dilcikar:
cnmcım bende 76 ile başladım 90 oldum yaa şaka gibi geliyo.neyseki boyum uzun kiloyu kaldırıyo..oğlumdada aynısı oldu 94 le doğuma gittim ama onda 68 le başlamıştım..herhalde aynısı olacak bu gidişle 94ü bulurum yine.ama azimliyim:lepi: veririm bennn
iim cnm koşturuom işte sezeryan olcaz kesinleşti artık tahlillerimiz yapıldı onlarla uğraştık
bnm kız nst çekimine izin vermio ya kıpır kıpır durmuyo cihaza girince delirtti bizi hemşireler faln şaştı sonra bi ebe dedi bundan sinyal gidio anne karnına bebek ondan etkilenio istemio dedi yaramaz kızım bnm -tatlicadiarzu-
evet canim yani kendimi uzdugumde beebgimin etkilendigini cok hissettim sizlerde saolun destek oldunuz iste uzulmemek elde degilde yapacak bisey yok sagligimiz sihhatimiz iyi olsun napim gerisininde hayirlisi olsun
37+6 da alıcak ıste
bayram 4 gun tatıl dr yok
o sırada sancım tutarsa ne olacak bılmıyom.
ama sancım olursa kalırım ortada...
38 olmus oluyo zaten
bakalım hayırlısı![]()
kızlar eşimin patronunun kızı henüz 10 yaşında ve beyin kanaması geçirmiş okulda şuan sağ tarafı komple felç gelmiş.. kritik bir ameliyat olacakmış çok uzun sürecekmiş ve tehlikeliymiş.. durum kötü şuan yani.. sizlerden dua etmenizi rica ediyorum.. anne baba mahvolmuş bitik bir haldelermiş.. eşim eve uğrayıp yemek yiyip gitti tekrar yanlarına ben evde yanlızım.. dua ediyorum sürekli kalpten.. ailemden biriymişcesine Allah göstermesin yaşatmasın kimselere.. o ananın babanın halini bir düşünüp ellerinizi açın nolur kızlar.. Allah o yavrunun canını bağışlasın o anaya babaya.. sakat filan kalmasın inşallah.. ameliyat edecek doktor amerikadan gelmiş.. tesadüf bu akşam inmiş uçaktan şimdi adamın ekibi toplanıcak inşalla ve sanırım sabah ameliyata alcaklar.. dua edin nolur.. duyduğum andan beri içim parçalandı.. çok üzgünüm.. Allah sevdiklerimizi ve bizi korusun..
he anladım bnm bnm 39 bitiminde sezeryan bn o zamana kdr kesin doğrurum![]()
ben de aynen canım kesinleşti sezeryan olacam tahlillerim yapıldı..Anam yayamaz kızz yeyim onuu.Coştu ha cihazı takıncakaydirigubbakcemile3 Benim oğlum usluydu nst de.Kaç kez merdşven indim çıktı koştura koştura belkide uyuyordu..iim cnm koşturuom işte sezeryan olcaz kesinleşti artık tahlillerimiz yapıldı onlarla uğraştık
bnm kız nst çekimine izin vermio ya kıpır kıpır durmuyo cihaza girince delirtti bizi hemşireler faln şaştı sonra bi ebe dedi bundan sinyal gidio anne karnına bebek ondan etkilenio istemio dedi yaramaz kızım bnm -tatlicadiarzu-
Heheh benim de karnım sonradan çıktı ama birden fırladı büyüdü çok.Ama dr. bebek iri olduğu için kısa birinde bu kadar bebek olsaydı karnı seninkinin 2 katı olurdu dedi.Ama büyüdü baya çaktırmıyorumopuyorumnanaktanbn 55le başladım 65im sonunda nolcaz bakam karnım kocaaaman oldu yaa kapıdan girerken önce bnm göbüş girio içeriii kaydirigubbakcemile3
he valla doğru dedin kiloda neymiş bebişler ii olsunda yerimseniben
senin sezeryan baya gecmis canim 39 bitimine kadar dururmu kizin sence gerci belli olmazda benimde suzaman olur diye bi tarihim yok gunum gelene kadar sanci falan olmassa gunum gelince giderim ee sancimda olursa 1 saat uzakliktaki hastaneye kostura kostura gideriz herhaldekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
şştt napıonuz bakiyim ...
hahahahahaa yakaladım sizi!!!!
canıııımmm ya çok geçmiş olsun... dr. da mal mı yaa ööyle bi soru mu sorulur.. hadsiz herif....selamlar canlarım ne var ne yok ?
4 gundur cok hastaydım oglumun hareketlerı de cok yavasdı.doktora gıttım,baska bı doktordu bu bizimkıne yıne ulasılamıyor cunki,SEN Bİ CENAZE YA DA TRAVMA FALAN MI GECIRDIN?dedi...
oyle tuhaf oldum ki...YOOK dedim ben de...
bu dort gunluk grıp cok etkılemıs oglumu..hiç gozumu acamadım ki,ilaç da içemiosun anca ıhlamur mandalına nar...
yawrum hiç hareket etmez olmustu...neyse 2 gundur ıyı kuzum;aman sizde cok dıkkat edın kızlar ortalık cok kotu,cok zorunlu olmadıkca cıkmayın bı yere...kolay kolay atlatamıyoruz vucut dırencımız son haftalar cok daha dusuk oluyomus,aman dikkatlmaz:
hmmmm çıktılar da fotosunu eklicem şimdi.. aynı Serayaa çıktılarmııı süper kaydirigubbakcemile2
az kaldı berna seninde son beş yazıo bnm 18 var daha şakkıdı
ah yavrum benim.... evet evet sohbet konularını değiştirmek lazım artık :hızlıca okudum
çıkıp yatacagım hazır mına uyumuşken ytmak lazım yoksa uykusuz dolanmak zorunda kalınıyor
canan sagol cnm ve diger arkadaslar alıntı yapmıyorum kusura bakmayın uykum var :)
dilek sıkma kendını lutfen bebiş bereketıyle gelecek göreceksın Allahın ıznıyle
seçil hadı az kaldı bıtmış hastane hzırlıklarda çok şukur
berna hadi fatma aldı kucagına sıra sende ve seçilde
dogurn artık vakıtler gelsinde bebişlerin gazından emmesınden bahsedelım birde uykusuzluktan :)
şimdi anlatmyrm ne muhteşem bir duygu oldugunu hiçbirşeyı gözunuzun görmeyecegını
heveslenıp erken dogurmayın dıye :)
tek bişey var insan dogurduguna bu kadarmı hayran olur şaşıyorum
hadi öptm hpinizi
tekrar arada cvp yazmadıklarım kusura bakmayın saat 4 uyumak lazım
aaaa çok geçmiş olsun... aldın mı pijamaları Akdem'den?slm kıslarrr ben grip oldummdün gece eşim terletti gerçi ama az önce dr. umu aradım doğumdaymış az sonra hemşiresi döner herhalde ...halsizlik ve burun akıntısı dışında iiyim gerçiii..inşallah oğlum etkilenmez ama kilo alımı duruyoo böyle durumlarda ...ayy hemen geçer inşaşşah daral bastı beniii
canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmkızlar nasılsınızz yavrularınız da ii mi?
ayyy Allah şifa versin be fena oldum sabah sabah...kızlar eşimin patronunun kızı henüz 10 yaşında ve beyin kanaması geçirmiş okulda şuan sağ tarafı komple felç gelmiş.. kritik bir ameliyat olacakmış çok uzun sürecekmiş ve tehlikeliymiş.. durum kötü şuan yani.. sizlerden dua etmenizi rica ediyorum.. anne baba mahvolmuş bitik bir haldelermiş.. eşim eve uğrayıp yemek yiyip gitti tekrar yanlarına ben evde yanlızım.. dua ediyorum sürekli kalpten.. ailemden biriymişcesine Allah göstermesin yaşatmasın kimselere.. o ananın babanın halini bir düşünüp ellerinizi açın nolur kızlar.. Allah o yavrunun canını bağışlasın o anaya babaya.. sakat filan kalmasın inşallah.. ameliyat edecek doktor amerikadan gelmiş.. tesadüf bu akşam inmiş uçaktan şimdi adamın ekibi toplanıcak inşalla ve sanırım sabah ameliyata alcaklar.. dua edin nolur.. duyduğum andan beri içim parçalandı.. çok üzgünüm.. Allah sevdiklerimizi ve bizi korusun..
yok be yavrumBernacım sen 40. haftaya doğru yol alıyorsun doğum ne zamandı? Az kalmış yaaaaa.