Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi canım doğum günü geldi sayılır kavuşacaksın kızınaopuyorumnanaktan İnşş. her şey çok güzel geçer Allah yardımcın olsun ben de heyecanlandım bak şimdi.Kucağında olması çok daha güzeldir sanırım canımyerimsenibenayyy bu arada doğum için komple bitti hazırlıklar.. dün gece emzikleri falan dezenfekte ettik.. belki pompaya işim düşebilir sezercik olacağından dolayı.. çok heyecanlıyım... bir an önce kavuşmak istiyorum.. bir yandan da karnımdaki hareketlerini çok özleyeceğim için biraz daha yavaş geçsin istiyorum... bi garibim yaaaniiii...
onu içimde hissedemeyeceğim için çooook üzülüyorum kızlar yaaaa
Günaydın canım bakalım ne dicek dr.Ayy senin de az kaldı he maş.Sen de güzelce kavuşursun inş. oğluna.Bize haber ver gelince güzel haberini bekliyoruz.Heyecanlanma kıız erkek anası olacan:lepi:herkese gunaydınlar kızlarrrrrrrrrrr
golumla bız sısı opuyoz kocamna
bugun 1 de dr da randewumuz war
gun werecek
son kontrol bu cok heyecanlıyım dualarınızı eksık etmeyın
gelınce yazıcam heyecandan ellerım tıtrıyor
herkese gunaydınlar kızlarrrrrrrrrrr
golumla bız sısı opuyoz kocamna
bugun 1 de dr da randewumuz war
gun werecek
son kontrol bu cok heyecanlıyım dualarınızı eksık etmeyın
gelınce yazıcam heyecandan ellerım tıtrıyor
gunaydınnnnnnnn
tıckerfactoryde çizelge yaparken hangisini kopyldnz
Günaydın canm nasılsın Minamız nasıll
iyiyiz cnm
uyuyor şimdi mina
sabah uyuya kalmışım ocakta kı yemegı yaktım eşim kokuya uyanmasa vay halımıze
çok dıkkat etmek lazım ya uyandım dıye hazırlayayım dedım otururken uyuya kalmışım
Allahtan yangın çıkmadı
siz nasılsınız bebek aşaglarda tunel kazmaya basladı herhalde
sıkıldılar artık çıkalım dıyorlar :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy amin Allah hepimizin yardımcısı olsun şekeriiiiimmmmmmmHadi canım doğum günü geldi sayılır kavuşacaksın kızınaopuyorumnanaktan İnşş. her şey çok güzel geçer Allah yardımcın olsun ben de heyecanlandım bak şimdi.Kucağında olması çok daha güzeldir sanırım canımyerimseniben
Günaydın canım bakalım ne dicek dr.Ayy senin de az kaldı he maş.Sen de güzelce kavuşursun inş. oğluna.Bize haber ver gelince güzel haberini bekliyoruz.Heyecanlanma kıız erkek anası olacan:lepi:
berna heycan durumları nasıl
salı sbh kaçta gireceksın
Oh ohh uyusun ne güzell benim uykularım da onun olsun öyle derler ya:).Aman canım dikkat et ama uyumuşsun sen de dikkatle de alakalı değil ki Allah korumuş yine..
Ben iyiyim bebek de iyi ama erkenden tünel işine girişti aşağıda baya,çok acıtıyor canımı.Ama bilmiyor ki biz onu başka yoldan alacaz hiç uğraşmasına gerek yok:)Çok sıkıldı çook kendini de geliştirdi vücut yaptı orda oğlum sığmıyo bi yerlerekaydirigubbakcemile3
günaydınlar..
pelin canım nasılsın??
kılzar benim sırtım zaten ağrıyordu artık bu göbekle o normalde şimdi omuzumun alt arka tarafı çok fena acıyor.. hareket ederken, yatakta dönerken filan.. birde geceleri karnım resmen acıyor içi acıyor.. tuhaf geldi bana.. aşırı da terli uyanıyorum.. görseniz 39 derce ateşle grip olmuş bu dersiniz.. uyanır uyanmaz hemen üstüme bişeyler geçiriyorum.. terleyen var mı?? ben birde daha hiç uzun kollu bişey giymedim.. hala yazlık tişörtlerle dolanıyorum.. çünkü eşiminkilerde dahil hiç birşey olmuyor artık.. zatende üşümüyorum gibi hissediyorum.. ama evin bütün camlarıda açık geziyorum.. sadece oturduğum salon kapalı.. onun dışında koridora çıktınmı püfür püfür esiyor vallahi.. ondan mı acaba
Günaydın.günaydınlar..
pelin canım nasılsın??
kılzar benim sırtım zaten ağrıyordu artık bu göbekle o normalde şimdi omuzumun alt arka tarafı çok fena acıyor.. hareket ederken, yatakta dönerken filan.. birde geceleri karnım resmen acıyor içi acıyor.. tuhaf geldi bana.. aşırı da terli uyanıyorum.. görseniz 39 derce ateşle grip olmuş bu dersiniz.. uyanır uyanmaz hemen üstüme bişeyler geçiriyorum.. terleyen var mı?? ben birde daha hiç uzun kollu bişey giymedim.. hala yazlık tişörtlerle dolanıyorum.. çünkü eşiminkilerde dahil hiç birşey olmuyor artık.. zatende üşümüyorum gibi hissediyorum.. ama evin bütün camlarıda açık geziyorum.. sadece oturduğum salon kapalı.. onun dışında koridora çıktınmı püfür püfür esiyor vallahi.. ondan mı acaba
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy amin Allah hepimizin yardımcısı olsun şekeriiiiimmmmmmm
nasılsın? o ağrılar olacak valla alışıyorsun ama.. ben ne kötüydüm hatırlamıyor musun...
Peliiiiiiiiinnn kuzum nettiryon gaari?
ay yavrum beni arada senin teli çaldırmak lazım uyanasın diyekıyamam lan sanaaa!
heyecan durumlarını bilmez misin be yavrum.... tavan valllahi... sen nasılsın? Mina da uyuyormuş... hadi ii atlatmışsınız. aman dikkat be yavrumŞeniz
Aminn şekeriiim.İyiyim yine ya bunlar normal yakınmalar işte ama sanki ben biraz erken yaşıyorum bunun dışında bi sıkıntım yok çok şkür.Kan ter içinde uyanmalı,sonra 2saat uyumamalı,atıştırmalı,kocayı da uyutmamalı sonra o gidince uyumalı bir gece geçirdim yinekaydirigubbakcemile3ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy amin Allah hepimizin yardımcısı olsun şekeriiiiimmmmmmm
nasılsın? o ağrılar olacak valla alışıyorsun ama.. ben ne kötüydüm hatırlamıyor musun...
Peliiiiiiiiinnn kuzum nettiryon gaari?
ay yavrum beni arada senin teli çaldırmak lazım uyanasın diyekıyamam lan sanaaa!
heyecan durumlarını bilmez misin be yavrum.... tavan valllahi... sen nasılsın? Mina da uyuyormuş... hadi ii atlatmışsınız. aman dikkat be yavrumŞeniz
valla oyle nehırcım sızde tecrube olsun uyandım sanıp yemek yapmaya kalkmayın bebek gelınce içiniz geçiyor
severim ben onun kaslarını
gunaydın arzu
dedıklerının hepsi bendede oluyordu normal yanı cnm dogurunca hiçbişeyin kalmaz :)
ben senden baya ılerıydım hafta olarak yasadım o dedıklerını merak etme normal hepsi
çocuk nasıl oldu dua ettım gece okuyup haber varmı