• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Valla ne guzel olurdu . Biraz buyusunler goruselim . gecen Oznurla konusuyoduk sen ben oznur ve arzu istanbul ekibi yani. Eylüllll durr Mina yapmmaa Zeynep gelll Arda kizlardan uzak dur :) Uc cicek bi bocek olcak :O)
ay çok hoşsunuz ya.. evet evet yaz gelssinde görüşürüz inşallah.. buluşuruz ortak biryerlerde.. şahane olurr..
deli ya :)
eşim şimdi formasını gıymeye geldı eve
hadi kzım hadi şu annenın takımını yenıp gelelim diyor mınaya

baba kız dayanışması he.. :nazar::nazar: aman maaşallah..pelin pabucun dama mı atıldı yoksayerimseniben

hfz al benden de o kadar
senın dogum ne zaman
artık yapıcak bısey kalmadı kuzukuzu gıdıp doguracaza
karnında bebegı ıle kalan gordunmu hecc

ayın 1ile 5 arasında canım 1 aralıkda doktorla görüşücez............benim çatı kemiğim dar normal doğuramam sezeryanda çok ağrılı ilk bebeğimden biliyorum .........ilkinde dediğin gibi kuzu kuzu gidiyorsunda ikincide pek okadar kolay olmuyor

deniz seray selam sizede..
Denizcim pek görünmüyosun buralarda senin doğum nezaman bellimi

seraaay hani bebişin fotosu neler yapıyosunuz bakalım nasıl anne olmak. Biz bekliyoruz kuzuları daha

ayın 1ile 5 arasında canım 1 aralıkda doktorla görüşücez............benim çatı kemiğim dar normal doğuramam sezeryanda çok ağrılı ilk bebeğimden biliyorum .........ilkinde dediğin gibi kuzu kuzu gidiyorsunda ikincide pek okadar kolay olmuyor

walla bende cok korkuyomda
carsamba gunu doguma gırerken bu korkum gunyuzune daha cok cıkıcak emınım
katlanacagız arık ya

arzuu sizin ufaklık ne olmuş varmı bi gelişme merak ettim. İnşallah bi sorun olmaz
öznur canım, ameliyat oldu bugün 4-5 saat sürdü.. akşam ailenin yanına bende gittim, hem bitik hem iyi görünüyorlardı.. çünkü ameliyat iyi geçmiş çok şükür.. sakatlık kalma riski varmış :sinifsinif:
ama herkes hayatta kaldığı için şükür halindeydi.. anne onunda geçeceğine inanıyor, umutlu ve güçlü.. Allah yardım eder inşallah ve hiç hasar kalmaz umarım.. sen nasılsın?

selam kızlar, bi yandan geçmişe bakıp bi yandan bişeyler atıştırıyorum. Öznurcum doğum zamanı belli değil normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa. Sat'a göre 22 Aralık bakalım bekleyecez. Sende durumlar nasıl??
Kızlar son 1,5 aydır en büyük şikayetim aşırı terleme özellikle geceleri, her kalktığımda üzerimi ve yastık kılıfını değiştiriyorum. Çok fena yani, başka bu kadar terleyen var mı?

öznur canım, ameliyat oldu bugün 4-5 saat sürdü.. akşam ailenin yanına bende gittim, hem bitik hem iyi görünüyorlardı.. çünkü ameliyat iyi geçmiş çok şükür.. sakatlık kalma riski varmış :sinifsinif:
ama herkes hayatta kaldığı için şükür halindeydi.. anne onunda geçeceğine inanıyor, umutlu ve güçlü.. Allah yardım eder inşallah ve hiç hasar kalmaz umarım.. sen nasılsın?

çok şükür canım iyi geçmesine sevindim daha yuaşı çok küçük atlatır inşallah..
bizim yatakta bu akşam geldi daha ama gerizekalılar bukezde içindeki yatağı ve uyku setini unutmu. Bide bana laf söylüyo ikinci kez istemişimde ondan olmuş. çok sinirlendim sorma yarın gidip kendimiz alıcaz mağazadan artık..

selam kızlar, bi yandan geçmişe bakıp bi yandan bişeyler atıştırıyorum. Öznurcum doğum zamanı belli değil normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa. Sat'a göre 22 Aralık bakalım bekleyecez. Sende durumlar nasıl??
Kızlar son 1,5 aydır en büyük şikayetim aşırı terleme özellikle geceleri, her kalktığımda üzerimi ve yastık kılıfını değiştiriyorum. Çok fena yani, başka bu kadar terleyen var mı?
ben canım bende çok fena terliyorum ama son bir haftadır arttı benim.. öncesinde bu kadar değildi.. sanırım normal bende sordum herkese oluyormuş

oo seninde varmış doğum baya daha benimde 17 aralık görünüyor bi sorun olmazsa bende normal yapıcam allahın izniyle..
o terleme sanırım hepimizde var deniz bende gece bikaç kez üstümü değiştiriyorum hep. ben çok sık hasta oldum yakın zamanda ona bağlıyodum hep ama yok ondan değilmiş..
ki ben çok üşüyen biriyimdir evde kombiyide açtırmıyorum pek hep kısa kol dolaşıyorum ara ara fena ateş basıyo çünkü..

çok şükür canım iyi geçmesine sevindim daha yuaşı çok küçük atlatır inşallah..
bizim yatakta bu akşam geldi daha ama gerizekalılar bukezde içindeki yatağı ve uyku setini unutmu. Bide bana laf söylüyo ikinci kez istemişimde ondan olmuş. çok sinirlendim sorma yarın gidip kendimiz alıcaz mağazadan artık..
hiç sorma biliyorsun bende aksilikler yaşamıştım baya.. yaptığımız en doğru şey, ödemeyi mal tesliminden sonra yapıcaz demek oldu.. bu nedenle biraz daha çabuk oldu iş.. çabuk dediğim herşeyi toplamam 3 cumartesi yi buldu kaydirigubbakcemile3sinirlenme boşver bunlar böyle yapacak birşey yok.. dediğin gibi gidip kendiniz alın..
bizim oda hala kokuyor biliyormusun?? cam açıkken anlaşılmıyor da, geceleri kapadığımda önünden geçerken baya bir kokuyor.. iki kerede sildim sabunlu suyla

arkadaşlar o ter olayını doğumdan sonra görün siz emzirirken her yerinizden terler boşalır lohusalığın harareti oluyor aylarca ..........deneyim konuşuyor

hiç sorma biliyorsun bende aksilikler yaşamıştım baya.. yaptığımız en doğru şey, ödemeyi mal tesliminden sonra yapıcaz demek oldu.. bu nedenle biraz daha çabuk oldu iş.. çabuk dediğim herşeyi toplamam 3 cumartesi yi buldu kaydirigubbakcemile3sinirlenme boşver bunlar böyle yapacak birşey yok.. dediğin gibi gidip kendiniz alın..
bizim oda hala kokuyor biliyormusun?? cam açıkken anlaşılmıyor da, geceleri kapadığımda önünden geçerken baya bir kokuyor.. iki kerede sildim sabunlu suyla

bizdede öyle bende dolaba eşyalarını yerleştirdim ama kapıları hala açık duryo kapayınca kokuyo çünkü

ben canım bende çok fena terliyorum ama son bir haftadır arttı benim.. öncesinde bu kadar değildi.. sanırım normal bende sordum herkese oluyormuş
yani sırf bu yüzden 2.ye hamile kalmak istesem kesinlikle yine kışa getiririm yazın bu eziyet hiç çekilmez. gerçi kilo alımı yavaşlıyo bi yandan da :))

oo seninde varmış doğum baya daha benimde 17 aralık görünüyor bi sorun olmazsa bende normal yapıcam allahın izniyle..
o terleme sanırım hepimizde var deniz bende gece bikaç kez üstümü değiştiriyorum hep. ben çok sık hasta oldum yakın zamanda ona bağlıyodum hep ama yok ondan değilmiş..
ki ben çok üşüyen biriyimdir evde kombiyide açtırmıyorum pek hep kısa kol dolaşıyorum ara ara fena ateş basıyo çünkü..

aynen ben de öyle hep üşürdüm, dr. dedi ki hamilelikte vücut ısını yarım ila 1 derece artıyormuş, ondan terleniyormuş. Ama bende 3-5 derece arttı sanki.

Kızlar bu arada İstanbul'da yaşayanlar için söylüyorum, eğer hala katılmadıysanız Ayşe Öner'İn eğitimlerine katılın, özellikle normal doğum için çok faydalı, ayrıca bebek bakımı, ilk yardımı vs. herşeyi anlatıyo. En son eşimle gittik o da çok memnun kaldı, masaj öğretiyo eşlere, çok işinize yarar. Mother and baby sitesinden ya da dergisinden takip edebilirsiniz.

evet herkese iyi geceler hepimizi Allah kurtarsın ...........biraz hapise düşenlerin temennisi gibi oldu ama idare edin

Back
X