aden su
ben daha almadım araştırma yapıp alıcam.. sen baktın mı?[/QUOT
kıslar ben biraz araştırdımçeşitli marka ve fiyatlarda ürün var önemli olan ortamın nemlendirilmesi kendi fikrimce iyonizerli olması önemli değil chicco nun neb buhar makinası var o hoşuma gitti..ama dediğim gibi çeşitli markalarda mevcut..nette bu dediğim model 77 civarında..bi bakın isterseniz..
bi de litresi az olsun diyorlar sık sık değiştirmek gerekiyormuş suyu.. mesela yandan koyulanlar da kullanışlı değilmiş.. suyu üstten konulanlar kullanışlıymış.. akıtan ses çıkaran falan flilan.. bakmak lazım iyice..
kıslar bebişlerinize günlük tutuyormusunuz..ben yazmaya başlamıştım bi ajandaya ama geçenlerde d&r ın internet sitesinde rastladım anne adayının günlüğü diye..içerisinde güzel bilgiler ve bebeğinizin durumunu hislerinizi yazabilceğiniz sayfalar var.. tavsiye ederim...ben şimdi tüm yazılarımı ona geçirdim bebişime bir hatıra olsun istiyorum..
ben bugün başlıyorum cinsiyetyi belli olsun iyice ona göre yazıcam.. o kadar yazacak şey var ki =))) bugün gidiorum görmeye bebişimiiiiiiiiiiiiii
kahvaltı yapıp geliyorum öpüyorum hepinizi
seçil nerde yaaa hemşom izmire mi göçtü yoksa?