Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hu huuuuuuuuuuuuuu kıslar nasıl keyifler bakalım
yaaaa gözünü sevdiğimin izmiri işteakşam serininde kordona inmek bile başlı başına tatil yahu yerimseniben gerçi sürekli yaşadığın yer olunca ve de akşam kordon sefasında bir bira yuvarlamadıkça çok işe yaramayabilir ama bana öyle geliyor buradan bakınca :içelim:
haftasonları kaçarsınız siz de yerimseniben her hafta başka yere gitme şansınız da var üstelik peeee![]()
kızlar merhaba bizim bebiş bacaklarını karnına çekti hevesimizi kursağımızda bıraktı, göstermedi kendini :) 13 temmuzda 3lü testimiz var bakalım ozaman gösterir inşallah. bide bazılarınız tatile gitmekten bahsetmişsiniz. kaç saatlik yola gidiyosunuz bizim doktor izin vermedi. bizde istanbula yakın bi yerelere gitmeye karar verdik, 2-3 günlüğüne ağvaya falan. siz yazı nasıl geçireceksiniz.
tamda üstüne bastın yaramın:))akşam deniz kenarında fasıl canlı müzik dinliyorduk arkadaşlar demlenirken ben portakal suyumu yudumladım...bebeğim herşeyden önemli....
ay canım utandı demek bebişiniz:)))şaka bi yana kaç haftalıksın bende pazartesi gidicem şuan tam 16+1 günlük..benimde düşük ve erken doğum riskim var ve yolculuk yasak canım...yakın mesafelere açılacaz çeşme kuşadası foça çandarlı giibi..
hu huuuuuuuuuuuuuu kıslar nasıl keyifler bakalım
alkolsüz bira da yasak mı aceba CADIARZU alkolsüz rakı zaten yok biliyos da turkbayragi
fevkaladenin fevkinde cicim sen nasılsın inşallah Şeniz
bende ağrı sızı hiç olmadı kasıkta falan .
dün gece batmalar oluştu benim bebek sağda..canım. ayrıntılıda gördük sağa yatmaş..bi güzel.:lepi:
gel şekerim bekleriz demek annenler burda ne güzel işte...gel valla..
çok saol cnm, oldu afiyet bana =)))evet canım bende cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum ama şimdiden ihtiyaç listemizi hazırladım nettende bakıyorum araştırıyorum..hayırlısı olsun sağlıklı haberlerini al inşallah...bu arada afiyet olsun
bana vermedi kan değerlerin çok iyi gerek yok şimdilik dedi :lepi:
saol cnm =)))hakkat yaa noliii bana? =)))
en ucuz Buhar Makinası / Nem Cihazı fiyatları akakce.com'da
karşılaştırmalı fiyat sayfası buldum kaydirigubbakcemile3 ben de cimri hamile moduna geçiş yaptım mafoldumben ben para bulduğunda savuran bir kişi olarak bu hale ne zaman ve nasıl geldim yahu mafoldumben:sinifsinif:
bi de berna hakkaten bize noluyo böööleeeee :gitme: ayrıyeten afiyet şeker olsun bebişine yarasın cokacimcoook
seçil tatildeymiş dün döndü birazdan çıkar ortaya yerimseniben
amaaaaan olsun olanlar valla sapıtalım azcık kaç gündür giremiyom sizi görünce coşuyom =))))
seçil tatilde heee!! nereye gitmiş acep?
kuzummmm nasılsın? kızın 21 cm. olmuş maşallah ne boy kız bu böyle =)))) cimcime iyi mi;?hu huuuuuuuuuuuuuu kıslar nasıl keyifler bakalım
amaaaan görmüşsün ya bebişini sonra öğrenirsin cinsiyetini =))) tatil neden yasak? nedeni ne imiş? söyledi mi dr?kızlar merhaba bizim bebiş bacaklarını karnına çekti hevesimizi kursağımızda bıraktı, göstermedi kendini :) 13 temmuzda 3lü testimiz var bakalım ozaman gösterir inşallah. bide bazılarınız tatile gitmekten bahsetmişsiniz. kaç saatlik yola gidiyosunuz bizim doktor izin vermedi. bizde istanbula yakın bi yerelere gitmeye karar verdik, 2-3 günlüğüne ağvaya falan. siz yazı nasıl geçireceksiniz.
alkolsüz bira da yasak mı aceba CADIARZU alkolsüz rakı zaten yok biliyos da turkbayragi
kız maynak gelmiyim oraya.. ben taa 8 kasımda bıraktım sigaraı. bebişime hazırlık olsun diye...
git anam sen ayran süt iç.. aaaaaalmaz:
:lepi:
ben duymuştum alkolsuz biranın ıyı geldiğini ingilizce hocası hamıleyken içmiştim falan diye anlatmıştı
sormak lazım ama biranın alkolsuzunu ne yapacaksın kendını kandırmayamı
aman maşallah maşaal size
ben sagda solda yatınca kız oluyomus demedimki kaydirigubbakcemile3 kız cocogu kasıklara vururmus oğlan cocugu bele diye duydum. nitekim benim kızım bunu onayladıkaydirigubbakcemile5
ama geri döncen naaaaaaabeeeeeeeerrrrrrrrrr lülülülülülünaniknanikdelikafadulden:roflol:
şimdi burada ablamın bebişine bakıyorda
aysonu dönecekler özderede evleri var cnm
ya bide bişiy aha sorucam size arkadaslar ben takvimimi nasıl değiştirebilirim. benim ikiz di biri 2 ay önce düştü ama uzun zamandır giremediğime takvimi degiştiremedim.aranızda bunu bilen varsa bana tarif edebilirmi.
dellendırme benı dönmem
annemın yan komşusu ebe hemşire doguruveririm orda :)
yok cnm ya ben alışkın degilim o kadar sıcaga izmir çok sıcak gelıyo bana
1 hafta anca annemlerde kalıp baska bir yere geçeriz 1 haftada inşallah
kız maynak gelmiyim oraya.. ben taa 8 kasımda bıraktım sigaraı. bebişime hazırlık olsun diye...
git anam sen ayran süt iç.. aaaaaalmaz:
:lepi:
canım çizelgeni yaptığın sayfaya gir.. tarihleri gir yine, bir bebek resmi koy yeter..
bu arada başınız ve bu bebişin saolsun inşallah cnm!!!