ebrucum çok haklısın sinirlenmekte allah böyle insanların eline düşürmesin işte
ama neyseki herşey yolundaymış çok sevindim güzel haberlere.
sağlıkla gelsin güzel oğlun.
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. İnşallah hepimizin yavruları sağlıkla gelsin.
geçmiş olsun bu hastane işleri çok uyuz ya ben hastanemi o yüzden asla değiştirmem insan gibi muamele yapıyolar bekletme yok bişey yok bu yetiyo bana artık iyi doktor yüksek teknoloji gibi şeylerden geçtim ilk sorduğum hastanede sıra bekliyomusun doktor gülüyo mu.ya kız anneleri doktorlar size kızınız olacak dediğinde en azından bi cinsel organ gösterdimi aha bu diye.benim doktor yüzde 97 kızın olacak dedi göz kırptı ama asla bebeğin bacak arasına bakmadı zaten bebek hareket etmiyodu elleriyle oynüyodu benim kafam karıştı geçen aylarda eşime hep takılıyodu sen erkek istiyosun kızın olacak diye anlamadım şakamı yaptı ciddi mi söyledi sizde durum nasıldı
Ben bebeğimin gelişimini görmek için birkaç farklı doktora gitsemde asıl doktorum bir tane. Zaten kistleri o görüp yönlendirdi beni Cerrahpaşa'ya işin uzmanı bir perinatolog baksın dedi aman aman uzak olsun bir daha.
Cinsiyet konusunda herhalde şaka yapmaz diye düşünüyorum doktor. Benim doktorum bugün şöyle birkaç saniye bir baktı ve erkek dedi hemen. Bana bir şey göstermedi vallaha ben de anlamadım hiç ultarasondan.
canım çalışıyorum esasen ama bu hafta torpilliyim o yüzden bu kadar vakit bulabiliyorum... hamileyim diye şımartıyor işyerindekiler, geçen hafta hastaydım kıyamıyorlar bir de yarın izne çıkıyorum yani 3 katmerli yayılıyorum bu hafta kaydirigubbakcemile3
en önemli kısmı sağlıklı olması ve doktorun da öyle gördüğünü söylediğine göre artık keyfini sür arkadaşım kaydirigubbakcemile5
maalesef böyleler karşısındakinin ruh ve fiziksel güç hali nedir ne değildir neyi kaldırabilir neyi kaldıramaz kimsenin umru değil... bir duyarsızlık bir körelmişlik gidiyor... doktor dediğin hastasının duygularını ön planda tutar değil mi? yok öyle bir şey bunların karşısında gördüğü maket sanki... duygun varmış korkuyormuşsun endişeliymişsin umurlarında değil
ama onların yüzünden sen sinirlenip de bebişini üzme olur mu yerimseniben sağlıkla sana gelmeye çalışıyor annesi boşver elalemi sen![]()
Ben de artık hamileliğimin keyfini sürebilirim inşallah. Bir üçlüyle dörtlü test sonucum kaldı bir de MR'ım onlar da iyi çıkarsa inşallah derin bir oh çekip kafama bir şey takmayacağım.