günaydınn kızlarr hayırlı sabahlarrrrrr
günaydın canım, nasılsın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn kızlarr hayırlı sabahlarrrrrr
gunaydın kızlar
çok heycanlıyım hiç uyuyamadım bugun
kızımı görecegım 5 hafta sonra ve kalbine eko yapılıp detaylı ultrasona girecegız
Allah izin verirse iyi sonuçlarla dönecegız kalbimi ferah tutuyorum
ama sizlerde bizden dualarınızı eksik etmeyın
saat 11 de randevu ögleden sonra belkide akşamustu anca dönerim merak etmeyın eve girer girmez sonucu yazarım size
banyo falan yapmam lazım
öpüyorum hepinizi görüşürüz
günaydın canım, nasılsın??
günaydın kızlaropuyorumnanaktan acaip grip olmuşum böyle saman nezlesi gibi ama ateş falan yok ama acaip burun akıntısı var limon falan yiyorum inş birşey olmaz.bebişleri görecekler içiniz rahat olsun ben de her kontrol öncesi geriliyorum bir gidiyorum orada kıpır kıpır
kendinize çok dikkat edin agır kaldırmayın uzanmayın benim her işimi eşim yapıyor çamaşıra kadar asıyor ben bebişimi 3 yıl bekledim hatta negatif tüp bebekten sonraki ay dogal geldi o nedenle çok dikkat ediyorum şu an çok saglıkıl ama tedbiri bırakmıyorum hatta 6 aya kadar progestana devam ve haftada bir de igne oluyorum dr um da o kadar tırsttı ki birşey olur diye zor oluncayerimseniben
Geçmiş olsunnn arkadaşımm
günaydın kızlaropuyorumnanaktan acaip grip olmuşum böyle saman nezlesi gibi ama ateş falan yok ama acaip burun akıntısı var limon falan yiyorum inş birşey olmaz.bebişleri görecekler içiniz rahat olsun ben de her kontrol öncesi geriliyorum bir gidiyorum orada kıpır kıpır
kendinize çok dikkat edin agır kaldırmayın uzanmayın benim her işimi eşim yapıyor çamaşıra kadar asıyor ben bebişimi 3 yıl bekledim hatta negatif tüp bebekten sonraki ay dogal geldi o nedenle çok dikkat ediyorum şu an çok saglıkıl ama tedbiri bırakmıyorum hatta 6 aya kadar progestana devam ve haftada bir de igne oluyorum dr um da o kadar tırsttı ki birşey olur diye zor oluncayerimseniben
sagol canım çalışınca klima cam açılıyor işte etkileniyoruz hava da sıcak neyse önümüzdeki ay ben rapor alacagım taa ki seneye mayıs ayında dönecegim işe devlet memuruyum daa.s
çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine .oh ne güzel memursun ve birsürü izin tadını çıkar vallaaa.biz özelde çalışıyoruz toplamda4 ay izin yapacağız olsun bklm
nasıl memurluk bu :)) nasıl bu kadar çok izin
iyiyim denizcim uykum açılmadı daha. sen nasılsın
offf çok midemmm bulanıyorr ne zaman geçicek yaa
offf çok midemmm bulanıyorr ne zaman geçicek yaa
hemde nasıl kusmalarım bile varrr deniz. daha 10 dk önce bile.
baharcım karnın açsa daha fazla bulanıyordur
benim de halen sürüyor ama özellikle aç olduğumda yoğun onun dışında bir koku bir yiyecek tetikleyebiliyor ama şikayetim yok bebeğimin içerde tepişmekte olduğunun kanıtı olarak bakıyorum ben bulantılara öyle olunca şikayet etmiyorum :kedi:
annem 9 ay kustum diyordu ama onunki böyle bulantı falan değil sürekli lavaboyla meşk hali kaydirigubbakcemile3
Bahar evet karnını çok aç bırakma bir de tatlı şeyler bulantı yapıyor ben hiç bulanmadım ama dr u iyi dinledim.dedi ki kalkmadan çubuk kraker ya a leblebi ye,bal falan yeme bir de az ve sık sık ye o zaman işe yarar belki dene bir.
Karnım açken bulanıyor cnm ama şuan aç değildim (tuvalet olayından önce) halada devam ediyor bakalım ne zaman bitecek umarım 9 ay sürmez