• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

:roflol:sırnaşık şey

ben yaş ilerlediği için en kısa sürede 2.yi istiyorum sezaryenden sonra en az iki yıl beklemek gerektiği için normal doğum diyorum ama bakalım doktor ne karar verecek :utangac:

ankarada en beteri salı günüydü bugün de dünden iyi gibi geliyor bana ama odadan hiç çıkmadım ondan da olabilir :bbo:

Aa 2yıl beklemek gerektiğini bilmiyordum.Ben de 2.çocuk istiyorum şimdilik ama tabi oğluşum doğsun bu fikrim değişir mi bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 Hem hemen de olsun mu bilmiyorum, aslında bir anda büyüyecekleri için ve anne tam rahata ermişken yeniden herşeye başlamayacağı için güzel.Bilmiyorum ya yaşayıp görecez dimi:)

cnm ben normal istiyorum çok ama bklm nasip epidural olacağım tabi.

tamam cnm öle yapayım

hadi cnm pelin okadar kötümüydün sen. bende benm cnm kıymetli sanırdım ama normal istiyorum ya sezeryan karınlarına bktm hep en zayıfınında kilolununda karnı bir garip oluyor dikiş yeri içine çökük sanki üstüne göbeği katlanmış gibi duruyor.ve bağırsak sorunu yaşadıklarını söylediler doğumda bağırskalarıda çıkarıyorlarmış ya .Kabızlık falanoluyor dedi birde ara ara soğuklarda içi sızlıyor gibi dedii.o yüzden tercihim normal doğumdan yana.ama tabni o an ağrı çok olur bebek te inat ederse sezeryan olurum bende.bir bişey soracağım kardeşin bilir. boyu kısa olanların çatısı dar olur diye bişey varmı ya.benm doktorum normal istiyorum ben dedğimde çatın dar olabilir senin ozaman sezeryan yapmak zorundayız dedi de o yüzden kafama takıldı.32 .hafat alttan muayene ediyorlarmş ozamna normal sezeryan belli oluyormuş sanırım

sorarım kardeşime ama ne kadınlar var normal dogum yapıyor boyla alakalı oldugunu sanmıyorum ama dediğini duydum 32.haftadan sonra muayenede karar veriyormuş doktor zaten.benım çok arkadasım norml istedi sunı cancı falan verdiler en sonunda sezeryanla dogurdular.o kadar sancıda yanına kaldı ne bileyım birbirimizi tırsıtmak gibi olmasın
inşallah herkes kendı gönlunden geçen gibi dogum yapar.

zaten kız olması bile böyle düşünmesine sebep bizimkinin kaydirigubbakcemile3
ben alışveriş yaparken bile söylüyo zaten bikaç yıl sonra bunlar ikiye katlanıcak diye...

pelin sen kaç yıllık evlisin 10 yıl olmadı heralde :1shok:

yok benım adam çok düşündü benı almak için :)
14 şubatta evlendım ben bu sene 28 şubatda sat ım
Allah acıdı bana bu kız 9 sene sonra evlendı hemen bebişi vereyım dedi :)
bu sene eşimle 10.yıla basladık temmuz ayında çıkma yıldonumumuzdu

Ayy kızlar birşey soracamm.Bu ayın 18inde bizim evlilik yıldönümümüz.Hem de daha ilki.Erkeklere hediye almak çok zor ya.Bir de eşim öyle ne saat takar, ne doğru dürüst parfüm sıkar fabrikada çalıştığı için.Tişört,gömlek çok aldım.Aldığım parfümler duruyor özel günlerde ancak sıkıyor falan.Ben ne alacağım bir fikrim yok.Cüzdan geldi aklıma o da çok mu küçük olur:sinifsinif:

cnm bnm bizimde 19 ağustos yıldönümüm.bizimde 3 .yıl dönümümüz bende ne alcağımı bilmiyorummm.

Ayy kızlar birşey soracamm.Bu ayın 18inde bizim evlilik yıldönümümüz.Hem de daha ilki.Erkeklere hediye almak çok zor ya.Bir de eşim öyle ne saat takar, ne doğru dürüst parfüm sıkar fabrikada çalıştığı için.Tişört,gömlek çok aldım.Aldığım parfümler duruyor özel günlerde ancak sıkıyor falan.Ben ne alacağım bir fikrim yok.Cüzdan geldi aklıma o da çok mu küçük olur:sinifsinif:

düşünelim arkadaşım birden bir şey bulamadım ama düşünelim biraz fisfisfis

cnm ben normal istiyorum çok ama bklm nasip epidural olacağım tabi.

tamam cnm öle yapayım

hadi cnm pelin okadar kötümüydün sen. bende benm cnm kıymetli sanırdım ama normal istiyorum ya sezeryan karınlarına bktm hep en zayıfınında kilolununda karnı bir garip oluyor dikiş yeri içine çökük sanki üstüne göbeği katlanmış gibi duruyor.ve bağırsak sorunu yaşadıklarını söylediler doğumda bağırskalarıda çıkarıyorlarmış ya .Kabızlık falanoluyor dedi birde ara ara soğuklarda içi sızlıyor gibi dedii.o yüzden tercihim normal doğumdan yana.ama tabni o an ağrı çok olur bebek te inat ederse sezeryan olurum bende.bir bişey soracağım kardeşin bilir. boyu kısa olanların çatısı dar olur diye bişey varmı ya.benm doktorum normal istiyorum ben dedğimde çatın dar olabilir senin ozaman sezeryan yapmak zorundayız dedi de o yüzden kafama takıldı.32 .hafat alttan muayene ediyorlarmş ozamna normal sezeryan belli oluyormuş sanırım

her şey doğum vakti geldiğinde belli oluyor bir sürü sancı çekip bebek gelemediği için sezaryene dönen de var sezaryene giderken fırt diye normal doğuran da :bbo: onlar kendileri belirliyorlar biz ne desek boş aslında sırnaşık şey bir arkadaşım var ona da doktor çatın çok dar demiş çatır çatır normal doğurdum hiç de sıkıntı çekmedim diyor mirmirmirmir

Ben geldim bi bakayim dedim napiyosunuz.Cok sicak tek basima olunca dusa filan da giremiyorum . Bu arada bilgecim bende normal dusunuyorum .

hoşgeldin canım benim iyisiniz di mi?:sinifsinif: yok girme tek başına git lavaboda bolca kafanı ıslat kolunu boynunu falan ıslat çok bunaldıysan
uyumlu dünürler olcaz vesselam kaydirigubbakcemile5 gerçi benim dr sezaryenden yana ama ben beklemeye vaktim olmadığı için hiç taraftar değilim şakkıdı

Aa 2yıl beklemek gerektiğini bilmiyordum.Ben de 2.çocuk istiyorum şimdilik ama tabi oğluşum doğsun bu fikrim değişir mi bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 Hem hemen de olsun mu bilmiyorum, aslında bir anda büyüyecekleri için ve anne tam rahata ermişken yeniden herşeye başlamayacağı için güzel.Bilmiyorum ya yaşayıp görecez dimi:)

aynen öyle a.s iki senede karındaki 7 kat dikiş anca yerini buluyormuş öyle demişlerdi :1shok: yaşınız müsaade ediyorsa sorun değil 2 yıl çok uzun bir süre değil, ilk bebiş tam kıvama gelmiş olur falan uygun da... benim gibi morukların öyle bekleme zamanı yok naniknanik tabii mecburi sezaryen olursa naparım hiç bilmiyorum mafoldumben

cnm maşallah sen 10 yıllık evlimisin.kaç yaşında evlendin sen öyle bkmm.eşin de 79 lumu.geç kalmışınız bebiş için ama yaşınız küçükmüş çokk.anca gerçi.

ayyy bende hiç sevmiyorum erkeklere hediye almayı canım ya beceremiyorumda
2 gün öncede bizim evlilik yıldönümümüzdü hiçbişey almadım zaten artık sen bana bişey alma diyo kocacımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben eşimin dogumgunu bu ay tuttugu takımın formasını aldım
maça gidiyor zaten belki sanada fikir olur

cnm maşallah sen 10 yıllık evlimisin.kaç yaşında evlendin sen öyle bkmm.eşin de 79 lumu.geç kalmışınız bebiş için ama yaşınız küçükmüş çokk.anca gerçi.

10 yıldır birlikteyiz
10 yıldır evli olsam ooo ben çocukları okula bile yollamıştım bu sene o kadar beklermıydım
unıversiteydi işti evdi derken anca evlendık
çok şükür rabbim bekletmedı bebiş için

aynen öyle a.s iki senede karındaki 7 kat dikiş anca yerini buluyormuş öyle demişlerdi :1shok: yaşınız müsaade ediyorsa sorun değil 2 yıl çok uzun bir süre değil, ilk bebiş tam kıvama gelmiş olur falan uygun da... benim gibi morukların öyle bekleme zamanı yok naniknanik tabii mecburi sezaryen olursa naparım hiç bilmiyorum mafoldumben

Morukmuş töbe töbeelülülülülülü
7 kat dikiş olduğunu biliyorum ablam da 2çocuğunu sezeryanla doğurdu ama aralarında 6yaş var zaten.Ayy ne zor şeyler bunlar ben hepsinden de korkuyorum yaa:gitme: Bir dizide kadın tam doğuracağı zaman bağırıyordu vazgeçtiim doğurmayacamm diye ben de öyle yaparım herhalkaydirigubbakcemile3

maşallah canım iyi sabretmişsin 9 yıl ondana sonrada baya hızlı davranmışsın bebiş için bir yıllık evliyken bide bebişiniz olacak ne güzel

Morukmuş töbe töbeelülülülülülü
7 kat dikiş olduğunu biliyorum ablam da 2çocuğunu sezeryanla doğurdu ama aralarında 6yaş var zaten.Ayy ne zor şeyler bunlar ben hepsinden de korkuyorum yaa:gitme: Bir dizide kadın tam doğuracağı zaman bağırıyordu vazgeçtiim doğurmayacamm diye ben de öyle yaparım herhalkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey istediğin kadar bağır güzelim sonuç değişecek mi sanki :roflol:
korkacak bir şey yok doğal bir şey yaşıyoruz bugüne kadar hiç içerde kalan çocuk olmuş mu bakmak lazım fisfisfis benim bildiğim tıp literatüründe öyle bir vaka yok bu da demektir ki bir şekilde doğurmayı başarıcaz :CüvCüv: üstelik oooooo kadar sıkıntılı bir şey olsa hiçbir kadın bir daha çocuk doğurmayı göze alamazdı di mi ama :1closedeyes: demek ki neymiş gitcekmişiz sağlıkla kucağımıza alıp ikincileri doğurcakmışız sonraaaaaa şakkıdı

ayyy bende hiç sevmiyorum erkeklere hediye almayı canım ya beceremiyorumda
2 gün öncede bizim evlilik yıldönümümüzdü hiçbişey almadım zaten artık sen bana bişey alma diyo kocacımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben de sordum istediğin bir şey var mı diye eşim de alma hiç birşey istemiyorum dedi ama ben de ne bileyim alayım ya daha bu ilki bizim dimi yerimseniben

ben eşimin dogumgunu bu ay tuttugu takımın formasını aldım
maça gidiyor zaten belki sanada fikir olur
Benim eşimin tuttuğu takım da biraz cins gençlerbirliğini tutuyor adam ha bir de milli takımı tutuyormuşkaydirigubbakcemile3 Ay aslında maçta kullanmaya şort da alabilirim aklıma getirdin.Kışın da eşofman almıştım maç için.Haftada bir maça gidiyor da.

slm arkadaşlar taşınma nedeniyle uzun zamandır giremiyorum sizleri çok özledim ne kadar ilerlemiş topiğimiz böyle daha evde net yok inş en kısa zamanda görüşürüz kendinize ve bebeişlerinize çok ii bakın

Ben de sordum istediğin bir şey var mı diye eşim de alma hiç birşey istemiyorum dedi ama ben de ne bileyim alayım ya daha bu ilki bizim dimi yerimseniben

Benim eşimin tuttuğu takım da biraz cins gençlerbirliğini tutuyor adam ha bir de milli takımı tutuyormuşkaydirigubbakcemile3 Ay aslında maçta kullanmaya şort da alabilirim aklıma getirdin.Kışın da eşofman almıştım maç için.Haftada bir maça gidiyor da.

e daha neyini düşünüyosun kaydirigubbakcemile3 ama şort küçük değil mi halı saha ayakkabısı falan düşün istersen fisfisfis

slm arkadaşlar taşınma nedeniyle uzun zamandır giremiyorum sizleri çok özledim ne kadar ilerlemiş topiğimiz böyle daha evde net yok inş en kısa zamanda görüşürüz kendinize ve bebeişlerinize çok ii bakın

hoşgeldin sen de çabuk geri gelirsin inşallah vereliniortak

sırnaşık şey istediğin kadar bağır güzelim sonuç değişecek mi sanki :roflol:
korkacak bir şey yok doğal bir şey yaşıyoruz bugüne kadar hiç içerde kalan çocuk olmuş mu bakmak lazım fisfisfis benim bildiğim tıp literatüründe öyle bir vaka yok bu da demektir ki bir şekilde doğurmayı başarıcaz :CüvCüv: üstelik oooooo kadar sıkıntılı bir şey olsa hiçbir kadın bir daha çocuk doğurmayı göze alamazdı di mi ama :1closedeyes: demek ki neymiş gitcekmişiz sağlıkla kucağımıza alıp ikincileri doğurcakmışız sonraaaaaa şakkıdı

Tabi tabii görürsem söylerimlülülülülülükaydirigubbakcemile3
Şaka canım çok doğru söylüyorsun ozaman gelince, iyice şişince de biran önce doğsun diye bekleriz sanırım.Bir de ben çok sabırsızım heran geldi gelecek diye bekleyebileceğimi sanmıyorum sezaryeni biraz da ondan istiyorumyerimseniben

Back
X