• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kızlar ben çıkıyorum bugun eşimin laptobu bendeydi
benımkı hala tamırde
yarın laptobu alamazsam eşimden ögleden sonra anca girerim ablamlara gittigimde
öptm sizi bebişlerinize iyi bakın konuşmayı unutmayın onlarla akşam yatarken göbişi sevip konuşun yarın görüşürüz inşallah

görüşürüz pelincim iyi bak bebişe
inşallah olur laptobunda buralarda olursun yarın yine

merhaba sevgili arkadaşlar;henüz bugün üye oldum ama daha önce defalarca okudum paylaşımlarınızı...çoğunda sizinle sevindim,bazısında hüzünlendim ve yalnız olmadığımı anladım bu zor süreçte..ben de aralık annesi olacağım oğlum beklerse...beklenen doğum tarihi 15 aralık ama,amniyosentez olduğum için erken gelir mi bilmem..bi de sezaryen oldum önceki iki doğumumda ve kızlarım önce alındı...babamızın doğumgünü 7 aralık..ona doğumgününde oğlunu kucağına vermek dünyanın en muhteşem hediyesi olur...ama sağlıkla gelsin de önce,sonra fark etmez....

tamam o zaman sen direk git yaptır o zaman
dikkat ediyolar ama senın aklında olsun solak degilsen sol koluna yapılsın çalışıyorsun kullandıgın kolun olmasın benım kolum sızlamıştı 2 gun

aaa öylemi tamamm o zman dikkat edyim sol tarafa yapsın .. iyiki söyledin vallahi.. süpersin canımm

arkadaşlar bende yavaş yavaş çıkmaya hazırlanayım.. sabah aşıya gideeğim kısmetse.. hepinizi çok öpüyorum.. göbüşlerinizdeki meleklere iyi bakın.. iyi akşamlar..

merhaba sevgili arkadaşlar;henüz bugün üye oldum ama daha önce defalarca okudum paylaşımlarınızı...çoğunda sizinle sevindim,bazısında hüzünlendim ve yalnız olmadığımı anladım bu zor süreçte..ben de aralık annesi olacağım oğlum beklerse...beklenen doğum tarihi 15 aralık ama,amniyosentez olduğum için erken gelir mi bilmem..bi de sezaryen oldum önceki iki doğumumda ve kızlarım önce alındı...babamızın doğumgünü 7 aralık..ona doğumgününde oğlunu kucağına vermek dünyanın en muhteşem hediyesi olur...ama sağlıkla gelsin de önce,sonra fark etmez....

Merhaba canım, hoş geldin. Demek üçüncü bebişin olacak, maşallah .Ben de oğlan bekliyorum, seninle benzer tarihlerde olacak sanırım. Kıyafetlere baktım da 0-3 aylık mı, 3-6 aylık mı alayım bilemedim. Gerçi daha çok zaman var ama dayanamadım işte:)

Selam canım, ben Antalya'da sıcaklarla boğuşuyorum, klimalı odadan çıkamıyorum valla.
aynen cnm bnde öle malum kıbrısta antalya gibi hatta daha fenası elektrklerde yoktu bütün gün öldük valla sıcaktan hamileykende hc çekilmniyo sıcakkaydirigubbakcemile3

aynen cnm bnde öle malum kıbrısta antalya gibi hatta daha fenası elektrklerde yoktu bütün gün öldük valla sıcaktan hamileykende hc çekilmniyo sıcakkaydirigubbakcemile3[/QUOTE

Kıbrıs daha da sıcaktır şimdi. En güzeli denize gitmek ama haftada bir gidebiliyoruz ancak

bizde öyle gdilmio her zaman eşler çalıştığı için zaten denizde kaynıyo sıcaktan

merhaba kızlar nasıl gidiyor bakalım?ben yarın kontrole gidicem bakalım plasenta ne durumda...yatmmaktann sıkıldım...

merhaba kızlar nasıl gidiyor bakalım?ben yarın kontrole gidicem bakalım plasenta ne durumda...yatmmaktann sıkıldım...
ıyı cnm sıcaklarla boğusuyoruz işte hadi bakalım hayırşlısı bebişi görcen bnde p.tesi detaylı ultrasona gidicem ne kdrlık hamilesin?

Merhaba canım, hoş geldin. Demek üçüncü bebişin olacak, maşallah .Ben de oğlan bekliyorum, seninle benzer tarihlerde olacak sanırım. Kıyafetlere baktım da 0-3 aylık mı, 3-6 aylık mı alayım bilemedim. Gerçi daha çok zaman var ama dayanamadım işte:)

ben ilk kızımda daha cinsiyetini bile öğrenmemişken başlamıştım hastane çıkışlarını almaya;sarı,yeşil gibi renklerde..ilk zamanlar o kadar küçüklerki 0-3 aylıklar bile büyük oluyor..üstelik çok çabuk değiştirmek,dolayısıyla çok kıyafet gerekiyor..başlangıç için 0-3 ay 4-5 takım şart bana göre..sonrası malum ilkbahar yaz,bizim buralar da çok sıcak.bir bez,bir body geçiyor 5-6 ay..öyle süslü,pahalı şeylere boşuna para harcama..dolapta yer işgal edip,daha sonra ne yapacağını bilemediğin eşyalar arasına katılıveriyorlar..3-6 aylık da gerekli ama zıbından sıkılıyorsun ve biraz büyümüş de küçülmüş gibi giydirmek istiyorsun..şansımıza ilkbahar mevsimi de uygun giydirip süslemeye...teşekkür ederim sımsıcak merhaban için...bu sıcaklarda içim serinledi.....

ben ilk kızımda daha cinsiyetini bile öğrenmemişken başlamıştım hastane çıkışlarını almaya;sarı,yeşil gibi renklerde..ilk zamanlar o kadar küçüklerki 0-3 aylıklar bile büyük oluyor..üstelik çok çabuk değiştirmek,dolayısıyla çok kıyafet gerekiyor..başlangıç için 0-3 ay 4-5 takım şart bana göre..sonrası malum ilkbahar yaz,bizim buralar da çok sıcak.bir bez,bir body geçiyor 5-6 ay..öyle süslü,pahalı şeylere boşuna para harcama..dolapta yer işgal edip,daha sonra ne yapacağını bilemediğin eşyalar arasına katılıveriyorlar..3-6 aylık da gerekli ama zıbından sıkılıyorsun ve biraz büyümüş de küçülmüş gibi giydirmek istiyorsun..şansımıza ilkbahar mevsimi de uygun giydirip süslemeye...teşekkür ederim sımsıcak merhaban için...bu sıcaklarda içim serinledi.....

Canım çok saol cevabına, 0-3 aylık 4-5 takım alacağım. İki tane uzun kollu penye zıbın aldım dün ama kış vakti penye zıbın pek işe yaramaz sanırım :( Şöyle kalın tulumlar almak gerek değil mi? Göbek bağı düşene kadar sadece hastane çıkışları giydiriliyormuş, doğru mu? Allahım bilmediğim ne çok şey var :)

Ya kızlar benim herif delirdi herhalde...
Şuan annemlerde kocaelindeyiz. eşim üşenmedi kalktı istanbula Galatasray maçına gitti ve az önce geldi.. 6 tane gol attmış galatasaray . Bunun gazıyla Şimdi de Tutturmuş oğlumun ismi Aslan olacak diye. Aslan ATEŞ süper olur diyor ..Bense hiç sevmem aslan ismini.Nasıl kurtulacağım bu durumdan alamadım...

Bir de geldi elini karnıma koydu ve ilk defa da bebişimin haraketini hissetti. Nasıl mutlu nasıl mutlu anlatamam.. tabi bundan sonra iyiyce tutturdu aslanım da aslanım.

O aslan dedikçe benim sinirlerim tepemde tabi..Neyse dedim heveslenmiş hevesini çıkarsında bir ara ben bu isimden caydırırım onu :olmaz:

hoşgeldin hayırlı olsun ogluşun
sık gir siteyede bizi tecrubelerinle bilgilendir arkadasım

GÜnaydın annİŞler nasısınız bklmmm

gunaydın fatmacıgım ohh ne guzel yenı bir haftaya daha baslamışsın sen 23+1 olmuşsun
ben dun akşam rahatsızdım baya sanırım gebelık reflusu denen sey basladı bende
ilaç kullanılabiliyormuş ama ben almayacagım onun haricinde iyiyiz kızımla
siz nasılsınız

Back
X