• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

:roflol::roflol::roflol:öyle canm sonradan terledi diye badisini değiştirecektim tam soydum çıplak emdi ve uyudu üstünü örterek yatırdım bayağı uzun süre uyudu demekki rahat etti 2-3 kezde küvetine oturtum yıkadımn sade suyla rahattı dün bir ara anne kız ilk defa alışverişe markete gittik babamız olmadan maşallah uslu durdu kızım

:nazar: kuzucuğuma... benimkini koy arabaya avmye götür yeter ki bol ışık olsun hiç sesi çıkmıyor opuyorumnanaktan acıkıp uykusu gelene kadar akannehir

bu arada herkeslere günaydın opuyorumnanaktan

iyi haftalar :3:

kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol:öyle canm sonradan terledi diye badisini değiştirecektim tam soydum çıplak emdi ve uyudu üstünü örterek yatırdım bayağı uzun süre uyudu demekki rahat etti 2-3 kezde küvetine oturtum yıkadımn sade suyla rahattı dün bir ara anne kız ilk defa alışverişe markete gittik babamız olmadan maşallah uslu durdu kızım

oy maşallah akıllı kızıma :nazar:
büyüdülerde marketlerede geliyolar bizle :asigim:

öyle şekerim gelinim pek güzel maşallah allah bahtını da güzel etsin benim oğluma yar etsin :lepi:
dişiniz de hayırlı olsun bu arada boshayallersmile
amin bilgecim amin
cümlemizin bebişlerinin bahtlarıda açık olsun inşallah:Saruboceq:
çok şükür 2. dişimizde göründede rahatladık biraz.
darısı diğer dişlerimize :Saruboceq:
bende iyiyim canım yalnız dudağımda uçuk çıktı kuzularımı öpemiyorum:((

gözün aydın darısı diğer dişlerine ve bizimkilere.
amin canım
tez zamanda sağlıcakla inşallah

asıl bu sıcaklar çok tehlikeli zatüre olan bile çok var ceryanda çok kalıyoruz.sanada çok geçmiş olsun.

kuzuuuuu çok akıllı bu yavrular çok:emir_bebek:
sana da günaydın, senin nezdinde hepiciğinize günaydın :)))
günaydın nilgüncüm

ohhh hayırlı olsun, bizimki daha tek dişli canavar, ama 2.ninde eli kulağında bugün yarın gelir
oy oy oy ben onun tek dişini yerim
sevimli minik canavarım:emir_bebek:

günaydınnnnnnnnnnnnnn en kocamanından, iyi haftalar
biliyorsunuz benim haftam dün başladı,

sanada günaydın, hemde çok geçmiş olsun,

benimde kendimi soğutacam diye, bütün emiklerim ağrıyor valla tutulmuş her yerim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

rahat etti demeki kuzum, oh ne güzel darısı başımıza ama zor gibi görünüyor

bu arada herkeslere günaydın opuyorumnanaktan

iyi haftalar :3:

Şenizolumunekankayizsmile

sana da günaydın, senin nezdinde hepiciğinize günaydın :)))

ohhh hayırlı olsun, bizimki daha tek dişli canavar, ama 2.ninde eli kulağında bugün yarın gelir

günaydınnnnnnnnnnnnnn en kocamanından, iyi haftalar
biliyorsunuz benim haftam dün başladı,

sanada günaydın, hemde çok geçmiş olsun,

benimde kendimi soğutacam diye, bütün emiklerim ağrıyor valla tutulmuş her yerim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

rahat etti demeki kuzum, oh ne güzel darısı başımıza ama zor gibi görünüyor

sağol canım .. sana da geçmiş olsun .. dikkat et sende kendine ..

kuzenim işbankası eleman alcakmış netten sınav başvurusu var dedi. iki saattir form dolduruyorum ahret soruları var tabi formun sonunda ne oldu dersiniz ilgili pozisyon için bilgileriniz uygun değil!! meğer 4 yıllık mezun olmak gerekiyomuş. e bunu formun başına yazsanız ya.. ayy bayılıciiimmm...akannehir

kızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?

kızlar hazırlayıp sürpriz yapacaktım ama albümlere bakıyorum aklımdaki olmayacak.
herkes lütfen foto ismini bebişinin adı ve saatiyle doğum tarihini vererek uyurken bir pozunu koyar mı sayfasına?

ben resim ekleyemiyorum ki ne oldu neden oldu bilmiyorum tekrar deneyim ama :çok üzgünüm:

selaam arkadaşlar
havalar daha da ısınacakmış yarından itibaeren nasıl olacaksa:O
Melikee totoya bir ısırık da biz alalım:roflol:

Herkeslere Gunaydin . Alinti yapamadim . Doktora gidiyoruz bugun aylik kontrol ve idrar verme durumu var malum aksam bile gelemem artik . Insallah hemen verir de .

Resim yorumlari icin herkese tesekkur ederim .

selaam arkadaşlar

:3:
ısınmak derken akannehir allahım yardım et öldük de cehenneme mi düştük nolduk böle sempatiksalakcinni

selaam arkadaşlar

hemen geliyorummmmm hazırlanın bakayım

sanırım 57 foto hakkın mı ne var o dolmuştur belki? bir tane foto sil onun yerine onu koymayı dene bence işe yarayacak :jeyyar:

aaa bak bu kimsenin aklına gelmedi doğduğu günkü fotoyu koydum bir albümden diğerine kaydırdım olur mu yeni mi olsun

Herkeslere Gunaydin . Alinti yapamadim . Doktora gidiyoruz bugun aylik kontrol ve idrar verme durumu var malum aksam bile gelemem artik . Insallah hemen verir de .

Resim yorumlari icin herkese tesekkur ederim .

kolay gelsin dünürcüm allah rast getirsin de tereyağından kıl çeker gibi her iş hallolsun başta eylülün idrar vermesi olmak üzere :Saruboceq:
Şeniz

işim doluuuuuu yapacak adam yok sempatiksalakcinni
ben geleyim yardıma, becerebilirsem yardım edeyim sana

tabiki koyarız, ay merak ettim ne yapcanki????

kuzenim işbankası eleman alcakmış netten sınav başvurusu var dedi. iki saattir form dolduruyorum ahret soruları var tabi formun sonunda ne oldu dersiniz ilgili pozisyon için bilgileriniz uygun değil!! meğer 4 yıllık mezun olmak gerekiyomuş. e bunu formun başına yazsanız ya.. ayy bayılıciiimmm...akannehir
:oklava::oklava:
ay bizimkine gezmek de..üstünü giydirip evden çıkasay kadar kıyamet kopuyoo . kapının önünde kesiliyoo bağırtısı .. hemen başlıyo sağa sola bakmayaa..
hepsi aynı bunların zannımca, bizimki evde kim kapıya daha yakınsa ona gidiyor ve ağlaya ağlaya bizi kapıya götürmeyi başarıyor

bende anlamadım ama yapıyor
selaam arkadaşlar

ayyy hiç sorma nazan 1 hafta daha sürecekmiş, ne yapacaksak

aaa bak bu kimsenin aklına gelmedi doğduğu günkü fotoyu koydum bir albümden diğerine kaydırdım olur mu yeni mi olsun

bilmiyim ki... toplam sayıdır herhalde aslolan...
yeni eski onun kararını sen ver benim için uyuyor olması yeterli yerimseniben

Back
X