• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

sağolasın canım darısı başınıza şakkıdı

ohohoho kocaman olmuş, umut beyimiz, sen yakında askere yollarsın diycem :)
sende bana küfür etcen hihoyyythihoyyyt

Günaydın herkesee
Yaw benim süt hiçbir zaman öyle foşur foşur gelmemiştir hatta döneminde mama takviyesi de yapmıştık Canberk doymadığı ve kilo alamadığı için iki gündür özellikle geceleri sağ taraftan akıp resmen her tarafı sırılsıklam ediyor maaşallah diyeyim de ama hayırdır inşallah da demeden geçemiyorum ne ola ki bu? farklı olarak iki gündür sütlaç yiyorum acaba o mu artırdı Bilgeee sen de bir dene istersen.

hayırdır inşallah Ebru, bende kaç kere yedim sütlaç ama, hiç akmadı valla,

maşallah diyelim, böyle devam etsin :)

Günaydın herkesee
Yaw benim süt hiçbir zaman öyle foşur foşur gelmemiştir hatta döneminde mama takviyesi de yapmıştık Canberk doymadığı ve kilo alamadığı için iki gündür özellikle geceleri sağ taraftan akıp resmen her tarafı sırılsıklam ediyor maaşallah diyeyim de ama hayırdır inşallah da demeden geçemiyorum ne ola ki bu? farklı olarak iki gündür sütlaç yiyorum acaba o mu artırdı Bilgeee sen de bir dene istersen.

maşallah maşallah sütlü tatlıların faydası var zaten aman inşallah sol taraftan da aksın canberk lıkır lıkır içsin annesi aman maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benimkide yemiyor babaymixi, ama mayalayınca tadı daha hafif oluyori yarım litre süte bir tane ekliyorum ben, 4 bardak çıkıyor,gayette güzel yiyor,

denemekte fayda var, ben bu formüle geçene kadar neler denedim neler hiçbirini yemedi

benim ki 2-3 çay kaşığı yiyor baby mixi kendim keçi sütünden denedim yemedi babymixle deniyim ama günlük sütü nerden bulayım ???????

mikrop kapmış olabilir canım dün akşam haberlerde sölüyordu . göze hava yolu ile bulaşan bi mikrop türemiş. salgınmış. gözde kızarıklıkla başlıyomuş sonra akma filan öyle devam ediyormuş .. sen istersen bi dr danış . göz ihmale gelmez..

umut'un geçen gün gözü kanlanmıştı göz doktoruyla konuştum. dışardan geldikten sonra mutlaka soğuk suyla yüzünü yıkayın dedi. ama banyo yapması falan yeterli değil üstüne basa basa soğuk su dedi. dışarıdan alabileceği alerjilere karşı en iyi koruma oymuş

Günaydın herkesee

maşallah öncelikle. tatlım ben ve umut süt ve süt ürünleri tüketemiyoruz ki mafoldumben bu ara iyi dinleniyorsan yeterli uyuyorsan veya bünye o uykuyu artık yeterli olarak tanımladıysa ondan olabilir. ben iyi uyuduğum zaman coşuyor biberonlar kaydirigubbakcemile5

umut paşamıza maşallah . nice aylarına , yaşlarına sağlıkla inşallah ... opuyorumnanaktan

amin hepsine inşallah opuyorumnanaktan

valla şekerim memlekette kınalı kuzular bayrağa sarılı gelmese hiç küfür falan etmiycem göğsümü gere gere hadi hemen gitsin diycem de :gitme: mafoldumben

benimkide yemiyor babaymixi, ama mayalayınca tadı daha hafif oluyori yarım litre süte bir tane ekliyorum ben, 4 bardak çıkıyor,gayette güzel yiyor,

denemekte fayda var, ben bu formüle geçene kadar neler denedim neler hiçbirini yemedi

tamam canım deneyeyim yarın çok teşekkür ederim.yani bi kerede 4 tane mayalıyorsun dimi hergün ayrı yapmıyorsun doğrumu anladımolumunekankayizsmile

selam kızlaaarrr:3:
şu 3 gün genel müdürlükteyim ve çok yoğunum
ara ara uğrarım merak etmeyin beniopuyorumnanaktan

yasemincim foto yorumların için teşekkürler tatlım

melikecim
bende günlük sütü babymixle mayalıyorum ve öykücük çok severek yiyiyor.
günlük sütte marketlerde var canım
sütaşın yarım ya da 1 lt olanlarından alıyorum ben.

benim kızda babymixi yemedi hemnde hiçyerimseniben

geçmiş olsun tatlım analı oğullu.İnşallah ii olursunuz burağa geçmemiştir.

inşalah canım bende öğle ümit ediyorum .. az önce eşimle konuştum . onunda boğazı yanıyormuş.. böylece kendimde olan mikrobu ev ahaline yaymış oluyorum .. bilseydim böyle kolay yayılacağını dışardan birilerini öperdim.. :kedi:

ben kızıma gidiyorum hepinizi öpüyorum öğleden sonra görüşmek dileğiyle byeee
bereni öp benim içiiiiinnnnnnopuyorumnanaktan
inşalah canım bende öğle ümit ediyorum .. az önce eşimle konuştum . onunda boğazı yanıyormuş.. böylece kendimde olan mikrobu ev ahaline yaymış oluyorum .. bilseydim böyle kolay yayılacağını dışardan birilerini öperdim.. :kedi:

mesela kimi öpmek isterdinsempatiksalakcinni

Hay Allah unuttum bir an Bilge süt alerjisi geçene kadar yasaktı değil mi?
Bu arada süt alerjisi olduğu nasıl anlaşılmıştı? Bizde de bir ara şüphelenilmişti çok aşırı gazı vardı dört aylık olmasına rağmen o yüzden kanda bir değere bakılmıştı bazen sadece gazla da belli edebilir kendisini demişti dr.

hayırdır inşallah Ebru, bende kaç kere yedim sütlaç ama, hiç akmadı valla,

maşallah diyelim, böyle devam etsin :)
Ben de bilemiyorum ki ondan mıdır nedir ben de zamanında çok yemiştim irmik tatlısı falan artırır derlerdi ama bir değişiklik olmamıştı bende de.

maşallah maşallah sütlü tatlıların faydası var zaten aman inşallah sol taraftan da aksın canberk lıkır lıkır içsin annesi aman maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canım inşallah hepimizin sütleri bol bol gelir de daha uzun süre emzirebiliriz.

cokacimcoook
çok acıktım

rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin ve sabır versin:Saruboceq:

Amiin şu sıcak günlerde açlığın yanısıra susuzluk da çok zorluyordur eminim hani evde oturanlar neyse de dışarda çalışanlar için çok zor. Allah yardımcıları olsun sevaplarını artırsın.

benim ki 2-3 çay kaşığı yiyor baby mixi kendim keçi sütünden denedim yemedi babymixle deniyim ama günlük sütü nerden bulayım ???????

marketlerde var , ben markete uğrayamazsam mahalle bakkalından sütaşın günlük şişe sütünü alıyorum

dur daha teyzesi önce pipi gidecek sonra askerlik

ay bide o var dimi, yandık biz yandık -tatlicadiarzu-

tamam canım deneyeyim yarın çok teşekkür ederim.yani bi kerede 4 tane mayalıyorsun dimi hergün ayrı yapmıyorsun doğrumu anladımolumunekankayizsmile
evet evde olsam yaparım hergünde çalışınca 2 çocuk ev iş derken yoğurt yapmaya hergün vakit ayıramıyorum valla

ben her sabah pastörize sütle yoğurt yapıyorum güzelde tutuyor. Beren çok sevdi versem tencereyi bitircek. İsterseniz birde onu deneyin.
bahar ben onuda denedim yemedi, yemedi, en sonunda günlük süte babymix,

bende de var aynısı, salgınmıdır nedir ya bir kaç gndür boğaz yanması var bendede, inşallah arkası gelmez
cokacimcoook
çok acıktım

rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin ve sabır versin:Saruboceq:

ay kıyamam, amin canım inşallah, zor bu sene, bu sıcaklarda
Allah kabul etsin

Amiin şu sıcak günlerde açlığın yanısıra susuzluk da çok zorluyordur eminim hani evde oturanlar neyse de dışarda çalışanlar için çok zor. Allah yardımcıları olsun sevaplarını artırsın.

amin inşallah

Back
X