- 30 Ekim 2008
- 2.506
- 32
- 158
kızlar hala bebelere demir ilacı veriyo musunuz?
veriyosanız ne marka veriyosunuz?
ve dişi çıkan bebelerde demir ilacı dişlerde renk değişikliği yaptı mı?
veriyorum bende ferro sanol, dişi daha yeni çıktığ için henüz bir renk değişikliği yok
bende günde 1 yada 2 kere yıkıyorum, sabah evden çıkmadanyıkıyorum, birde akşam, ama öyle aman aman bir isiliği olmadığı için herhangi birşey kullanmadımi ama anneme sorayım bi ne önerir.KIZLAR İSİLİK İÇİN NE KULLANIYORSUNUZ BEPANTEN BİR İŞE YARAMIYO BU SEFER GALİBA HER AKŞAM YIKIYORUM HATTA FAZLA SABUNLAMIYORUM EVDEYSEM GÜNDÜZ1-2 KERE SUDAN GEÇİRİYORUM TURTAYI YOSUN TUTACAK NERDEYSE AMA KOLLAR KIPKIRMIZI CİĞER GİBİ MAHVOLDU EVLADIM YAAA mafoldumben
olabilir bak
hem şık hem lezzetli
köfteleri biraz büyük tutsam 2 köfte versem adam başı olur CADIARZU
sağol müzeyyenciğim kaydirigubbakcemile2
bide güveç yaparım sulu yemek tamamdırrrr :lepi:
sölemesi ayıp alışığım nilgün ben kalabalığa hazırlık yapmaya şakkıdı
muhakkak büyük görümcemde gelir yardıma
allah razı olsun hep koşar herkesin yardımına :1hug:
ohhh iyiymiş o zaman Haktan'a da biraz babası bakar, halledersin şimdiden kolay gelsin
çıkayım gideyim urumeline aman aman anneme gideyim turtamı alayım evime gideyim gece kızım rahat bırakırsa belkim girerim öpüyorum hepinizi
biz de seni öptükkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güle güle git turtayıda öp
ayy kızlar bı fırsat bulup gırıp ıkı sohbet edeyım dıyorum gecmılşı okumaktan zaman kalmıyo yaaa,,ne cok yazıyosunuz sız oleeemafoldumben
gun olayına bende gırmek ısterım fakat bıraz ayrıntı yazsanız benım haberım yok,,nereye yatırıcaz para hangı sıraya gore falan...ve 2. tercıh yanı yarıya bolunup 50 tl yatırmak guzel benım ıçın .
isiliğe de malesef cozum yok ya benım kuzumunda yuzu mahvoldu,,,su sıcaklar bı ferahlasaydı...
hayır kış bıtsın dıye aglıyoduk şimdide yaz,,,,bız ne zaman cıckıp gezicez kıı yaa ferah ferah annamadım
günün detayını pelin söyler herhalde, ben girmediğim için detaylı bilmiyorum.
biraz daha sık dişini, eylülden itibaren havalar soğuyana kadar rahat rahat çıkarsın Ankara için konuşuyorum tabi,
nem olmadığı için sıcağı istanbuldaki kadar hissetmezsin