Var canım ondan başta denemiştim pek sevmemiştim şimdi kullanıyorum yine mecburen eğilemediğimden belime de korse taktım sıcak bastı iyi gelir inş.
nazancım ne kadar havalısın adın yeşil bi de adının yanında pembe bişi var :)))delikafadulden
Öylee ben pek bi havalıyamnaniknanik
79.gun geçti bugun dogumdan sonra nazancım bugun oldum regl
15-16 gunde bıtmıştı benım kanamam 40 ım çıkana kadar çok az bazen arada geldı sonra hıç gelmedı kanama bu kesın regl
arzu senınkı regl degildir daha
Benm valla 40güne yakın sürdü arada durdu arada hafifledi ,yoğunlaştı falan ama sürdü bakalım bir daha ki rregl ne zaman olacak aylarca olmayan varmış
Bugün defalarca uğraştım uyutup koyuyorum beş dakika sonra uyanıyor sallıyorum yok feryat figan e böyle oluncada ne yapayım eşim alışır diyor ama benim pek umudum yok.
Mama sandalyesi oluyordabira alçak kalıyor gibi benim chicco polly magicde gözüm var mama sandalyesi olarak.
Bana uyar farketmez kar buz olmadıktan sonra. ama sizin o tarafları pek bilmem. İkinci köprüden geliniyor herhalde. Çekindiğim tek şey trafik olursa Canberk huysuzluk yapar mı acaba?
Araba durunca uyanıyorda velet.
O tilki uykusu bizde de var uyudu diye yatırıyoruz peşimizden bağıırıyor gece olunca kötü oluyor oeyvahedigeldismile