2009 Aralık Anneleri

GunAydinnn mina daha iyi cok sukur ama hala burnu cok tikaniyor o yuzden uyumakta ve emmekte zorlaniyor birkacgune gecer o da diye umut ediyorum

Canım benim ya düelir inş.hemen
ben de 2 kutu antibiyotik bitirdim daha tam iyileşemedim.ama çok daha iyiyim oğlum iyi maşallah.

Sağol canım alımsatım işleri daha olmadı ama kapora falan verildi.haftaya işlemler olacak.yok canım okadar değil kiralar 500 tl den başlıyor ama.ama diğer herşey çok pahalı gerçekten.giyim özellikle.

GunAydinnn mina daha iyi cok sukur ama hala burnu cok tikaniyor o yuzden uyumakta ve emmekte zorlaniyor birkacgune gecer o da diye umut ediyorum
aman canım çok şükür atlaşmış sayılırsınız artık
rabbim başka dert vermesin:Saruboceq:

iyiyiz canım.oğluşu uyutacam şimdi mızırdıyorlmaz: siz nasılsınız kara kuzu nasıllll
kara kuzu maşallah iyi cnm
yaramazlık yapıyor
çok fena oldular
nasıl baş edeceğiz bakalımCADIARZU

aman aman minanım keyfi yerinde olsun siz iyi keyifli olun 10 gün uğramasanda olur cnm benim:1hug:

'LITTLE COLORS 'arkadaşlar bu markayı internette buldum bebek odası takımı markası merkezi izmirdeymiş çok farklı ve güzel modelleri var kalitelide görünüyor en azından diğer markaların modellerinden farklı sizlerden bu markayı inceleyen duyan yada düşünen varmı benide bilgilendirirseniz sevinirim sağlık diliyorum herkese

iyi hadi sevindim canım iyileşmesine kuzunun. yaa hadi izin vermesinler ama pazar günü de eğitim acımzasızca olmuş. :çok üzgünüm:

canım emin olabilirsin ki büyük çoğunluğu böyle bunların. gece 12 den önce mümkün değil uyutamıyorum. bazen saat 3 ü gördüğüm oluyor benim de. dün gece 12 ge yattı. ara ara uyandı emdi uyudu falan. sonra 4 te dikti bayrağı bir başladım sallanaya. uyandığımda saat 9 du ve bacaklarımı hissetmiyordum. geçecek bugünler diye teselli ediyorum kendimi. gerçekten geçecek inanıyorum.

haftanın son günü demek benim için bavul hazırlamak hazırlanmak demek boshayallersmile
atom karıncam iş başında. kolay gelsin yasemincim.opuyorumnanaktan

nilgüncüğümün herkeze çoooooooook selamı var
öpüyormuş hepinizi
sorunu çözüyorum az kaldı dedi
ay evet yaa nilgün dönsün bilge gelsin. şenlensin yine topik. ben de giremiyorum bu aralar pek ama aklım kalıyor vallahi hep.

müzeyyenim nerelerdesin cnm benim
günaydın sanada

paşalar nasıl?

çok yoğunum meralcim yaa. ayın 22 sinde düğün var ya bizim ayın normal de 24 üne bitirmemiz gereken beyannameleri 16-17 gibi bitirmek zorundayız. o yüzden nefes almadan beyanname yapıyorum. ara ara girip birkaç yazıyorum ama denk gelip okumadın sanırım. 15 gün sonra rahatlıycam yine eskisi gibi inşallah. paşalar iyi bomba gibi çok şükür. maaşallah deyim de kendi nazarı değmesin.:))

günaydıınnnn.gel öpüşelim artıkın:kedi::sinifsinif:a.s.:1hug:
opuyorumnanaktanŞenizolumunekankayizsmile

sevindim canım bir an önce tamamen düzelir mina da umarım. inşallah ilk ve son gripleri olur bu mevsim değişimindeki hastalıkları kuzuların.

ben önce cokacimcoook sonra gider

oooh yarasın arkadaşım afiyet bal şeker olsunopuyorumnanaktan

selam kızlar
nabersiniz bebişler nasıl herkesler iyidir umarım. bu aralar yoğundum giremedim bu arada annemlere geldim bir süre kalacağız burda tezimi yapacam annem gelemedi o yüzden ben geldim bizde haberler böyle sizler nasılsınız geçmişe bakacam ama şu an zamanım yok gece bakarım artık

Selam arkadaşlar sağlık ocağına gittik geldik ölçümler yapıldı gelişimi çok iyi hatta bir kaç ay önde dediler boyu çok uzun çıktı dr.ölçtüğünde de uzun çıkıyordu ama bu da fazla uzun çıktı.anlamadım ben 3 haftada 5cm mi uzamış bebişsempatiksalakcinni birisi yanlş ölçüyor ama hangisi.babasının tepesinden bakacak dediler ki babası 1.80delikafadulden:sm_cool:
yarın abicimin nişanı var.az kendime bakayım kaş falan :) öpüyorum sizleri görüşürüz

kızlar giremedim bugün hiç
herkesler bebişler iyidir umarım..
mina ve naz daha iyilermiş onu okudum çok sevindim Allah hepsine sağlık versin..
pek bi mız mız bu aralar.. 4 gün annem izin almıştı beraber evde orda burda vakit geçirdik çok güzeldi.. sağlıkla bir emekli olsaydı canım annem.. dün annem gidince arkasından baya bi ağladı.. MAŞALLAH 41 kere anneme çok düşkn arda.. o varken benim yüzüme bile bakmıyor..
ALlah hiç ayırmasın düğünününü çocuğunu görmek nasip etsin sağlıkla inşallah... annem seni çok seviyorum..

nazan maşallah mert efe' ye.. efeler gibi delikanlı olacak desene.. MAŞALLAH 41 kere

üşüdüm bnde çok soğudu hava yağmurda uyudu ne kadar sessiz bugün burası kimseler yok

üşüdüm bnde çok soğudu hava yağmurda uyudu ne kadar sessiz bugün burası kimseler yok

inan eskişehirde de hava çok soğudu
hele akşam ve sabahları buz kesiyor insan
hafta başından buyana kombi açık yakıyoruz artık

kış çocuğu olmama rağmen soğuk havayı hiç sevmem

rabbim kimseyi bu soğuklarda dışarıda koymasın
aç bırakmasın:Saruboceq:

inan çok zor
biz ne kadar şanslıyız
ne kadar şükretsek azdır valla
sıcacık çaylarımızı yudumlayıp sıcacık evimizde oturuyoruz:Saruboceq:

haklısın canım çok şükür halimize
valla eim 1 dereceydi sabah diyo
gündüz yanmıyor kaloriferler gece yanıyor o yüzdende baya serin oluyor ev 5 kat ufo yakıyorum üşümesin yağmur diye 5katta olmanın dezavantajı işte soğuk oluyor 20 derece falan aslında
eşim lojman alırken diğer evler eski diye bunu tercih etmiş malum çok çektik önceki evden

izmirde de soğuk hissettiriyor artık. gerçi allahtan bizim ev arakat ve batı cephe o yüzden hala ılık. birşey yakmadan oturabilyioruz. ama sabah dışarı çıkınca ve akşam eve dönerken üşüdüğümü hissediyorum artık .burası böyleyse eskişehir ve ardahanı düşünemiyorum. aman dikkat edin kendinize ve bebişlere hastalıklar hepimizden uzak olsun inşallah.

İstanbul'da bayağı soğudu hele az önce karardı hava akşam olmuş gibi ama ben bu yaz sıcaklardan öyle çok bunalmıştım ki hiç dedim şikayet etmeyeceğim kışın o yüzden bir şey demiyorum.
Klimayla idare ediyoruz biz de şimdilik ama yakındır yakayacağım kombiyi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…