GunAydinnn mina daha iyi cok sukur ama hala burnu cok tikaniyor o yuzden uyumakta ve emmekte zorlaniyor birkacgune gecer o da diye umut ediyorum
Ben giremiyorum pek fazla merak etmeyin mina pek huyszu diye nazan ev almissiniz hayirli olsun annemler 12 yil once kirada oturuyordu orda coook pahalliydi hatirliyorum bugunun 1200 lirasiydi yani gercekten eregli her konuda pahalli en iyisini yapmissiniz ev almakla
aman canım çok şükür atlaşmış sayılırsınız artıkGunAydinnn mina daha iyi cok sukur ama hala burnu cok tikaniyor o yuzden uyumakta ve emmekte zorlaniyor birkacgune gecer o da diye umut ediyorum
kara kuzu maşallah iyi cnmiyiyiz canım.oğluşu uyutacam şimdi mızırdıyorlmaz: siz nasılsınız kara kuzu nasıllll
aman aman minanım keyfi yerinde olsun siz iyi keyifli olun 10 gün uğramasanda olur cnm benim:1hug:Ben giremiyorum pek fazla merak etmeyin mina pek huyszu diye nazan ev almissiniz hayirli olsun annemler 12 yil once kirada oturuyordu orda coook pahalliydi hatirliyorum bugunun 1200 lirasiydi yani gercekten eregli her konuda pahalli en iyisini yapmissiniz ev almakla
naz biraz daha iyice. benim canım sıkkın izin kullanmam sıkıntı yaptı yöneticilerime.. öteki izinlerimi bir süre kullandırmama kararı almışlarpazar gününe de sabahtan akşama eğitim koymuşlar.
peliiin mina nasıl oldu??
kızlar kafayı yemek üzereyim ne olur yardım edin güneşin uyku düzeni hiç kalmadı saat kaç oldu hala uyumamakta direnio yatağa koydum anda çığlığı basıo uyumuo zaten gündüz uykusu die birşey hiç kalmadı ne yapıcam ben nasıl düzelticem tekrar bu olayı kafayı yicem yoksa böyle giderse eğer(
atom karıncam iş başında. kolay gelsin yasemincim.opuyorumnanaktanhaftanın son günü demek benim için bavul hazırlamak hazırlanmak demek boshayallersmile
ay evet yaa nilgün dönsün bilge gelsin. şenlensin yine topik. ben de giremiyorum bu aralar pek ama aklım kalıyor vallahi hep.nilgüncüğümün herkeze çoooooooook selamı var
öpüyormuş hepinizi
sorunu çözüyorum az kaldı dedi
müzeyyenim nerelerdesin cnm benim
günaydın sanada
paşalar nasıl?
opuyorumnanaktanŞenizolumunekankayizsmilegünaydıınnnn.gel öpüşelim artıkın:kedi::sinifsinif:a.s.:1hug:
GunAydinnn mina daha iyi cok sukur ama hala burnu cok tikaniyor o yuzden uyumakta ve emmekte zorlaniyor birkacgune gecer o da diye umut ediyorum
ben önce cokacimcoook sonragider
meraaaal çay içiyorum sıcacıııııık gelll :)
üşüdüm bnde çok soğudu hava yağmurda uyudu ne kadar sessiz bugün burası kimseler yok
inan eskişehirde de hava çok soğudu
hele akşam ve sabahları buz kesiyor insan
hafta başından buyana kombi açık yakıyoruz artık
kış çocuğu olmama rağmen soğuk havayı hiç sevmem
rabbim kimseyi bu soğuklarda dışarıda koymasın
aç bırakmasın:Saruboceq:
inan çok zor
biz ne kadar şanslıyız
ne kadar şükretsek azdır valla
sıcacık çaylarımızı yudumlayıp sıcacık evimizde oturuyoruz:Saruboceq:
haklısın canım çok şükür halimize
valla eim 1 dereceydi sabah diyo
gündüz yanmıyor kaloriferler gece yanıyor o yüzdende baya serin oluyor ev 5 kat ufo yakıyorum üşümesin yağmur diye 5katta olmanın dezavantajı işte soğuk oluyor 20 derece falan aslında
eşim lojman alırken diğer evler eski diye bunu tercih etmiş malum çok çektik önceki evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?