2009 Aralık Anneleri

huuuuuuuuuu merallllllllll "yarabbim ben senini yerim valla" ne demektir yahu

bi de yorumlar için cümlenize teşekkür fışkırtıyoruz oğluşumla

nilküüüüüüüüüün ekmeğin ucunu verince tümünü sokuyo ağzına danacık nası vereyim ucunu

merhaba kızlar benim gibi emzirmeyen mama +ek gıda veren yok mu acbaaaaaaaaaaaa.ilk adım sütleri hakkında ne düşünüyorsunuz artık muhallebilerini onla şişe sütle hazırlasam nasıl olur kiiiiiii

merhaba kızlar benim gibi emzirmeyen mama +ek gıda veren yok mu acbaaaaaaaaaaaa.ilk adım sütleri hakkında ne düşünüyorsunuz artık muhallebilerini onla şişe sütle hazırlasam nasıl olur kiiiiiii

walla ben daha emzirdiğim için bişi diyemiyorum,
bence olabilir gibi yavaştan yavaştan verebilirsin artık

sağol meral nasılsın öykücük nasıl
maşallah iyi cnm
yağmur kuzusu nasıl tatlım?
tamam öle diyeyim akşama bakam napcek. bugün 11 aylık oldukbide resim ekledim
maşallah size
daha nice sağlıklı aylara yaşlara cnm
meral nie sesin çıkmıyor cnm işler çok mu?
çok yoğun gene of ki ne oooffff
huuuuuuuuuu merallllllllll "yarabbim ben senini yerim valla" ne demektir yahu

türkçe meali seni yerim demek canumcum

bi de yorumlar için cümlenize teşekkür fışkırtıyoruz oğluşumla

teşekkür ederimmmm

snunda kocam ıstgdı laptopu bulms sıparıs vrms bugun yarn glr gozlrm belerdı tel ekranındn takıp etcm dye

eehh hadi hayırlısı olsun..

deneme .................

Kızlar ne var ne yok okuyamadım evden bu yana kaç sayfa yazmışsınız akşam inşallah rahat girerim

merhaba kızlar işler çok gelemedim aklım sizde valla ee naparsınız bakalım herkes iyimi?

hoşgeldin melikeeeee...

ben geldimmmm

emzirmeyenlr kuzularınızı nasıl besliyorsunuz biraz paylaşır mısınız?

sabahta yazmıştımda on u aradım ...

canım benimki sabah 07 gibi bi 125 cc içiyoo .. saat 10 gibi kahv.yapar. eğer tek tek yemiyorsa ( genelde tektek yer ) 100 cc devam sütünün içine peynir+pekmez +yumurta +8 tahıllı kahvaltılığı katıp veriyoruz.. 11:30 gibi meyvesini , 12:30 gibi çorbasını yer akşama doğru yoğurtdu yer 19:30 gibi sütlü pirinçli muhallebisi yer ( bu arada bizimle sofrada olanlardan tırtıklar .. ) ve uyur ( bu aralar erken uyuyoo saatler alındı diye ) ondan sonrada ağladıkça yani ( genelde ) 10:00' da 01:30' da ve 04:30' ta 100 - 125 cc allah ne verdiyse içer .. bizim program böyle .. tabii paşamız bazen muhallebi yemek istemiyoo o zamanda süt yapıp veriyorumm .. keyfine göre değişiyoo yani.. ama geneli böyle

ya bu çocuk fırlama mı nedir..
sandalyeleri çekiyo aşağı doğru sonra hızlıca kaçıyo ki üstüne düşmesin diye
bütün sandalyeleri kaldırdım babasının odasına.. kapıyıda kitledim.. herşeyi beceriyo bunlar

ben geldim kızlar ancA. eve çıkarken sevgili kocişim aradı. akşama gidermiyiz dedi bende NEREYEEE dedimannemler gelmiş(sanki bilmioz geldiklerini hacıdan geliyorlar)yemeğe gidermiyiz dedi.BAKARIZZZ dedim. gerildim yafff. offff.şimdi yarın o bakmak istiycek ilk etapda pat diye yalnız bırakmıyayım ikisini demi. programını bilmiyo artı çocuk onunla yalnız kalmadı hiç. annem gelsin 1-2 gün göstersin diyorum kızlar ne dersiniz.:26:

bide bu doktor bana fantomalt ın yanında pediasure diye bi toz ilaç daha verdi . netten araştırdım nörolloji ve fiziksel gelişimi bozuk olanlarda kulanılıyo bide 1-10 yaş arası diyo nabayım bilemedim. başka doktoradamı danuşsam acaba yaa. bi akıl verin şu garibe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…