ya ben yine bişi sorcamya şimdi ben sabah kalkınca kızı emziriyorum sonra yatmadan kahvaltısı veriliyo uyanınca 100 cc süt sonra öğle yemeği arada yine 100 cc süt sonra meyve + yoğurt. akşam ben gelincede yatana kadar memedeyiz. ama artık doymuyo. bugün yatmadan yine 100 cc süt verdim de öyle uyudu.. akşamları siz ne yapıyosunuz akşam yemeğine nezaman başlamak lazım. yemekmi versem muhallebimi yada devam sütümü ay karar veremedim..
ya ben yine bişi sorcamya şimdi ben sabah kalkınca kızı emziriyorum sonra yatmadan kahvaltısı veriliyo uyanınca 100 cc süt sonra öğle yemeği arada yine 100 cc süt sonra meyve + yoğurt. akşam ben gelincede yatana kadar memedeyiz. ama artık doymuyo. bugün yatmadan yine 100 cc süt verdim de öyle uyudu.. akşamları siz ne yapıyosunuz akşam yemeğine nezaman başlamak lazım. yemekmi versem muhallebimi yada devam sütümü ay karar veremedim..
Eda aps nin ordayim yazmistin birara uzak degiliz aslinda taksiye binsen 15 lira yazar en fazla 7-8 km aramiz
Uzun zamandir ne yapsam ne yapsam diye kivraniyordum ya Eylül icin pasta bakarken butik pasta olayini gordum . Sonra Eylüle dogum gunu yapacagim yere d.gunu icin konusmaya gittigimde pastayi ben getircem dedim . Adamda yapiyorsaniz konusalim bunu bize buralarda pasta yapan biri lazim dedi. Bugunde mail atmis pasta yapilcak bir iki resim gonderin diye.. Oyle iste :)
Ben bizde ne varsa aksam ondan veryrm artik atyrm dun tarhana corbasi bugun etli patates yarin kofteli corba gibi baktim agzini acmiyor sutlu pitincli muhallebi yok onuda yemem diyorsa 100 cc devam sutu aslinda az tuzlu yrmek verebilirsin diyor ama ben yasini bekledim takintiyim diye ama keske 1 ay onceden yavasca alissaymis ama mina alismazdi bu inatla dene istersen yiyormu diye sibel az tuzlu yapip yemekleri
ok taksi uyar zeynos hasta olmazsa geliriz bir mani olmazsa
Alinti yapmistim gitti..
Bende sprey kullaniyorum dahha iyi temizliyor damlaya gore..
Aksam yemeginde bende muhallebi bazen tarhana filan veriyorum ..
Sibel tesekkurler..
Mambaa insallah olur bir gun ..
aaa çok sevindim burcu hadi hayırlı olsun evamı gelsin inşallah..Uzun zamandir ne yapsam ne yapsam diye kivraniyordum ya Eylül icin pasta bakarken butik pasta olayini gordum . Sonra Eylüle dogum gunu yapacagim yere d.gunu icin konusmaya gittigimde pastayi ben getircem dedim . Adamda yapiyorsaniz konusalim bunu bize buralarda pasta yapan biri lazim dedi. Bugunde mail atmis pasta yapilcak bir iki resim gonderin diye.. Oyle iste :)
öznur sen ben eğer bir mani olmazsa 3 zeynep bir arada olacak :))))))))
ben akşam veriyorum çorba varsa çorba yoksa sebze yemeği bu akşam balık vardı balık yedi
pazar günü sahile gittik arkadaşlar aradı ayıptır söylemesi ıslak hamburger deneyeceğiz gelin diye gittik söyledik birer tane benim yemeyen kızım parmağıyla ıhhh ıhhh diye hamburgeri gösteriyor verdim ekmeğinden sadece ete güvenemediğim için yedi sonra dikti gözlerini yan masada oturan kadının tostuna kadın isterseniz kırın bir parça diye yok yemez zaten dedim salak gibi söylemedim eşime sonra evde vicdan azabı çektim ya canı çektiyse garibim anlatamadı bize diye ağla ağla ayyyy valla bende akıl filan kalmadı
oradan arkadaşın evine gittik eşi tatlı çıkardı gene aynı parmak ıhhh ıhhh tatlının kremadan götürdü bu sefer Allahım dedim neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?