- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 43
Benim annem israrla evdede gydr dengeli yurur diye savunuyor gerci :)))
ala ala e baya bi azaldı eda ya. bende vitaminden olduğuna kesin kanaat getirmiştim.. demek ondan değil.. yüzünü ben suyla yıkıyorum kendi havlusuyla kuruluyorum başka bişeyle silmiyorumki. ağzını ıslak mendille siliyorum o da hep doğduğundan beri unibaby..biz kremi bıraktık geçiyo gibi şuan. yarın götürcem doktora yarın izinliyim cumartesi çalışıyorum off ya vardiya sistemine geçtik ya saçma sapan işler..
Ben cok yorgunum yatyrm iyigeceler olsun hepinize eda ozel msj icin beklemem lazimmis gerci ne denirki memnun oldum diyeyim :)))
Ne güzel iki gün kalmış ailenin yanına gidiyorsun iyice dinlenirsin Zeynep e de iyi gelir eminim. Ama o hazırlık devresi yok mu çok yorucu oluyor gerçekten.herkese iyi aksamlar daha yeni oturdum yemek yap,ye,zeynosu yıka ve halen yatmadı daha camasır yıkanıp asacam ben yıkanacam off ne zaman uyuyacagım bide yarın valiz hazırlıyacam persembe aksam gidiyoruz kısmetse mersine cok sükür tatil istiyorum dinlenmek istiyorum
eşim okur diye yazmıyorum takıntılı biraz pelin :))))
Oylesine dedim ya hani tanistgma memnun oldm derler ya onun gibi diyecek bisey bulamadim ozel mesajada bisey yazamadim bekle dedigi icin oylesine yaniniye memnun oldun :??????
yoksa sizdemi pelin ? :))) herkes meraklanacak böle sifreli gerci
yoksa sizdemi pelin ? :))) herkes meraklanacak böle sifreli gerci
:26:hım dr tabi görmeden söyledi sizin dr kim hangi hastaneye gidiyorsunuz
bizim çocuk doktorumuz memorial da önce ordaki cildiyeye gittik te ben beğenmedim en son acıbademe gittik.
aa sen mersinlimisin.. mezitliye gitmiştim çok beğenmiştim oralar şimdi güzeldirde ılıktır hava. ne güzel..
canberk napıyo ebruuu. onu var ya yerim... maşallah nekadar cana yakın ya..
evet hemde mezitilide oturuyoruzben canberki resimlerinden sevdim cok güleryüzlü masallah hep böyle gülsün hımmm adayı varmı canberkin yoksa biz talip olalım devir degiştii
peliin minanın bir yaş boy kilo yazdınmı bizim öteki topice doktr bişiler dedimi vs. bilgi bekliyoruz mina ablamızdan :)
bizim çocuk doktorumuz memorial da önce ordaki cildiyeye gittik te ben beğenmedim en son acıbademe gittik.
aa sen mersinlimisin.. mezitliye gitmiştim çok beğenmiştim oralar şimdi güzeldirde ılıktır hava. ne güzel..
canberk napıyo ebruuu. onu var ya yerim... maşallah nekadar cana yakın ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?