2009 Aralık Anneleri

masallah herkeşlerde burda . . bugünde Halit kendi rekorunu kırdı tüm ışıklar pc ve tv acıkken uyudu cok erken saatlerde şimdide kalkması yakındır bi ortayol yokmu yafff . .

Ben cok yorgunum yatyrm iyigeceler olsun hepinize eda ozel msj icin beklemem lazimmis gerci ne denirki memnun oldum diyeyim :)))

:26:hım dr tabi görmeden söyledi sizin dr kim hangi hastaneye gidiyorsunuz

Ne güzel iki gün kalmış ailenin yanına gidiyorsun iyice dinlenirsin Zeynep e de iyi gelir eminim. Ama o hazırlık devresi yok mu çok yorucu oluyor gerçekten.

yoksa sizdemi pelin ? :))) herkes meraklanacak böle sifreli gerci

:26:hım dr tabi görmeden söyledi sizin dr kim hangi hastaneye gidiyorsunuz

bizim çocuk doktorumuz memorial da önce ordaki cildiyeye gittik te ben beğenmedim en son acıbademe gittik.

aa sen mersinlimisin.. mezitliye gitmiştim çok beğenmiştim oralar şimdi güzeldirde ılıktır hava. ne güzel..

canberk napıyo ebruuu. onu var ya yerim... maşallah nekadar cana yakın ya..

evet hemde mezitilide oturuyoruz ben canberki resimlerinden sevdim cok güleryüzlü masallah hep böyle gülsün hımmm adayı varmı canberkin yoksa biz talip olalım devir degiştii

peliin minanın bir yaş boy kilo yazdınmı bizim öteki topice doktr bişiler dedimi vs. bilgi bekliyoruz mina ablamızdan :)

evet hemde mezitilide oturuyoruz ben canberki resimlerinden sevdim cok güleryüzlü masallah hep böyle gülsün hımmm adayı varmı canberkin yoksa biz talip olalım devir degiştii

oo canberki bi görsen var ya yersin..

denizhan siteleri vardı oraya gelmiştim arkadaşıma.. temmuz ayıydı geldiğim gün bayılmıştım. ciddi ciddi benim zaten düşük tansiyon problemim vardr ayy nası yaşıyolar burda demiştim

peliin minanın bir yaş boy kilo yazdınmı bizim öteki topice doktr bişiler dedimi vs. bilgi bekliyoruz mina ablamızdan :)

Boyu bilmyrm sibel asiya bu ay saglikocagindaydik onumuzdeki ay dr a gidecegiz sucicegi asisi icin kilosu saglik ocagindada sadece tarttirdim 11kg 100 gr. Gecen ay dr demisti d vitaminini keseceksin yasinda diye birde sabah aksam gunluk sute basladik 1 cay bardagi sabah 1 cay bardagi aksam onumuzdeki ay dediklerinİ yazarim himm birde keci sutu veryrm dedim istemedi vermemi Gunluk sise sutler varya ondan aliyrm bende birde tuzdan olabildigince uzak dur dedi cok az tuzlu yap oyle ver yemeklerinizden sizin yediginiz dedi

Canberk uyuyor bir kere viyakladı bakalım ikinci atağı bekliyorum.
Sağol canım bizim bütün bebeklerin hepsi ayrı ayrı tatlı ben de resimlere bakıp duruyorum maaşallah hepisine Canberk de doğduğundan beri sırıtık işte böyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…