günaydınnn herkeseee
kızımla bır guzel uyumuşuz kı valla cook keyıflıyım arada boyle mutlu edıyo hanfendüüü
babamızda şehır dışında bugun yalnızız kızımla
bıgecım sevmem yapamam da derken hakkaten yapamam bılmem yanı:))becerebılsem dukkan senın yaf ne dımek,,
Aha oğlanlar anacı kızlar babacı olur derler ya bizim durum aynen öyleymiş bak. Senin kız babacı benim de oğlan anacı anlattıklarının aynısını babasına yapıyor.burdayımmm zeynep iyi de yarın yinede bir götüreyim diyorum hem kontrol olur hemde içim rahat etsin keyfi yerinde allahtan babamız geldi benim suratıma bakmıyor babası bana uzatınca geri boynuna sarılıyor öpüyor beraber uyumak istiyor babasına kolunu falan atıyo bende cok gülüyorum ama kıskanıyorumda büyük ask yasıyorlar anlıyacagın düskündü babaya ama 10 gün görmeyince demekki cok özledi afferin ve masaalah canberk pasama allah uzun saglıklı ömürler versin kuzuya
günaydınnn herkeseee
kızımla bır guzel uyumuşuz kı valla cook keyıflıyım arada boyle mutlu edıyo hanfendüüü
babamızda şehır dışında bugun yalnızız kızımla
bıgecım sevmem yapamam da derken hakkaten yapamam bılmem yanı:))becerebılsem dukkan senın yaf ne dımek,,
BİLGE bana her tarih uyar işe başlayana kadar başlayınca cumartesi günleri de çalışacağım için çok muhtemel zor olur. Başlama tarihim de belirsiz gerçi yılbaşından sonra diyorum ama bakalım en son 15 şubat.
Yanliz ne kadarda okuzumsu bir gunummus. Gunaydin bile dememisim ..
Gunaydinlar....
yöntemin kod adını veriyorum :86:
sen bana kardeş de ben sana bacı
allah kavuştursun babanıza
meral, canan, melike, müzeyyen mi örebilirim dedi şu ana kadar???
:82:delüüüüüüüüüüüüüüüü
künaydın nilkünüm benim
melike %100 bir korunma yöntemi bulmuşda:86:
elimizden ne gelirse şekerim
%1000 kızım ne 10u
tabii ki olur aslolan kullanılmamış olması dediler benimkilerde etiket bile yok çünkü hepsini yıkayıp yerleştirmiştim ama kullanamadım o kıyafetleri...
inşallah arkadaşım sen de benim arkadaşım kalnapayım yüce rabbim öyle bir hissiyat ihsan eylediğinde
:86: :86: :86: niye klasik erkek mantığı işte gayet gerçekçi bir yaklaşım olmuş
ben de senin sıfatını seviyorum napcaz şimdi seni smiley mi etcez
bacım bi de bakim benim hattı nası 2,95lik avea yapcaz?
ay bi de günaydın yahu
yöntemin kod adını veriyorum :86:
sen bana kardeş de ben sana bacı
allah kavuştursun babanıza
meral, canan, melike, müzeyyen mi örebilirim dedi şu ana kadar???
heeee züpermiş bende seviyom o yöntemi hemde çok
sen bana kimlik birde kredi kartı ekstresi olabilir,elektrik su telefon faturası olabilir bunlardan birini fax çek
gerisini ben hallederim
bende varım didim ya yaw
bu arada benim sıfatı uçurmuşlar yine
hay gözümden yaş geldi delü nerden buluyorsun sen bu lafları koptum hala gülüyorum
benim de bazılarında etiket filan yok tertemiz ama kullanmadık ki yıkadım baktım küçüldü kaldırdım zaten onlarda yıkayacaktır bazıları ise askısıyla beraber
annem eksik kalırsa ben de örerim o bir günlük iş dedi artık sayı eksik kalırsa el birliği ile tamamlarız
benkaçar
öpüldünüz
dumanla yollasam :86: göndereyim şekerim
oğluşumun hediyesini sipariş ettim kızlar doğumgünü hazırlıklarına da resmini koduuuuuummmm
nerede ben niye göremiyorummm .. : ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?