2009 Aralık Anneleri

allah kavuştursun babanıza
meral, canan, melike, müzeyyen mi örebilirim dedi şu ana kadar???

Aha oğlanlar anacı kızlar babacı olur derler ya bizim durum aynen öyleymiş bak. Senin kız babacı benim de oğlan anacı anlattıklarının aynısını babasına yapıyor.

günaydın canım .. allah kavuştursunn .

ebrucuğum günaydınn.. bizede her tarih uyar ..

yöntemin kod adını veriyorum :86:
sen bana kardeş de ben sana bacı

heeee züpermiş bende seviyom o yöntemi hemde çok

sen bana kimlik birde kredi kartı ekstresi olabilir,elektrik su telefon faturası olabilir bunlardan birini fax çek
gerisini ben hallederim

delüüüüüüüüüüüüüüüü

künaydın nilkünüm benim

melike %100 bir korunma yöntemi bulmuşda:86:
:82:

hay gözümden yaş geldi delü nerden buluyorsun sen bu lafları koptum hala gülüyorum

benim de bazılarında etiket filan yok tertemiz ama kullanmadık ki yıkadım baktım küçüldü kaldırdım zaten onlarda yıkayacaktır bazıları ise askısıyla beraber

allah kavuştursun babanıza
meral, canan, melike, müzeyyen mi örebilirim dedi şu ana kadar???

annem eksik kalırsa ben de örerim o bir günlük iş dedi artık sayı eksik kalırsa el birliği ile tamamlarız

heeee züpermiş bende seviyom o yöntemi hemde çok

sen bana kimlik birde kredi kartı ekstresi olabilir,elektrik su telefon faturası olabilir bunlardan birini fax çek
gerisini ben hallederim

dumanla yollasam :86: göndereyim şekerim
oğluşumun hediyesini sipariş ettim kızlar doğumgünü hazırlıklarına da resmini koduuuuuummmm

bende varım didim ya yaw
bu arada benim sıfatı uçurmuşlar yine
ezberle bacım 52 numara senin sıfat bi yere de gittiği yok hep buradaydı

nilkünümmmm demişindir de bende o beyin nirde...
bi de örgü listesi yapalım ama önce YÜN BELİRLEYİN HULEEEEEEEEEN MANNAĞA BAĞLATMAYIN BENİ

onun tam deyişi "sen bana gardaş di ben sağa bacı" şeklinde esasen bir yerden alıntı ama nerden bilmiyim :26:
valla ben de not yazıcam içine böyleyken böyle vallahi tallahi giydirmedim deyu :86:
topiğin manevi ananesi yaaaa canım benim öpüyorum ellerinden

ben kaçar

öpüldünüz

bol süt olsuuunn :92:

denedim ben onu olmadı yapıyorum olmuyor,
du bakayım oğluşunun hedayesine

Son düzenleme:
2 de sıteden arkadaşlarla toplanıcaz
ben kaçıyorum arkadaşlar hoş azra saolsun pek goruşemedım sızlerle ama
opuyorum herkesı
cıkmadan bı daha foto eklemıyı denıcem,,olursa haber verırım

bu sıte benı delıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı edecekkkkkkkkk:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…