selam kızlar. o kadar moralim bozuk ki iyi geleceğini düşünerek buraya attım kendimi. okuyabildiğim kadarıyla geçmişe baktım.
bunun dışında herkes iyidir inşallah. ağlamaktan şiş gözlerle ve bulanık bir beyinle okuyabildiğim kadarıyla yazıyorum çünkü. sabahtan beri doktordayım. okul kayıt evrakları için sağlık ocağına götürdüm ayberki. ayberkle ilgili üfürüm mü neymiş abuk subuk birşey çıkardı sağlık ocağı doktoru. ordan bir koşu kendi doktoruna falan sinir sistemim alt üst. şimdi sinirlerim boşaldı oturdum hem ağladım hem geçmişi okudum.
canıııııııım ayberkime neler konduyorlar yaaaaaa :mymeka: yoktur müzeyyen bir şeyi onun kafası üfürmüş fok yemesin kırmıyım kafasını... üzme kendini canım benim yanlış teşhistir o :teselli:
