- Konu Sahibi gulshenidil
-
bugün dr.kontrolümüz vardı.,
ege 6.500 kilo 66cm boy
en sonunda azda olsa kilo aldı vermek yerine.
3 haftada 590gr.almış
sağol müge teyzesi
gündüzleri zar zor doyuruyorum ama gece mama içmek istemiyor,dr.umuza danışıcam bakalım ne dicek.
gündüzleri iyi yiyosa bence geceleri uyanmadığı sürece verme zaten zararlıymış ve elecek zmnlarda gece yemeklerine alışmaması için bizim dr.umuz emzirme demişti mama yiyenler nasıl olur bilemem ama
karnı toktur belki...
bugun aşımız vardı
eren 7800 gr oolmus :teytey: boyu da 68,5 hihoyyyt ayda 800 gr almaları gerekırken tamda 800 gr almıs zemuszemus cok sevındım
bizde dün gittik kontrole 6.940 kilomuz boyumuz da 66 cm büyüyorlar artık birde emekleme ve yürümelerini de görsek.
bizde dün gittik kontrole 6.940 kilomuz boyumuz da 66 cm büyüyorlar artık birde emekleme ve yürümelerini de görsek.
kızlar bizimde bugün kontrolumüz vardı..ve kuzum 7.600 gr. 68 cm olmuş..doktorda iyi buldu kilo artışını..bu aylarda ayda 500 gr.normalmiş..ishal aşısı olduk..demire başladık,sebze çorbaları önerdi patlıcan hariç tüm sebzeleri yiyebilirmiş artık.. bide cici bebe bisküvisi sordum onun içinde erkenmiş içinde başka proteinlerde var dedi..yoğurt için keçi sütü önerdi..anne sütü ve mamaya devam..5.ayda bitti yaa ne çabuk büyüyo monnişler...
cnm benim, bende 2.aydan beri mamada veriyorum ek besinlere daha yeni geçtim mama da çok vermemeye dikkat ediyorum benim oğliş 120 cc tek kerede bitiremiyor 1 saat kadar tekrar veriyorum ve arada emziriyorum 1 hftdırda geceleride mama vermeye başladım gece 120 cc içiyor 2 gündürde havuç suyu vermeye başladım.sadece anne sütümü alıyor bebeğin yoksa mamada yiyor mu benim oğlum 4 ay 3 haftalık ama kilo alması biraz az ne yapacağım bilmiyorum bu beni tedirgin edyor.bi günlük beslenmede neler yapıyorsun anlatırsan sevinirim.
öncelikle maşallah ufaklığa bebişinin bir günlük neler yediğini ve miktarlarını anlatırmısın .benin oğlum biraz zayıf beni emiyor ama o yetmiyormuş çnk 3 aylıkken kilo almamıştı ve mamaya başladık şimdide ne yapacağım ne yedireceğim kafam karışıyor sanki onu iyi besleyemediğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?