2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

bizim de bugün kontrolümüz vardı bebişim 8.950 kg 67 cm olmuş doktor teyzesi kızımı şişman buldu senağlama
az yedir dedi ama nası yapçam bilmiyorum iştahlı yemeğe düşkün fazlası da zarar

kızlar biz de dün gittik kontrole. selen 8600 gr ve 69 cm olmuş
dr bir sürü şey söyledi ama onları da dr ne dedi bölümüne yazayım

son kontrolde 8700 gr 69cm di bir hafta önce(anne sütü)

ohhh maaşallah bebelereeeee üçü de tombiş tombişş

güzelim zaten biz bir aydır meme emmiyoruz hiç. meyve yoğurt çorba kahvaltı falan besleniyoruz benim sütüm zaten çok azdı artık hiç istemio.

MaŞallah bebelere bÜyÜmÜŞler kocaman olmuŞlar ele avuca gelmıŞler mıncıklanmaklık azıcık ısırmaklık olmuŞlar ....

oğuz 10,060 kg ile hala tombiş.boy 69 da kaldı.yumurta sarısına yeni başladım.meyveyi azaltıcam.meyvenin asidi oğlumun pipisini tahris etmiş.doktor krem verdi.sizde dikkat edin meyvede böyle bi sıkıntı var.ben biraz fazla yediriyordum ama bi süre ara vericem.bütün gece anne sütü alıyor.gündüz ek gıda.yürümeye başlayana kadar ne verirsem kar.sonra keyifleri yeterse yiyorlarmış.yaşıcaz görücez bakalım

maşallah annesi oğuz kocaman olmaş.
kilosu için bişey dedi mi doktor.

bu arada cancan 5 ay 1 haftalık 9460 dr fazla kilosu dedi ama kilo alımı yavaşlamış Allahıma şükür böyle devam ederse normale döner dedi

bu arada cancan 5 ay 1 haftalık 9460 dr fazla kilosu dedi ama kilo alımı yavaşlamış Allahıma şükür böyle devam ederse normale döner dedi
mama bitip ek gıda normal gıda haline geliyor artık yakında iyicede hareketlenecekler normale döner canım artık .

maşallah cana boyuda çok iyi
oğuz a da maşallah bizden şişmanıda varmış kaydirigubbakcemile3
elada 9400 civarı hala 2 haftadır nerdeyse hiç kilo almadı iyi bişey demekki..

oğuza cana elaya maaşalllaaaaaaahhhh
bizimki 7700 gram 66 cm,ek gıdaya başlayınca kilo artmış bşiraz,esas sorunumuz kafa çapı ,41 cm , doğduğunda da çok küçüktü 32.5 cm ama bıngıldağı da kapanmak üzere gelecek ay beyin cerrahisine danışırız dedi doktorumuz (

sizin bebelere maşallah bzıım kontrolumu vardı selen hala ıstıkrarlı bişekilde her ay 800 gr almaya devam ediyo bu aay erken gıtıık aşı var dıye genede tarttı boy 65 sm kılo 6700 kafa 40.5 doktoruma göre gelişimi gayet düzgün bi sorun yok ama bana göre sankı zayıf diş çıkıyomuş o yuzden dah iştahsız olabilir dedi offf ya bırde ayına göre motor gelişimi önde maşallah çok hareketlı o yuzdende dokto kılo bekleme sen bunda dedi gerçi babasıda bende küçükken minyonmuşuk ben 19 kıloyla ilk okulu bıtırdım ma o öyle olsun istemiyorum offf offff

Dilek doğduğunda da zaten küçükmüş,belki kendi kafa yapısı küçük olacak.Kafa çapının küçük olması neye işaret ki,bir de bıngıldağının bundan sonra kapanması normal herhalde dimi?Bizimki daha kapanmadı,yani herhalde kapanmadı,elimle yokladığımda hala içe çöküyor?

Seher ayda 800 gr bu aylarda iyi bir kilo maşallah,bize bundan sonra artık 500 gr normal dedi Dr.umuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…