2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

maşallah o zaman benim bebiş aç anne sütünün kaç cc olduğunu ölçerek mi hesapladın.bide benim ki kaşık mamalarını yemiyor ya ufff.

cnm oğlum anne sütünü biberondan içmeyi tercih ediyoosırnaşık şey beni emmiyo ordan biliyorum..aç olduğunu huzursuzluğundan anlarsın ama oğlun az yemeyi yaşam stili haline getirmiş sanki açlığınında farkında değilse huzursuzlanmaz belki...geçen aylarda ayda 600-800 gr bu aylardan sonrada ayda 500 gr kilo alımı normalmiş ordanda kontrol edebilirsin bence

ha bide kaşık maması almıyosa bebelac irmikli ballıyı arkadaşlar çok methediyodu bebekleri severek yiyomuş ben denemedim..bebelacın sitesinde iştahsız bebeklerl için mamalar var bi bak istersen

Miray şimdiye kadar verdiğim şeylerin hepsini severek yemişti,ama bugün nolduysa sabah elmasuyu verdim,yüzünü ekşitti ve asla ağzını açmadı,yemedi,sonra sütlü pirinçli kaşık maması verdim,onu da yemedi.Dün Hero dan gelen sütlü pekmezli kaşık maması vermiştim,onu sevmemişti,acaba ondan mı diyorum,kaşığı görünce ağzını açan çocuk bugün ağzını açmadı hiç.

ha bide kaşık maması almıyosa bebelac irmikli ballıyı arkadaşlar çok methediyodu bebekleri severek yiyomuş ben denemedim..bebelacın sitesinde iştahsız bebeklerl için mamalar var bi bak istersen

teşekkürler canım bide onlara bakalım.salı günü kontrolu var bakalım ne dicekler inşallah kilo almıştır bizim yaramaz

teşekkürler canım bide onlara bakalım.salı günü kontrolu var bakalım ne dicekler inşallah kilo almıştır bizim yaramaz
inşallah cnm kilo almıştırda annesini üzmez yaramazzgamyoncuiremsu

rosemary günlük menün süper benimkine benziyo:) ohhh afiyet olsun yavruya
saol çiçek teyzesi yesinlerde büyüsünler dimii,,,gerçi taşımak zor oluyo artık bide pusetin ağırlığı ekleniyoo yürüselerde kollarımız dinlense yaa kas yaptım walla...Çok üzgünüm çoook

Rosemaryy sen ne çok şey yediriyosun. Benim oğlum 14 nisan doğumlu ve şuana kadar sadece anne sütü aldı. Yeni yeni şeftali ve havuç suyuna başladık. Doktor kilosu normal dedi. Acaba benim bebiş aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım valla. :bbo:CADIARZU

kiloa alımı normalse aç kalmıyprdur. bende sadece anne sütü veriyorum. arada meyve püresii 2 kere çorba verdim daha.. ama buaydan itibaren iiden iyiye artırmam lazım kaşıkla yemeyi öğrenmesi için.. bide aç olsa biliyosunki kimse susturamaz kuzucukları...

bizim de bugün kontrolümüz vardı bebişim 8.950 kg 67 cm olmuş doktor teyzesi kızımı şişman buldu senağlama
az yedir dedi ama nası yapçam bilmiyorum iştahlı yemeğe düşkün fazlası da zarar

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm sadece anne sütü alan bebekler 6.aydan sonra ek gıda almaya başlıyo ama bizimki mama ve anne sütü aldığı için doktorumuz önerdi bu yediklerini...

kızlar biz de dün gittik kontrole. selen 8600 gr ve 69 cm olmuş
dr bir sürü şey söyledi ama onları da dr ne dedi bölümüne yazayım

benim oğlum da rosemaryninki gibi beslenio normali bu aslında düzene bu şekilde oturuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…