- Konu Sahibi gulshenidil
-
ha bide kaşık maması almıyosa bebelac irmikli ballıyı arkadaşlar çok methediyodu bebekleri severek yiyomuş ben denemedim..bebelacın sitesinde iştahsız bebeklerl için mamalar var bi bak istersen
inşallah cnm kilo almıştırda annesini üzmez yaramazzgamyoncuiremsuteşekkürler canım bide onlara bakalım.salı günü kontrolu var bakalım ne dicekler inşallah kilo almıştır bizim yaramaz
saol çiçek teyzesi yesinlerde büyüsünler dimii,,,gerçi taşımak zor oluyo artık bide pusetin ağırlığı ekleniyoo yürüselerde kollarımız dinlense yaa kas yaptım walla...Çok üzgünüm çoookrosemary günlük menün süper benimkine benziyo:) ohhh afiyet olsun yavruya
cnm oğlum sabah uyanınca 150 cc mama 3 saat sonra pirinçli muhallebi (80 cc sudan hazırladığım) aradaöğün meyve (rendelenmiş armut veya şeftali veya suları) muhallebiden sonra anne sütü 140 cc kadar 3 saat sonra sebze püresi sonra yine mama 150 cc en son gece yatarken 8 sularında gece tahılı veya pirinçli muhallebi yiyoo..gece 1 gibi uyanıp 120 lik anne sütü sonra bi kere daha uyanıyo ne kadar yerse artık bazen uyuyakalıyo çünkü ...bizimkinin günlük öğünleri genelde böyle cnm
Rosemaryy sen ne çok şey yediriyosun. Benim oğlum 14 nisan doğumlu ve şuana kadar sadece anne sütü aldı. Yeni yeni şeftali ve havuç suyuna başladık. Doktor kilosu normal dedi. Acaba benim bebiş aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım valla. :bbo:CADIARZU
Rosemaryy sen ne çok şey yediriyosun. Benim oğlum 14 nisan doğumlu ve şuana kadar sadece anne sütü aldı. Yeni yeni şeftali ve havuç suyuna başladık. Doktor kilosu normal dedi. Acaba benim bebiş aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım valla. :bbo:CADIARZU
kızlar biz de dün gittik kontrole. selen 8600 gr ve 69 cm olmuş
dr bir sürü şey söyledi ama onları da dr ne dedi bölümüne yazayım
kızlar biz de dün gittik kontrole. selen 8600 gr ve 69 cm olmuş
dr bir sürü şey söyledi ama onları da dr ne dedi bölümüne yazayım
maşallah selene canım....
kilosu ve boyu çok iyi....
Maşallah Selen 'e,tombiş tombiş ,oh ne güzel!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?