2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

eyşancım bnmki 8.400 evet normal ama iştahı kapandı resmen
yani 1 ayda 250 gr. alıyo 500 gr .alması gerekirken
bende kilolu olmasını istemiyorumda
iştahı kapanmasın istiyorum

yok arkadasim bu aylardan sonra ne alirsa sukredeceksin kim demis 500gr almasi gerek diye benim doktor bu donemden sonra duraklama devresi baslar sabredeceksin aryik diger aylar aldiginin 5te biri kadar dahi alamaya bilir demisti

bosver sordun mu sen babasi nasilmissiniz onun kadarken sor bak 2nizden biri muhakkak oledir istah sinir bozuyo evet bende o durumdan muzdaribim buyuk 3/5 yasinda hala istahsiz ne yapacaksin caresi istah surubu ama hayatta vermem zayif olsun ne olacak

arkadaşım bu polen nerde satılıyor alayım ya iştahı açılsın
7 800 gr 8 aylık

maşallah bütün kuzulara..
benimki de 11 kilo 72 cm..azcık kısa mı ne kız çocukları nasıl ki bu ayda bi bakayım :)

dün 9 aylık olduk bugün hastaydık doktora gittik
10kg 77 cm
bir yaş kilosuna gelmiş dedi bende biraz daha vardı dişler çıkarken gitti deyince iyi olmuş dedi.
ama babaannemze göre hala zayıfız:))

Dilek maşallah Demir'e,boyu baya uzun ya,kilosunu belli etmiyordur belki.Babaannelere neyi beğendiriyoruz ki)

Geçmiş olsun bu arada,umarım önemli birşey yoktur.

Dilek maşallah Demir'e,boyu baya uzun ya,kilosunu belli etmiyordur belki.Babaannelere neyi beğendiriyoruz ki)

Geçmiş olsun bu arada,umarım önemli birşey yoktur.
teşekkür ederiz teyzesi abla okludan alıyo geliyo hastalıkları sonra demir öksür hapşur uğraştırıyo bizi bi yandanda diş çıkarıyo.
dediğin gibi demirin boyu doktoruna göre maksimumda olduğu için oğluş manken gibi ince görünüyo 10 kiloyla.tabi babaanne yumuk yumuk göremeyince zayıf diye takıyo ama ben onu takmıyorum heheh

Tuna 9 aylık 9.200 gr boy 69 cm. 3 ayda sadece 2 cm uzamış oğlum. Miniş diye diye miniş mi olacak ne. 3 ayda 2 persantil kaybetmiş. Devam ederse tetkik edilecek.

Tuna 9 aylık 9.200 gr boy 69 cm. 3 ayda sadece 2 cm uzamış oğlum. Miniş diye diye miniş mi olacak ne. 3 ayda 2 persantil kaybetmiş. Devam ederse tetkik edilecek.

oyyy yerim ben o miniş tunayı
özledim valla.
babayı ziyarete gelmiyo musunuz biraz sevsek mavişi.
feride buarada bişey sorcam tunanın boynuna kullandığın kremin adı neydi
sidalın kolunda da müzmin bir pişik var ondan kurtulmak istiyoruz.

Yok canım babamız geliyor 2 haftada bir. Ama gelirsem ararım mutlaka.
Travazol krem canım.
Demir'e de maşallah. Yürüyor mu?

Yok canım babamız geliyor 2 haftada bir. Ama gelirsem ararım mutlaka.
Travazol krem canım.
Demir'e de maşallah. Yürüyor mu?
yok canım nerde yürümek poposunu bile kaldırmıyo çok gerekmedikçe tembel.
yere koyuyorum emeklesin uğraşsın diye kaplumbağa gibi kendini ters çevirip yalandan öksürmeye başlıyo alana kadar.

benım kuzum zayıflamıs cok üzüldüm ama babası bıraz moral verdıde duzeldım
herhalde bu ay cok hareketlı oldugundan emekleme oturup kalkma sıralama yüzünden kılo almadı bıde ustune 200 gr verdı
13 aralıkta 73 boy 10.200 gr dı
13 ocakta 75,5 boy 10.000 gr dı

kendı kendıme kızıyorum o kılo almayınca
su aralar sık sık hasta oluyoruz belkı ondandır
bı duzelsek kuzum iyileşse toparlıcak
allah kuzularımza saglık versınn

biz dun 10 aylik olduk
kilomuz 11500gr
boyumuz 78cm
bas cevresi 47.5
ama simdi grip oldu ikiside ogullarimin o yuzden zayiflayacak gibi sanki bi gecede fark etti zaten

merhaba herkese...benim moralim çook bozuk benim oğlum 2 haftada 1 hasta ve çook zayıff 7.350 ve 69 cm düşünün doktor tam 21 tane tahlil istedi bi nevi check up kilo almama sebebleri araştırılıcak büyüme hormonlarımı yetersiz bilmiyorum en çok ondan korkuyorum zayıf olduğu için bağışıklık sistemide çok zayıf ağlayıp duruyorum

cnm bozma moralını tahililer temiz cıkar inş hasta olmasında kilosu az olsun.
bende bu kılo işine canımı cok sıkıorum ama inan ki boşuna galiba
kilolu cocuk sağlıklı cocuk demek degıldır bılıyorsun
bebişine çok gemıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…