2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

bizm bugun vardı kontrol
kilo 9.600 boy 71 baş çevresi 41 maşşalh diger gelişmelrimzde güsel konşma oturma hafif sıralama ayakta durabilmee

tüm bebişlere maşşallh rabbm hastalık vermesin kilo dedigin nedir ki yarında çıtı pıtı kız olsn diye çabalarız
erkekk bebişlerimz içinde sütun gibi delikanlı olsn derizz

bizim tombul sosis 11500 olmuş boy 75 cm yani son 2 ayda 1 kilo almış. aslında kontrole gitmicektik ama öksürüyo hafif diye gittik ölçümleri de yapıldı bu arada.

bizim tombul sosis 11500 olmuş boy 75 cm yani son 2 ayda 1 kilo almış. aslında kontrole gitmicektik ama öksürüyo hafif diye gittik ölçümleri de yapıldı bu arada.

çiçek ya nasıl yapıyosun anam ne yediriyosun yaa
bizimki 2 ayda sadece 500 gr aldı
banada söle şu işin sırrını
erkek bebekler yaşlarında 10.500 kilo olurmuş
maşallah cancanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bizm bugun vardı kontrol
kilo 9.600 boy 71 baş çevresi 41 maşşalh diger gelişmelrimzde güsel konşma oturma hafif sıralama ayakta durabilmee

biz bu gun 9ayi devirdik boy 77cm kilo 10.800gr

maşallahhhh bebişlerimizeee

hayatım normal deil işte o kdr kilolu olmaları aslnda o yüzden çok sevinemiyorum ben. özel birşey yapmıyorum ama bu çocuk başlarda ne yazıkki mamayla çok kilo aldı mamayı 2 kez içio şuan ama hala alıo kiloları bi de iştahı yerinde ayıcığın. Demir sağlıklı ya kilo aldırıcam diye uğraşma çok da iyi bişey deil kilolu çocuk ama bi tüyo veriim seven seas in bebekler için portakallı bi multivitamini var o acaip iştah açıo ben veriodum sırf bu yüzden vermiyorum. onu verdiğim gün çılgın gibi yemek yiyo çocuk

çiçek şu fazla kilodan bende şikayetçiyim.3 günde bir mama veriyorum o da bir kere.goldengoat diye bi marka keçi sütünden.çokmu yağlı dicem ama dediğim gibi sadece 3 günde bir.bende polen katıyordum 3-5 tane kahvaltısına.bağışıklık içindi niueyim ama iştah a.çıyormuş.bıraktım.
yürümeye başlamasını bekliyorum.umarım forma girer.taşımak çok zor kucakta paşamı

kızlar bu aylarda kılodan korkmayın sıze sper bı ornek vereyım arkadasın oglu yasında 17kıloydu mamayla yurudukce gıttı kılo falan yok sımdı 3yasında hala 18kılo
korkmayın gıdıyo ama 2yasında hala cok ıstahlı ve kılolu ıse doktora bas vurulmalı
o kılollar boya gıdecek

senınkıde cok guzel almıs kılosunu bence cok normal senınkı nıye sıkıyosun canını
ve onlarınkı cok kılollu normal olan senınkı
doktorlar artık zayıf bebek gorunce sevınıyolar valla

eyşancım bnmki 8.400 evet normal ama iştahı kapandı resmen
yani 1 ayda 250 gr. alıyo 500 gr .alması gerekirken
bende kilolu olmasını istemiyorumda
iştahı kapanmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…