- Konu Sahibi gulshenidil
-
bizim tombul sosis 11500 olmuş boy 75 cm yani son 2 ayda 1 kilo almış. aslında kontrole gitmicektik ama öksürüyo hafif diye gittik ölçümleri de yapıldı bu arada.
bizm bugun vardı kontrol
kilo 9.600 boy 71 baş çevresi 41 maşşalh diger gelişmelrimzde güsel konşma oturma hafif sıralama ayakta durabilmee
biz bu gun 9ayi devirdik boy 77cm kilo 10.800gr
bizim tombul sosis 11500 olmuş boy 75 cm yani son 2 ayda 1 kilo almış. aslında kontrole gitmicektik ama öksürüyo hafif diye gittik ölçümleri de yapıldı bu arada.
çiçek ya nasıl yapıyosun anam ne yediriyosun yaa
bizimki 2 ayda sadece 500 gr aldı
banada söle şu işin sırrını
erkek bebekler yaşlarında 10.500 kilo olurmuş
maşallah cancanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayatım normal deil işte o kdr kilolu olmaları aslnda o yüzden çok sevinemiyorum ben. özel birşey yapmıyorum ama bu çocuk başlarda ne yazıkki mamayla çok kilo aldı mamayı 2 kez içio şuan ama hala alıo kiloları bi de iştahı yerinde ayıcığın. Demir sağlıklı ya kilo aldırıcam diye uğraşma çok da iyi bişey deil kilolu çocuk ama bi tüyo veriim seven seas in bebekler için portakallı bi multivitamini var o acaip iştah açıo ben veriodum sırf bu yüzden vermiyorum. onu verdiğim gün çılgın gibi yemek yiyo çocuk
çiçek şu fazla kilodan bende şikayetçiyim.3 günde bir mama veriyorum o da bir kere.goldengoat diye bi marka keçi sütünden.çokmu yağlı dicem ama dediğim gibi sadece 3 günde bir.bende polen katıyordum 3-5 tane kahvaltısına.bağışıklık içindi niueyim ama iştah a.çıyormuş.bıraktım.
yürümeye başlamasını bekliyorum.umarım forma girer.taşımak çok zor kucakta paşamı
çiçek ya nasıl yapıyosun anam ne yediriyosun yaa
bizimki 2 ayda sadece 500 gr aldı
banada söle şu işin sırrını
erkek bebekler yaşlarında 10.500 kilo olurmuş
maşallah cancanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?