2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

niye üzülüyosunuz ya ne güzel tombik tombik asıl biz üzülelim çünki arkadaşın dediği gibi yürümeye başladımı hiç alamıcak kilo(((
bize yaptığı aşı synhex diye bi aşı dışardan aldırdı.rutin aşıların arasında değil sadece not olarak düşmüş aşı kartınane ki acaba?? bugünde gittim halbuki dr. niye sormadım ya.
işitme testi istedi bizden onu yaptırıcaz

öfff utanıyorum yazmaya ama benim danam 7 ay 1 haftalık kontrolünde 10500 gr 72 cm çıktı. Dev bebek mi bu yaaa

ehehe yine aynılar ama güldüğüme bakma hala kilo almasına siinir oluyorum durdun artıkk..emeklesin yürüsün tamam yürümesin erken ama aslında hareketleride çok arttı ama zamanında ööle çok almış ki şimdi az da alsa çook oluyo toplamda

kimi çok alıyo diye kimi az alıyo diye üzülüyo
bizde az kilo alanlardanız
eymen bu ay iyi almış eeeee olsun artık sünnetimizide olduk alıyoruz yavaş yavaş
bukontrolde[ 10 gün oldu] 7.700 kilomuz boyumuzda68 biraz minyonuz ve çoooook hareketliyiz
sürünmeyede başladık daha kilo milo kalmaz zor bela aldıgımızıda veririz

kızlar mşallah deyın de en şişko benımkı galıba
6. ay 5 gunlukken 72 cm boy 9500 kg ama kılosunu gostermıo
ben tombişimin halınden memnunum.
zaten yurumeye baslayınca kılo falan da kalmz

kızlar mrb beni hatırladınız mı benim başım kızla dertte kilo almıyor biz 8. ayı bitirdik kilomuz 6300 gr boy 69 cm baş 41.7 cm kilo icin herşeyi denedik tombiş anneleri siz ne yapıyorsunuz

kızlar mrb beni hatırladınız mı benim başım kızla dertte kilo almıyor biz 8. ayı bitirdik kilomuz 6300 gr boy 69 cm baş 41.7 cm kilo icin herşeyi denedik tombiş anneleri siz ne yapıyorsunuz

canım bişey yapmadım ben özellikle... bakıcımız saolsun güzel bakıyor.. çorba, meyve,, falan iştee. hala anne sütü de alıyorr

sağlıklı ise kafana takma...

arı poleninin iştah açtığını okumuştum.bağışıklığada iyi geliyor.2-3 tane atarsanız yediklerinin içine belki faydasını görürsünüz.

canım benim bebişimde minyon..bu aralar geceleri süt vermeye başladım ve faydasını gördüm..zaten diş çıkarma arefesinde olduğu için kendisi sürekli uyanıyor..ben de hemen süt veriyorum..ayda 300 gr alan bebek şu an 500 gr yakın aldı bu ay ve ben çok mutlu oldum...bi de ceviz ve tereyağı vermeye başladım bebeğime..belki bunlar da etkili oluyordur.

tuana bu ay 8 ayı bitirdi.kilo çok düşük yine 300 gr almış
7 800gr boy 71 baş çevrsi 44
allaha şükür sağlıklıyız 2.dişimizde patladı

kızlar benim oğluşumunda boy 68 cm kilo 8,100 gram 7, ay kontrolü ama boy ölçüsünü yanlış aldı dr. çünkü ayağını düzeltmedi. ayağı havadayken aldı öçümü uyardım boy ölçümü yanlış çıkabilir takılmayın dedi uyuz ya

bu ay bütün bebişler az kilo almış demek bizde de aynı durum 8.500 kilo boyumuz da 71,5 cm oldu..... bebişlerimizede maşallah....

canım sabah kahvaltısına 1 ceviz ez ayrıca çorbalarına unla tereyağını kavur koy hem daha lezzetli olur hem daha kalorili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…