- Konu Sahibi gulshenidil
-
öfff utanıyorum yazmaya ama benim danam 7 ay 1 haftalık kontrolünde 10500 gr 72 cm çıktı. Dev bebek mi bu yaaa
kızlar mrb beni hatırladınız mı benim başım kızla dertte kilo almıyor biz 8. ayı bitirdik kilomuz 6300 gr boy 69 cm baş 41.7 cm kilo icin herşeyi denedik tombiş anneleri siz ne yapıyorsunuz
canım benim bebişimde minyon..bu aralar geceleri süt vermeye başladım ve faydasını gördüm..zaten diş çıkarma arefesinde olduğu için kendisi sürekli uyanıyor..ben de hemen süt veriyorum..ayda 300 gr alan bebek şu an 500 gr yakın aldı bu ay ve ben çok mutlu oldum...bi de ceviz ve tereyağı vermeye başladım bebeğime..belki bunlar da etkili oluyordur.kızlar mrb beni hatırladınız mı benim başım kızla dertte kilo almıyor biz 8. ayı bitirdik kilomuz 6300 gr boy 69 cm baş 41.7 cm kilo icin herşeyi denedik tombiş anneleri siz ne yapıyorsunuz
kızlar mrb beni hatırladınız mı benim başım kızla dertte kilo almıyor biz 8. ayı bitirdik kilomuz 6300 gr boy 69 cm baş 41.7 cm kilo icin herşeyi denedik tombiş anneleri siz ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?