2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

günaydın herkezlere ..... 1. ayında gittiğimiz kontrolünden sonra dr. 1 hafta sonra bizi kilo kontrolüne çağırdı 1 hafta önce 4.050 olan zeynep hanım 4.350 kilo olmuş doktor amcası çok beğendi anne sütünü yeterince alamadığını tekrar sölediğimizde gayet iyi olduğunu nasıl besliyorsak aynı şekilde devam etmemizi ve mümkün olduğunca anne sütünüde ağırlık vermemizi söledi ..... (maşallah kızıma)

maşallah canım kızına..sadece anne sütü ile mi besliyosun canım ya..benim oğlum biraz az kilo alıyo merak ettim.

maşallah canım kızına..sadece anne sütü ile mi besliyosun canım ya..benim oğlum biraz az kilo alıyo merak ettim.

malesef canım doğduğu günden beri aptamil 1 kullanıyoruz benim sütüm gelmedi 4 gün sonrasında da ateşli hastalık geçirdim gelmeye çalışanda azaldı iyce ateşlenincede veremedim zaten şimdi sütüm var ama bebeğe yetmiyor mama takviyeli anne sütü veriyoruz ...

sinemsin aynı şeyi yaşamışız doğumda sonra bende ateşlendim antibiyotikten sonrada süt kesildi
bizde aptamil1 destekli besleniyoruz tabiiki anne sütüne de devam devamlı emiyoruz da bu şekilde can bey sağlıcakla büyüyo

Ben de sizdenim.Bebeğim doğumdan 3 hafta sonra hala aynı kiloda kalınca mama verme diyen doktora rağmen biz de aptaml 1' başladık.Sonra da doktoru değiştirdik:))

tamam herşeyin doğalı güzel ama süt yoksa da insan kuzusunu nasıl aç bırakır bunu bizden nasıl bekliyolar anlamıyorum valla umrumda değil benanber oğlum çook sağlıklı hatta 3 gündür gülüyo bile bize. kilosuda süper iştahı da yerinde. ben hiç süt emmeden büyümüşün grip bile olmam gayet de atletik yapılıyım 19 litrelik damacanaları kaldırıorum hiç de kırılgan bi yapım yok. herşeyi de anne sütüne bağlamamak lazım

Tabi canım keyfimizden vermiyorum da.Hem emzirmek çok daha kolay geliyor bana.Gecenin bir yarısı önce emzir, sonra git mama hazırla hiç işime gelmiyor ama ne yapayım yok.Takılmıyorum artık buna.Bu arada Can'a maşallah:))

İdİl ......................3250.....................3060......................49......4100..........53.5
melİs................... 3700....................3400......................48......4150..........55
ceren................. 1070....................1610 ......................36......3100...........49
reha.................... 3200....................3200......................52..... 4900...........54
duru.................... 3740...................... ..........................51.....4450........... 53
zeynep sude...... 2920.................................... .............48.....4050.......... 55
yahya can.......... 3200................................. ............... 48.....4550.......... 55
ÇaĞan tuna...... ..3850......................3850.... .............. .50.....4200.......... 55
zeynep................2950........................ ....................... ..51.....4310..........54
ela......................3010.................... 2790.....................48.5.....3700.........51.
emir kağan..........3750................... 3400.......................51.... .4300.........53
Emir.............. 3350................... 3250.................... .51......3900........ 54
egehan........... 3450...................................................52......4850.........54

sağol şekercim can coştu çok iştahlı maşallah utanmasa bizi yiicek:)

benanber kesinlikle doğru söylüyorsun bizim içinde zor ama yapacak pek bişey yok bu bebekler beslenip büyüecek bir şekilde çiçek bende artık doktoru pek takmıyorum mamaya devam nihayetinde kısa süre sonra çalışmaya başlıycam bu çocuk önünde sonunda biberona alışacak yeterki meme emiyormu anne sütünü azda olsa olanı alıyor mu alıyor bende elimden geleni yapıyorum verebilmek için ama çocuğu aç bırakmayı düşünemem

kizlar merhaba bayagidir giremedim kherkeslerden koptum valla bende yabanci oldum sizlere
neyse biz gectigimiz persembe 2ayi bitirdik 3asi yaptilar biri omuzundan 2si dizlerinden ates yaapr deiler ama yapmadi sukur kilomuz iyi valla 6300gr cikti boyumuzda 58cm ama boy kesin degil hemsire ortalama karar veriyoruz dedi yani olcuyorlar ama tam degil
reha nin herseyi guzel simdilik ilk ogluma gorede cok uslu babasiyla sasiriyoruz valla nasil bebek bu diyoruz sonunda ben nazar vurcam bebemede baslayacak ciglamaya ALLAH korusun
ALLAH HEPINIZIN BEBELERINE HAYIRLI UZUN OMURLER VERSIN INSALLAH

Burayla kımse ılgılenmıyor sanırım zaten zamanlarda sankı ben yazıp ben okur gıbı oldum

kızlar biz 2.ayımızın içindeyz karma aşımızıda olduk aşı vurlurken ben tutamıyorum içim yanıyoo .
kilosu 5.70gr olmş boyuda 60sn

MERHABALAR ...... bizde cuma günü kontroldeydik (diğer konuda da yazmıştım bizim bebek egzaması olmuştu yüzümüz ilaç bitimin de kontrole gittik) zeynep sude 5.080 gr olmuş 57 cm boyu olmuş yüzümüzdekiler geçtiği için ilacımızı bıraktık mamamızı bölerek verdiğimi söledim kutu arkasında yazan ölçülere göre veremediğimi çünkü fazla geldiğini belirttim hiç problem yok dedi onlar ortalama değerlermiş bebeğinizin aldığı kadarını verin dedi 2 hafta boyunca kakasını 3 gün aralarla yapıyordu bazen 4. gün yapıyordu problem olmadığını bunun normal olduğunu söledi aptamilin conformili önerdi işte böle arkadaşlar .....

tüm bebişlere MAŞALLAH ,canım milupanın conformilini dikkatli kullanın bizim bebişe dokundu felakat ağrı yaptı ve cırcır yaptı hemde 1günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…