2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

hem mama hem meme veren anneler, öğünleri nasıl ayarlıyorsunuz? bir sefer mama bir sefer meme mi? önce meme arkasından mama mı?

hem mama hem meme veren anneler, öğünleri nasıl ayarlıyorsunuz? bir sefer mama bir sefer meme mi? önce meme arkasından mama mı?

ben iki göğsümde boşalana kadar meme veriyorum doymassa 90cc mama yapıp veriyorum onunda içtiğini içiyor içemediği çöpe

bizde bugun kontroldeydik...........

59 cm

kilosu 4,600 den 5,800 gr olmuş
25 günde maşallah ogluşuma

kızlar benım oglusum bugun 1 aylık oldu. burda yazılanlara bakılınca normal gıbı ama bı kac arkadasım hıc kılo almamıs dıyor çok üzüldüm

dogum kılosu 3600 suanda 4650

sutum yaramıyormu yoksa bakamıyormuyum bebegime

ya şu insanları hiç anlamıyorum,hepsi dr. hepsi hemşire,ebe,herşeyi biliyorlar maşallah.Canım bence kilosu gayet iyi,ayda 1 kg almış,bu da çok iyi,daha ne olacakmış ki?hiç canını sıkma,bizim kız da 1kg almıştı 1 ayda,kontrolde dr umuz gelişimi çok iyi dedi.

Bizde bugün doktordaydık Demir 6000 gr olmuş. boyuna bakmadılar bugün 52 günlüğüz tam iki ayı dolduğunda bakalım dedi doktor.

bencede anne sütüyle ayda 1 kilo mükemmel ...
benim sütüm 20 günden sonra geldi o yüzden ilk ay sadece 150 gr aldı. ona bile doktor "normal böyle şeyler olabilir "dedi yeterki kilo kaybetmicekmiş .....ylnız dedi... 2. ay en az 500 gr almış olması greekir dedii

yahu kızlar ben bi türlü şu sizin yaptığınız şukadar ay şu kadar haftalık şekillerinizden yapamıyorum

yardım lütfen tickerfactory den yapmaya çalıştım ama olmadı
adım adım bana yazan birisi olursa sevinirim..

çok beceriksiz hissediyorum kendimi :)))

OĞlu olanlar sÜnnetını ne zamna yaptırmayı dÜŞÜnÜyorsunuz........

Bıde yarı sÜnnetlı doĞan avr mı varsa bakımını nasıl yapıyorsunuz

ben doğumdan hemen sonra yaptırdım 3 günde iyileşti minik pipicik

yaaaaa gercektenmi en iyisi biliyormusun keske bende ole yaptirsaydim gerci gec sayilmaz simdi mi yaptirsam izne gitmeden
bizim bide 3yasinda abimiz var o ne olacak bilmiyorum 2yasindan sonra uzmanlar yaptirmayin 5yasini bekleyin diyorlar am kaynanamin 6oglu var hepsini 3-4 yasinda yaptirdim birsey olmadi diyor amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn hersey bi dert dusunmekten kendimi 10 yas yasli hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…