2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

tüm bebişlere maşallah ,canım milupanın conformilini dikkatli kullanın bizim bebişe dokundu felakat ağrı yaptı ve cırcır yaptı hemde 1günde.

canım saol uyarın için valla ben zaten conformili gece veriyorum çünkü gece mamadan hemen sonra uyuduğu için gazımızı çıkartamıyoruz sonra sabah çok rahatsız oluyor gündüz normal aptamil 1 veriyorum şimdilik sorun yok çok şükür ...

cnm bizede aptamil 1 çok gaz yaptı conformil kullanıyoruz biri iyi gelmiyosa diğerini deniycez her bebek farklı sonuçta...ama sen şanslıymışsın 2 mamayı karıştırma bebeğe iyi gelmiyo diyolar yani sindirim sistemini bozabiliyormuş iyi sende bişey olmamış

ben hemen olabileceğini bilmiyordum sünnetin.. ama bende uzamışl sarılıkla başım beladaydı sütüm gelmiyordu inanın sünnet olayı aklıma bile gelmedi..

acaba şimdi yapsam sıcaklar etkiler mi gün aşırı banyo da yaptırmaya başlıcam bunların bi yan etkisi lur mu acaba

ya 3-4 gün yıkamayıverirsin zaten sünntetli pipinin bakımı bebeklerde çok kolay her alt deiştirrken bepanten sürüp minik parça gazlı bez koyup üzerine öyle bezi kapatıosun birkaç gün bu bööle devam edio zaten hemen iyileşio

iki mamanın karıştırılmamasını bende duymuştum canım ama sanırım orada kasıt farklı markalar örneğin bebelac denemek istedim tadını çok sevdi ama çok gaz yaptı aptamille birlikte kullanamam direk aptamile döndük eczanede alırkende sordum bir problem olmaz dedi karıştırmanda aynı içerikliler dedi 3 gün oldu karıştırmaya başlayalı şimdilik bir problem olmadı

kızlar normal dediniz bıraz rahartladım bakalım 2. ayda ne kadar olacak bizim prens

Son düzenleme:
benim oğlum 3400gr doğdu bir aylıkken gittik 4300gr olmuş bende sadece anne sütü veriyorum doktorda başka bişey verme dedi.
büyüdüklerini görmek ne güzel değilmi..

kızlar 2 aylık olduk biz 3200gram 48 cm doğduk 1. ayda 4450gram 55 cm dik şimdi 2. ayda 6080 gramız 58 cm olmuşuz ohh tombik tombikiz:) mama şişirdi biraz ama olsun

Son düzenleme:
kızlar 2 aylık olduk biz 3200gram 48 cm doğduk 1. ayda 4450gram 55 cm dik şimdi 2. ayda 6080 gramız 58 cm olmuşuz ohh tombik tombikiz:) mama şişirdi biraz ama olsun

maşallah oğluşuna canım.
korkma çok kilo almış obez olmuş falan sanma
kilosu gayet iyi bizim demir beyde aynı oda sadece anne sütüyle
yani can alması gerekeni almış annesi sakın mamasını kesme kuzumun.
erkek adam canım biraz iri olsundelikafaduldendelikafadulden

maaşallah bebişine iyi bakmışsın ,alkisalkisalkis darısı başımıza bakalım inşallah bizimkinin de gelişimi iyidir

sağolun kızlar ben acaba çok mu şişirdim diyorum ya bööle giderse nolucak zararı yok mu kızlar

canım korkma zaten ilk dört ay çok hızlı kilo alıp büyüyolar
üstelik sürekli kontrolaltında bu sıpalar.
bişey olsa doktor diyete sokuyo
geçen sağlık ocağında bi bebek vardı 8 kiloydu doktor mamasını falan değiştirtti.

sağolun kızlar ben acaba çok mu şişirdim diyorum ya bööle giderse nolucak zararı yok mu kızlar

yok canim istahi varki kendisi reddetmeden yiyor ne guzel masallah,hem zayif bebek bakimida zor oluyor ,hemenceikde hasta oluyor birde beslenmeside problemli oluyor,benim böyle problemim var ne yazikkisenağlama,karni ac olsada pek istahi yok ,bir kac cekdikden sonra miz mizlanarak kandirarak zorluyorum ama nafile,kafasini yanlara cevirerek agliyor mirinkirin ediyor,yani normal icemiyor söyle istahli sekilde,:1no2:

Oyyyyy yerim ben Can bebeği,maşallah ona! annesi de iyi bakmış ona da maşallah!!!

teşekkürletr teyzesi:)

anladım inşallah öyle bişey olmaz valla:)

ayyy canım o da zor ya Allah kolaylık versin umarım iştahı açılır bir an evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…