- Konu Sahibi gulshenidil
-
hımmm bak bunu bilmiodum dilekcim ama doktor korkmamanı söylediyse haklıdır bi internetten araştır istersen canım
hımmm bak bunu bilmiodum dilekcim ama doktor korkmamanı söylediyse haklıdır bi internetten araştır istersen canım
bizim kızın bıngıldağınada ocaktaki hemşireler taktı ama doktor normal diyo
benim bi arkadaşımın kızınınki hiç yoktu problem olmadı
bıngıldağın açık ya da kapanmış olması bizim anlayacağımız birşey mi,ben arada bir yokluyorum hafifçe,yumuşa ve içe göçüyor.Bizim Dr.umuz sanki hiç bıngıladağa bakmadı şimdiye kadar,ya da ben mi farketmedim ki?Ama her seferinde baş çevresini ölçüyor.Bir dahakine ben de bununla ilgilşi sorayım bari?
henüz bişey olmamış ama erken kapanması tehlikeli olduğu için açıklığının 1 cm kalması canımı sıktı. normal dedi ama daha büyük bebeklerinki bile 3 cm olunca soru işareti oluyo işte.
canım korkmana gerek yok, zaten 3-18.aylarda kapanır yani kimi bebekte 3.ayda kiminde 18 .ayda .başka bebeklerle kıyaslama dr normal iyorsa için rahat etsin, benim oğlumunda kapanmak üzere D vitaminini kesmedim
--------------------------------------------------------------------------------
bir de bu var:
doğum 3340
1 ay 4100
2 ay 5900
3 ay 7900
4 ay henüz bilmiyorum.15 gün önce gittiğimde 8300 dü....
kızlar sadece anne sütü vererek mi bebekler bu kiloda oldu hepsine maşallah kuzulara
biz kontrolden geldik can bey 3 aylık 7600 gram 64 cm yuhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?