2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

hımmm bak bunu bilmiodum dilekcim ama doktor korkmamanı söylediyse haklıdır bi internetten araştır istersen canım

bizim kızın bıngıldağınada ocaktaki hemşireler taktı ama doktor normal diyo
benim bi arkadaşımın kızınınki hiç yoktu problem olmadı

bıngıldağın açık ya da kapanmış olması bizim anlayacağımız birşey mi,ben arada bir yokluyorum hafifçe,yumuşa ve içe göçüyor.Bizim Dr.umuz sanki hiç bıngıladağa bakmadı şimdiye kadar,ya da ben mi farketmedim ki?Ama her seferinde baş çevresini ölçüyor.Bir dahakine ben de bununla ilgilşi sorayım bari?

hımmm bak bunu bilmiodum dilekcim ama doktor korkmamanı söylediyse haklıdır bi internetten araştır istersen canım

inşallah canım.

bizim kızın bıngıldağınada ocaktaki hemşireler taktı ama doktor normal diyo
benim bi arkadaşımın kızınınki hiç yoktu problem olmadı

doktorda öyle dedi sen şimdi aşıya falan gidince sağlıkocağındakiler heyecan yapabilir
ama çocukta bişey yok baş cevresi normal dedi.

zaten baş çevresini ölçerek takip ediyolar canım bıngıldak 1 cm kalsada çok yavaş kapanarak kafatası büyümesine engel olmaya bilir. yani başçevresini ölçüyosa tamam o kendi bakıyodur arada.

henüz bişey olmamış ama erken kapanması tehlikeli olduğu için açıklığının 1 cm kalması canımı sıktı. normal dedi ama daha büyük bebeklerinki bile 3 cm olunca soru işareti oluyo işte.

canım korkmana gerek yok, zaten 3-18.aylarda kapanır yani kimi bebekte 3.ayda kiminde 18 .ayda .başka bebeklerle kıyaslama dr normal iyorsa için rahat etsin, benim oğlumunda kapanmak üzere D vitaminini kesmedim

canım korkmana gerek yok, zaten 3-18.aylarda kapanır yani kimi bebekte 3.ayda kiminde 18 .ayda .başka bebeklerle kıyaslama dr normal iyorsa için rahat etsin, benim oğlumunda kapanmak üzere D vitaminini kesmedim

ya ben arkadakini 3. ayda tepesindekini 1 yaşına doğru kapanmalı diye biliyodum.
sağol canım umarım dediğin gibidir.

--------------------------------------------------------------------------------

sunseet/sevcan tekirdağ ARDA 18.02.2009

doğum 3800 50CM,
1 aylık 4200 58 CM
37 günlük 5460 58 CM
2 aylık 7000
3 aylık 8000 68cm
çiçek senin için kopyaladım

--------------------------------------------------------------------------------
bir de bu var:

doğum 3340
1 ay 4100
2 ay 5900
3 ay 7900
4 ay henüz bilmiyorum.15 gün önce gittiğimde 8300 dü....

hey maşşallahhhhhhh bizimkine şişko diyodum bi de:) ama yarın doktorumuz var bakalım kaç kiloyuz biz offf 8 kilo olmamıştır inşallah bizimkide korkuyorum

uzun zamandır giremiyorum nete sizlere nasıl imreniyorum ya siz çok hamaratsınız ya ben çok uyuşuğum benim kızda ev işinden kaşlarım bile ormana döndü.neyse..
benim kız 3400 50cm doğdu aslında ilk ay kilosu iyi gidiyordu kızım 20 günlükken sütazaldı mamaya başlandı haziranın 20sinden beride günde sadece 2 3 kez mama veriyorum ikinci ay kilosu 5850 boyu 60cm şu mamadan bi kurtulsam dört gözle bekliyorum ama bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…