2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

kızlar söylemekten utanıorum bebeği 7 kilo civarı olan var mı? ben bi obez mi yetiştiriyorum yoksa

7 kilo civarı derken...? 7 ...900 falan mı çiçek..?kaydirigubbakcemile3
Erkekler de boy kilo oranları biraz daha fazla olabiliyor,ama ben bir arkadaşımın bebeğini görmeye gittim,bizden 15 gün küçük,yani 2,5 aylıktı,elime bir aldım maşallah,baya farkediyordu ,ki,onlar sadece annesütü veriyordu.kemikleri daha ağır oluyor sanırım.Dr.unuz normal diyorsa normaldir canım ya

doktor bişey demiyo olabilir büyüme hızı azalır falan dio acaba doktoru mu deiştirsem diyorum

benim oğlumum kilosuda yaklasık okadar.doktorumuz eger mama verip bu kiloda olsaydı mamayı azalt derdim demişti.sırf anne sütüyle bu kilodaysa bişey olmaz demşti canım.bi arastır istersen interntten falan

SANIRIM ıNSANIN KENDı BBEĞı KENDıNE ŞışKO GÖRÜNMÜYOR,benim de kardeşim diyor habire,bu kız şişko olacak die,aa diyorum kilolu mu sahiden,bide diyor eee abla sen görmüyon mu yanakları!!!

kızlar söylemekten utanıorum bebeği 7 kilo civarı olan var mı? ben bi obez mi yetiştiriyorum yoksa

canım erkek bebeklerin gelişimi daha hızlı oluyo... doğum kiloları bile kızlara oranla biraz daha fazla oluyo benim erkek kardeşim oo çok enterasan bişeydi 6,5 aylıktı abartmıyorum 13,5 kiloydu hatta çocuğa nazar değer diye kimselere gösterilmiyordu ama 1 yaşına kadar sürdü 1 yaşından sonra herşey normale döndü şimdi 20 yaşında ve ailemizin en zayıfı ...... obez felan yetiştirmiyorun canım merak etme ....

benim oğlumum kilosuda yaklasık okadar.doktorumuz eger mama verip bu kiloda olsaydı mamayı azalt derdim demişti.sırf anne sütüyle bu kilodaysa bişey olmaz demşti canım.bi arastır istersen interntten falan

SANIRIM İNSANIN KENDİ BBEĞİ KENDİNE ŞİşKO GÖRÜNMÜYOR,benim de kardeşim diyor habire,bu kız şişko olacak die,aa diyorum kilolu mu sahiden,bide diyor eee abla sen görmüyon mu yanakları!!!

sağolun kızlar ya moralim yerine geldi sayenizde 2 haftadır mamayıda azalttım zaten 5 kez veriorum günde. bakalım gelişmeler ne gösterecek

benim kızımda 2 ay 1 haftalık 6250 kilo çiçekcim geçen bi arkadaşım biraz fazla kilolu değil mi doktoruna bi sorun dedi moralim bozuldu valla

ben mama vermedim hiç anne sütüyle bu kiloda dün tartıldı geçen ay 5200 dü 1 kilo almış çok iyi dedi doktor ters bişe olsa söylerdi

diş çıkartırken zayıflıyor zaten çocuklar çok sıkıntı çekiyorlar bırakalım stoklasınlar :) yinede için rahat etmiosa başka bi doktora danış bizide bilgilendir

kızlar bizde bugün 3.ayımızı doldurduk doktordan şimdi geldik
Demir bey 7260 gr 66 cm olmuş.Sadece anne sütü devam.

kız dilek senin emir de tombikmiş çok sevindim hihahooo tek tombik bizimki deil

valla doktor pek beyendi toramanımı.
şişko demedi boyuda kilosu gibi üst sınırlarda olduğu için güzel gelişmiş dedi.
bizim oğlanlarda benziyo gördünmü.

sadece bıngıldak işi biraz canımı sıktı.
gerçi doktor çok normal 1 cm dedi.
ama yanımızda kuzenimiz vardı o 1 ay daha büyük onunki 3 cm
bende devit3 ü bırakmayı düşünüyorum bu yüzden.
doktor bırakma normal dedi ama bilmiyorum yaa.
bide şimdi ferro sanol başlıyacakmışız tadı berbatmış.
başlayan var mı???

kızım suedanın doğum kilosu 3600 boyu 50 1.ay kilosu 5 kg boyu 54
2.ay 6 kg boyu 58opuyorumnanaktan

mersi teyzişi inşallah bu arada bıngıldağa nolmuş?

henüz bişey olmamış ama erken kapanması tehlikeli olduğu için açıklığının 1 cm kalması canımı sıktı. normal dedi ama daha büyük bebeklerinki bile 3 cm olunca soru işareti oluyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…