- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
kız görünce anne erkek görünce baba diyor
merhaba arkadaşlar.
benim sorum bebeklerinizin kitaplara ilgisi varmı..varsa ne derecede
yırtıyormu,yırtmasa bile buruşturup zarar veriyormu.
yoksa çok severek bakıyormu kitaplarına..
ben kitap kurdu olmasını çok istiyorum..babası amcası çok okurlar..bende okurum ama onlar kadar değilim..ve ikiside gerçekten başarılılar..
kitap alışkanlığı çocukluktan gelir bence,belli bir zamandan sonra alıştırması çok zor olur..kitapları çok sevsin istiyorum ilgi alanına girsin..
şimdilik aramız iyi gibi gözünüyor..resimlerine bakıyor hayvanların seslerini söylüyor..kız görünce anne erkek görünce baba diyor..
7 tane kitabımız var şuan..
sizin elinizde ne tür kitaplarınız var..benim bir tane sesli masal kitabı,3 tane kavramlar,mevsimler,2 tane normal masal kitabı var..bunalrın 3 tanesi kalın yırtılmazlardan.ama artık normal kitaplardan alacağım bundan sonrakileri..
şöyle odasında kitaplığı olsun bir sürü kitaplar rengarenkboshayallersmile
kızıma resimli ve bol doğa ve hayvan resimleri olan kitaplardan aldık, veya değişik aktiviteleri simgeleyen objelerin olduğu kitaplardan. mesela banyo ile ilgili olanlar falan.
her neyse, ben kitaptaki kadın ve erkek objelerinin "anne ve baba " ile nitelendirilmesi konusunda tereddütlüyüm. anne ve baba 1 tane olmalı bence. baktığımızda ya bebek ya da kadın adam diye tanıtıyorum. hatta bi kitapta köpeğe benzeyen bir hayvan vardı. ama gerçekte kediymiş, uzunn zaman köpek havhav diye tanıttım ondan bile pişmanım çünkü çizgifilmi de varmış ve onu izliyo zaman zaman. bence dikkat etmeliyiz bu konuda.vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?