kızlar yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım buraya...ama şimdi yazacaklarım şahsi fikrimdir..kimseyi bağlamaz...ben hediyeleşmeyi çok severim..özellikle de hediye almayı...kime olursa olsun bir hediye alacağım zaman heyecanlanırım, özen gösteririm...biri de bana bir toplu iğne olsun hediye ettiği zaman çok sevinirim...hepimizin imkanları birbirinden farklı...hepimizin zevki, anlayışı, cebindeki parası birbirinden başka...hayatımda hiç hediye ayırdığımı hatırlamıyorum...adı üstünde bu bir armağan..ve kişinin kendi imkanları doğrultusunda...ne olursa olsun o bir hatıra..bizde çekilişimizin ismini "hediyeleşme" koyduk...eğer şöyle olsaydı anlardım...herkes birbirine fisher price marka oyuncak alacak...ya da herkes birbirine mont/palto alacak...o zaman adıyla istenmiş olurdu...hediye olmazdı sipariş olurdu...bu yüzden kimseyi kırmak istemem ama bu yazılanları üzücü ve incitici buluyorum...eğer benim aldığım bir hediyeye böyle aleni rencide edici cümleler yazılsaydı inanın tepkim çok farklı olurdu...bu sebeple asla kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam düsturuyla hareket edip kimseyi incitmeyelim...yoksa herkes biliyor ki bizler burdan birbirimizin ihtiyaçlarını karşılamıyoruz..sadece anı bırakıyoruz...kimseninde bizden gelecek hiçbir şeye ihtiyacı yok çok şükür...ben çekilişlerin devam etmesini ama memnuniyetsizlik duyacak kişilerin de çekilişe katılmamasını uygun buluyorum...