2009 Ekim Anneleri Abur Cuburlara Başladınız mı ???

sevdankara

<Canımsın Oğlumm>
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
826
4
46
Ankara
Selam anneler,,,:79:

sizler kuzularınıza , çikolata,kraker,bisküvi, kek, lokum, şekerleme gibi yiyecekleri yani,
kısacası abur cubur veriyor musunuz???

Selam anneler,,,:79:

sizler kuzularınıza , çikolata,kraker,bisküvi, kek, lokum, şekerleme gibi yiyecekleri yani,
kısacası abur cubur veriyor musunuz???

selam

ben eylül 2009 annesiyim.

ben oğluma çubuk kraker, kinder çikolata, mısır gevreği veriyorum. ama mecburiyetten. 5 yaşında bi abimiz var. ondan görüp istiyo.

ama büyük oğluma 2 yaşına gelene kadar hiçbirşey vermemiştim. hala da çok az veririm.

yemek alışkanlığı iyice oturduktan sonra vermenizi tavsiye ederim ben. büyük oğluma iyiki geç vermişim. çok güzel yiyordu yemeklerini hala devam ediyoraynı şekilde

ama şimdi küçük bey yemek yerine kek istiyor... meyve yerine çikolata :((

ne kadargeç o kadar ii

selam

ben eylül 2009 annesiyim.

ben oğluma çubuk kraker, kinder çikolata, mısır gevreği veriyorum. ama mecburiyetten. 5 yaşında bi abimiz var. ondan görüp istiyo.

ama büyük oğluma 2 yaşına gelene kadar hiçbirşey vermemiştim. hala da çok az veririm.

yemek alışkanlığı iyice oturduktan sonra vermenizi tavsiye ederim ben. büyük oğluma iyiki geç vermişim. çok güzel yiyordu yemeklerini hala devam ediyoraynı şekilde

küçük bey yemek yerine kek istiyor... meyve yerine çikolata :((

ne kadargeç o kadar ii

doğru diyorsunuz,
bende fazla vermem ama bizim evde abur cubur eksik olmaz, biz yerken bazen oda istiyor bende dayanamayıp veriyorum, o da hiç hayır demez yer afiyetle:56:

doğru diyorsunuz,
bende fazla vermem ama bizim evde abur cubur eksik olmaz, biz yerken bazen oda istiyor bende dayanamayıp veriyorum, o da hiç hayır demez yer afiyetle:56:

ben çocuklarıma vermek istemediğim şeyleri onlar uyurken yemeyi tercih ediyorum.

büyük oğlum 5 yaşını bitiricek cips kola gazoz gibişeylerin tadını hala bilmez...

ben cipsi çok yememekle beraber çok da severim.
arada sırada canım çeker.. uyuturum çocukları boşaltırımpaketi koca bi kaseye yaına da koca bir bardak buz gibi kola... oohhh misss... :56:

o uyurken yersen sorun olmaz.

ben çocuklarıma vermek istemediğim şeyleri onlar uyurken yemeyi tercih ediyorum.

büyük oğlum 5 yaşını bitiricek cips kola gazoz gibişeylerin tadını hala bilmez...

ben cipsi çok yememekle beraber çok da severim.
arada sırada canım çeker.. uyuturum çocukları boşaltırımpaketi koca bi kaseye yaına da koca bir bardak buz gibi kola... oohhh misss... :56:

o uyurken yersen sorun olmaz.

5 yaşında hala o tarz şeyleri yemiyorsa valla bravo size:65:

şu tuzlu balık ve çubuk krakerleri daha çok seviyor tatlı şeylere nazaran,
bunların bi zararı olur mu acaba??:97:

bende asıtlı ıcecek vermıyorum zaten tatlı turunude sevmıyo bı akide sekerı sevıyor leblebıyı cok sevıyor yanı faz la abur cubura baslamadık ama zararlı olmayan abur cuburları asırıya kacmadıgı muddetce verıyorum

Bende fazlasının zarar olduğu görüşündeyim,çubuk kraker,bisküvi,kinder süt dilimi,kek,vs..gibi hafif şeyleri yiyo..tabi yemeklerinden sonra! yemesi çok şükür iyi,,aburu cuburların vaktinde yenmesinden yanayım,yemek önceesi zaten iiştah kapar ve yemek yemezler..

Back
X