2009 Ekim Anneleri bebeklerinizin dişleri cıktı mı?

2009 ekim anneleri bebislerinizin ilk disleri ciktimi??

• Ankete Katılan
    56
  • Anket Kapalı .
ilk oyu ben vereyim alt disler cikmak uzere henuz cikmadi ama belli oluyor artik ustten bakinca beyaz cizgiler :))

bnmkınınde daha cıkmadı .

ama altta ıkı kucuk beyaz nokta var gibi.acmıyokı ağzını gulunce bakabılıyom yada ağlayınca

5 ayını bitirdikten 2 gun sonra iğne ucu gibi batmaya başlamıştı şimdi tatlı iki dişi var :) cok cok tatlı gorunuyor inci dişleri olsun yavrucuklarımızın inşallah

3. dişimiz cıktı cok minik masallahh
insallah saglıkla huzurla cıkar kuzuların dişleri

bizim 10 gün önce ilk dişimiz bugün de 2. dişimiz çıktı.... maşallah kuzuların hepsine

bengüüüüü ne zaman çıktı mirayımın incisi ?

bizimki de cıktı!!!!!! artık iice belli oluyor:)))))ikinci de yolda sanırım:))))

Bizimkilerde patlamak uzere bir tane sag al bir tane sol ust,zaten benim kizim acayip acaba o goruntu nasil olacak guldugunde simdiden merak edyorum :))

Bizim de dişlerimiz daha yok ve belirtide yok:1rolleyes: .Ablamızda 11 aylık çıkarmıştı .Şu an beklemedeyiz....................

3 mayısta ilk dişimizi fark ettim..ilk ben gördüm...10 gün sonra da 2. pirincimiz geldi:)))Allah sağlam dişler nasip etsin kuzularımıza..dr. muza sorduk üst dişler için daha vakit var dedi..

ne güzel duygular bunlar:))sonra emekliycekler...sonra yürüycekler...veeee en güzeli "anne" diycekler...o günü sabırsızlıkla bekliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…