2009 Ekim Anneleri bebeklerinizin dişleri cıktı mı?

2009 ekim anneleri bebislerinizin ilk disleri ciktimi??

• Ankete Katılan
    56
  • Anket Kapalı .
Alt iki dişimiz çıktı 5 aylıkken. bir haftadır da ağzının suyu arttı yine. Diğerlerinden de çıkacak herhalde. Benimki ishal bu arada, ateşi var. İnşallah diştendir.

benim oğluşumun iki hafta önce çıktı.şimdi iki dişi var.çok şirinler.sağlıkla çıksın bütün bebişlerin dişleri inşallah.

Bizimde ne dişimiz var ortada ne kabarıklık ya da bir belirti...
Aman zaten benim ki genelde biraz geriden geliyor her faaliyette:)

Bizimkilerde patlamak uzere bir tane sag al bir tane sol ust,zaten benim kizim acayip acaba o goruntu nasil olacak guldugunde simdiden merak edyorum :))

ay zellda sabah sabah iyi güldürdün beni valla bende merak ettim nasıl bişey olucak, resmet olurmu?? ay hala gülüyorum:))))))))

bizimde 2 hafta önce ilk dişimiz çıktı dünde ikinci dişimiz çıktı sıra üst te bu aralar çok kaşınıyor bakalım..

kaç gündür hep ağlıyo inliyo ama daha çıkmadı inş. en kısa zamanda gelir çok yoruluyo ağrıdan şişdi baya beyazladı ama çıkmadı ((

sanırım bizim 3. diş geliyor cok huzursuz ve iştahsız kızım inşallah ağrıız sızısız atlatır yavrular bu donemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…