Canım ben akşama taze fasulye pişirmeyi düşünüyom. Ama yaz akşamları patlıcanları küçük küp küp doğrayıp soğan biber ile birlikte az yağla tancerede kavuruyorum, onlar ölünce üstüne yine küçük doğranmış domates koyuyorum hep beraber pişiyolar. Çayla çok güsel oluyo, ya da yoğurt ya da karpus
canim yaaa cok canin cekmis olabilir ama riske atmissin bebisini bari yagsiz teflon tavada kizartipta yeseydin:1no2:
canım ben salamı sevmem ama ara sıra canım çekince yiyorummmmm..arasıralardan bişey olmasss sanırsammmyerimsenibenöle tavada hiç sefmiommm:bbo:
mesela geçen canım nasıl kokoreç çekti..cokacimcoooklaf aramızda bayılırım kokoreçe ama yemedimmm...:çok üzgünüm:
:mymeka:gülican önerin için saol canım patlıcanı bi düşünüm yada kabak yemegide yapabilirim onuda düşünüm düşünüyorum öleyse varımkaydirigubbakcemile3
gülican sende süt içmiosun kısım ya:mymeka:
mehaycım cacıkını görmemişim ama yinede pek süt ürünü göremiom sanki senin menülerinde
:mymeka:gülican önerin için saol canım patlıcanı bi düşünüm yada kabak yemegide yapabilirim onuda düşünüm düşünüyorum öleyse varımkaydirigubbakcemile3
gülican sende süt içmiosun kısım ya:mymeka:
mehaycım cacıkını görmemişim ama yinede pek süt ürünü göremiom sanki senin menülerinde
mehay sen hala gunde 4lt su tuketiyormusun? yanlis hatirlamiosam sendir o demi?
canim sabahlari cok fazla krem peynir kasar peyniri yiyorum farkinda degilmisin???mesela bugun krem peynir yedim oglene kasarli tost yiycem...bunlar sut urunu degilmi??yerimseniben
ben bugun ii degilim sanırım:roflol: kıs ne bilim ben peynirleri pek calsiyumdan saymıom illa süt yada ayran yogurt tarzı şeyler arıo gözlerim o yüzdenkaydirigubbakcemile3 bide abu aylarda calsiyum ihtiycı çok çok arttıı o yüzden diorum daha fazla tüketseniz die ben günde 1 lt süt içiom sabah çok peynir yiyiom öglen yada akşamda ayran felan içiom sizinki az gibi görüktü gözüme bebişim
1 litremi hemde gundeee:1shok: anamm bu ne gayretsırnaşık şey
kamışlı süt dedin küçük paketlermi gülican sadece onumu içiosun ??
ben hala 4 lt su içmeye devam ediorum 1 lt de süt günde 5 lt garantim var ne olacak halim bilmiom sular şişirdi iice beni
kamışlı süt dedin küçük paketlermi gülican sadece onumu içiosun ??
ben hala 4 lt su içmeye devam ediorum 1 lt de süt günde 5 lt garantim var ne olacak halim bilmiom sular şişirdi iice beni
canim sabahlari cok fazla krem peynir kasar peyniri yiyorum farkinda degilmisin???mesela bugun krem peynir yedim oglene kasarli tost yiycem...bunlar sut urunu degilmi??yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?