Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur şekerim olmaz mı kaydirigubbakcemile5
Heyy bende varımm...
Çıtır pıtır o nasıl güzel bir bebek öyle maşallahhhh... Darısı başımıza inşallah.. Bende Gizem gibi ekim annesi olacağım kısmetse :) Doğumu Gazi Hastanesinde düşünüyorum... Doktorum orda çünkü. Yinede kısmet :) Gizem sen nerde yapmayı düşünüyorsun
bende gazide yapmayı düşünüyom tatlım allah nasip kısmet ederse bakalım çıtırcım benim teyzem orda oturuyo oralara baya ii bilirim kemal reis ilk. ordaydı önce evi şimdi halilrıfat son ddurakta uzak değilsin tatlım bana bende alsancak kahramanlarda oturuyorum hemen :)
hehe benimde kayınvalidem orda oturuyor. 281 sokakta :) ekim annesi olmak dışında ortak yönlerimizde varmış :)
selam kızlar, ben de izmir' de doğuracak ekim annelerindenim :)). narlıdere' de oturuyorum. gizem biliyor zaten..
çıtır pıtırım canım bende beklerim bak bu taraflara gelirsen ben her zaman diyorum evim her zaman açık yazın atlayın gelin problem değil benim için
şekerim biliyom zaten bende dedim ki bütün izmir annelerini burda toplayımda senle konuşmuştuk ya bi grup oluşturup buluşma ayarlayalım ondan bakalım inş. ayarlama yapabiliriz kaydirigubbakcemile5
yza ayarlayın len :mymeka: bende gelceeeemm :a015: bensiz bulusursanız fururum kötükedihüso
bu karuyu cıkartın len bu topictenn
o artık istanbulluu:dilcikar::dilcikar: