2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

çok geçmiş olsun tatlımm neden ileri gelmiş acaba kan pıhtılaşması :uhm:

Benim kontrol bugün iyi gecmedi. Icerde kan pihtilasmalari kalmis. bu aksam icin hemen kürtaja cagirdi doktorum ve saat 16 da ameliyata girdim. Simdi gene evdeyim ve bebek ile ugarsiyorum. Narkoz ile ameliyat oldum.

Canım çok geçmiş olsunn...
Kendine çok dikkat et. kan nasıl pıhtılaşmış bende merak ettim :( Allah yardımcın olsun canım Umarım bundan sonra hep güzel haberlerini alırız.
Merhabalar,

nasilsiniz bakalim umarim herkez iyidir. Bizde artik 40 mizi doldurduk ve bu haftasonu biraz disari cikmaya basladik. Banada iyi geliyor. Havvada güzeldi bugün biraz Alsancak yaptik. Ama acayip bir kalabalik vardi.

Mevlütü de yaptim sonunda. Güzel gecti oda.

Greencim sen nasilsin. Özel mesaj bozuldu sana yazamiyorum.

Sali günüde kendim doktora gidiyorum. Bakalim umarim hersey yollundadir biraz tedirginim cünkü kanam daha hala durmadi.

Sizler gittiniz mi kontrole? Umarim sizdede hersey yollundadir.

selamlar

Canım bende herseferinde özel mesajıma bakıyorum merak etmiştim seni. Mevlütün nasıl oldu şekerim istediğin gibi geçtimi?
çok şükür çıkardık kırklarıımızı. Biz pek evde oturmadık ama :) yarı kırkımızı yaptık çıktık dışarı. Ben çok sıkıldım çünkü evde.
Benimde psikolojim düzeldi sonunda artık eski hayatıma geri dönmüşüm gibi hissediyorum :))) :hulya:

Doktorum bana durumu böyle anlattı. Rahim agzi sezeryanda tam acılmadıgı icin icerde kan pıhtılari kalabiliyormus. Benimde moralim düzelmisti tam bu olayi yasadim sanki dün dogum yapmis gibi hissediyorum kendimi. Terlemelerim basladi, herseye sinirleniyorum...
Umarim cabuk gecer. Bide cok yorgun hissediyorum.
Mevlüt iyi gecti. Keske özel calisa resim gönderebilsem. Düzeldigi zaman mutlaka gönderirim.

Doktorum bana durumu böyle anlattı. Rahim agzi sezeryanda tam acılmadıgı icin icerde kan pıhtılari kalabiliyormus. Benimde moralim düzelmisti tam bu olayi yasadim sanki dün dogum yapmis gibi hissediyorum kendimi. Terlemelerim basladi, herseye sinirleniyorum...
Umarim cabuk gecer. Bide cok yorgun hissediyorum.
Mevlüt iyi gecti. Keske özel calisa resim gönderebilsem. Düzeldigi zaman mutlaka gönderirim.

canım üzülme bende de aynı sorun oldu..5.gün kanamam bitti..doktora gittik,ultrasona girdim,rahimde kan birikmiş dedi:1no2:normalde ülser hastalarının ağızdan aldığı hapı ben vaginadan kullandım,fitil gibi yani..ilk kullanımdan sonra kan boşalıverdi..ama gene kesildi..aynı hapı 1 hafta ağızdan aldım..2 hafta sonra kontrolüm var umarım düzelmiştir..

doktor bana da aynı şeyi söyledi,sezeryanlı doğumda rahim ağzı açılmadı için doktorlar kendileri açıyolarmış,o açıklık bazen çabuk kapanınca böyle sorunlar yaşanıyomuş..

hangi ilacı kullanıyosun canım sen:uhm:

ben ilac kullanmiyorum canim. Benim doktorum beni ayni gün hemen ameliyata aldi. Ilac ile cözülcek birsey degil dedi seninki. Bilmiyorum neden. Ayni gün kürtaj oldum. Umarim bu sefer hepsi temizlenmistir. Biraz korkuyorum gercegi gene ayni durum olabilir diye. Simdi antibiotik ve dogum sonrasi bir kan hapi vermislerdi gene onu iciyorum.

6 ay sonra ultrasona gelirsin baska birsey gerekli degil dedi.

ben ilac kullanmiyorum canim. Benim doktorum beni ayni gün hemen ameliyata aldi. Ilac ile cözülcek birsey degil dedi seninki. Bilmiyorum neden. Ayni gün kürtaj oldum. Umarim bu sefer hepsi temizlenmistir. Biraz korkuyorum gercegi gene ayni durum olabilir diye. Simdi antibiotik ve dogum sonrasi bir kan hapi vermislerdi gene onu iciyorum.

6 ay sonra ultrasona gelirsin baska birsey gerekli degil dedi.

çok geçmiş olsun canım..benim 2 hafta sonra kontrolüm var..bakalım benim durum nasıl:uhm:

yazdıklarınızı okuyunca duygulandım her sayfayı tek tek okudum
allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın
gecen sene yaşadıklarınızı şimdi biz yaşıyoruz
çok işime yarayacak bu topic

Back
X